Oddis Skrevet 29. april 2012 Skrevet 29. april 2012 Klippfisk er forøvrig et tips. Tørrfisk også om du liker det, men det blir litt særrere. På høyfjellet er det jo også ofte en snøfonn som du kan grave ned kjøtt i og da holder det seg fint 5 dager. Sporty 1 Siter
Li na Skrevet 30. april 2012 Skrevet 30. april 2012 Det er vel strengt tatt ikke sesong for rifle nå, eller? Siter
Sungrazer Skrevet 30. april 2012 Skrevet 30. april 2012 Det er vel strengt tatt ikke sesong for rifle nå, eller? OP sa ikke noe om _når_ hun skulle på tur. Siter
Sporty Skrevet 30. april 2012 Forfatter Skrevet 30. april 2012 OP sa ikke noe om _når_ hun skulle på tur. haha, skal ikke ha med rifle på tur,- skal ha med ski:) Sungrazer 1 Siter
Sporty Skrevet 30. april 2012 Forfatter Skrevet 30. april 2012 kjøpe en stor elgpølse eller rødvinspølse etc er bedre på tur masse fett? Siter
Sporty Skrevet 30. april 2012 Forfatter Skrevet 30. april 2012 Den enkle oppskriften: Mariner kjøtt i det du vil marinere det i (gjerne over natten), legg kjøtt utover stekerist. Ha stekebrett under i ovnen (det drypper). Stek på ca 75grader i tja... 4-6 timer tror eg med ovnen på gløtt mesteparten av tiden. Men eg skal se om eg finner tråden... Den hadde BIIIILDEEER :whistling::thumbsup: Tada! Oppskrift:) Tror det står 50 grader? Noen som har forsøkt med andre typer kjøtt? F.eks kjøtt som ikke regnes som vilt? Takk begge to! Nå har jeg en halv kg storfe i marinade i kjøleskapet, og i morgen skal det lages beef jerkey! Oppdatering følger!! Li na 1 Siter
Sporty Skrevet 30. april 2012 Forfatter Skrevet 30. april 2012 Husk at det bare er snakk om 5 dager, det er ingenting. Begrens posjonene dine til middag, og spis det som er sundt i følge ola og kari-nordmann så skal du se at du ikke rulle ned fra fjellet..... Du kommer vel til å bevege deg en del? Å da trenger du også en del mat.. Ja, trenger masse mat! Men er ikke så enig med "Hvermansen" om hva som er sunt, så derfor jeg startet denne tråden;) Siter
PG* Skrevet 1. mai 2012 Skrevet 1. mai 2012 masse fett? masse fett? ingen som har dødd av litt fett.. er du på fjelltur så får du brukt energien fra fettet om du går og ikke løper rundt.. Sporty 1 Siter
Aurelius Skrevet 5. mai 2012 Skrevet 5. mai 2012 Hva med spekemat? ala fenalår eller spekepølser? Siter
ooo Skrevet 5. mai 2012 Skrevet 5. mai 2012 tørrfisk. Tørket reinkjøtt. God tur! :thumbsup: og ikke glem at du faktisk trenger større mengder karb når du går i masse timer for dag... Siter
Lilo Skrevet 5. mai 2012 Skrevet 5. mai 2012 Som nevnt tidligere: Tunfisk og spekemat. Og det er snakk om 5 dager. Slappamerræ. Camillam 1 Siter
Lars85 Skrevet 20. mai 2012 Skrevet 20. mai 2012 real turmat/drytech/FR kall det hva du vil,. alt som trengs er varmt vann. bare hold deg unna torskegryta den er direkte FÆL:sick: Siter
Alexander V Skrevet 20. mai 2012 Skrevet 20. mai 2012 Torskegryta er ikke fæl, prøv Royal Thai du! Eller den jævelskapen med dillmarinerte reker! Siter
fff Skrevet 21. mai 2012 Skrevet 21. mai 2012 Torskegryta er ikke fæl, prøv Royal Thai du! Eller den jævelskapen med dillmarinerte reker! Royal Thai... Kylling i karri <3 Siter
Lars85 Skrevet 21. mai 2012 Skrevet 21. mai 2012 Var aldri borti den dere royal thai greia. Men husker enda den svamplignede konsstensen på de firekanta torskebitene som alle var 4 mm tykke:eek: torsk?? skeptisk.. Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.