Annette Helene Tønnesen Skrevet 4. april 2012 Forfatter Skrevet 4. april 2012 Sesamkjeks og vaniljemuffins:) Nydelige vanilje muffins 5 store 1 egg+2 hvitter 100g skyr naturell 40g kokosmel Aman Prana 1ts økologisk bakepulver 1ts økologisk vaniljepulver 1ts fiberhusk 10g chocorite french vanilla(evt vaniljeprotein) et dryss havsalt, kanel og kardemomme Mange dråper stevia vanilla cream 30-50g sukrinmelis(kommer ann på hvor søte du vil ha de) --> Stivpisk eggehvitene med sukrin og salt, og sett til side. Bland eggeplommen med det tørre og tilsett litt vann til du får en jevn konsistens(jeg brukte kjøkkenmaskin). - Band de stivpiskede hvittene med resten(forsiktig), og fordel i 5 store muffinsformer(evt i flere små) - Stekes på 180 grader i 20-25 min. - Jeg puttet jordbær i formene før steking, samt at jeg strødde litt kokosmasse i et par, dette ga herlig søtsmak - Som topping brukte jeg Philadelphiaost iblandet sukrinmelis og stevia vanilla cream! Herlig! Siter
Annette Helene Tønnesen Skrevet 4. april 2012 Forfatter Skrevet 4. april 2012 Nydelige og sprø sesamkjeks 13 små kjeks!Perfekt med smørost på 2 eggehviter 1dl mandelmel (55g) 0,5dl solsikkefrø (31g) 0,5dl sesamfrø uten skall (38g) 2 ts fiberhusk 1ts havsalt For ekstra smak: Strø over rosmarin, timian og provence krydder --> Bland alle ingrediensene godt sammen og tilsett litt vann. Jeg grovhakket også solsikkefrøene slik at det ikke ble så store biter! - Stekes på 180 grader i 20-25 min, jo lenger de stekes jo mer sprø blir de Titanium 1 Siter
Annette Helene Tønnesen Skrevet 4. april 2012 Forfatter Skrevet 4. april 2012 Herlig og sunn bakst til frokost lunsj eller kvelds:) Mandelrundstykker1 egg+2 hvitter 30g mandelmel 20g bake pro 1ts fiberhusk 1ts økologisk bakepulver ---> Stivpisk hvittene helt stive og sett til side. Bland eggeplomme med resten, for så å vende blandingen inn i de stivpiskede hvittene(pass på så de ikke faller). - Form ønsket store rundtstykker på et bakepapirkledd stekebrett. - Før steking strødde jeg over pizzakrydder, provence, timian og litt himalaysalt - Stekes på 180-190 grader i 15-20min Siter
Annette Helene Tønnesen Skrevet 4. april 2012 Forfatter Skrevet 4. april 2012 Søte Scones 1 egg+2 hvitter 20g peanøttmel 35g kokosmel 1ts bakepulver 1ts sukrin - > Stivpisk hvittene helt stive og sett til side. Bland eggeplommen med resten(bruk kjøkkenmaskin, peanøttmel kan klumpe seg), tilsett vann til du får en passe konsistens. - Bruk en slikkepott og dra deigen til et passe tynt lag på et bakepapir. - Stekes på 180-190 grader i 15-20min. - skjær ønsket store scones, jeg brukte pizzaskjærer. - Scones passer nydelig med rørte bær, nøttesmør og hjemmelaget sjokoladepålegg Siter
Annette Helene Tønnesen Skrevet 4. april 2012 Forfatter Skrevet 4. april 2012 Kremostkjeks/cookies- 1 egg+2 hvitter - 50g kremost naturell - 30g kokosmel - 1ts JBK mel - 1ts ekte smør smeltes i micro - 1ts ekte vaniljepulver økologisk - 1/2ts havsalt - et par dråper vaniljeessens - 1ts sukrin ---> Fremgangsmåte, Bland alle ingrediensene(røren blir seig og lett å jobbe med) Jeg formet de akkurat slik som de over, og når jeg åpnet ovnen luktet det herlig vanilje - 170-180grader i ovnen i 12-15 min - Topping: Bland sukrinmelis med stevia vanilla cream+kremost Næringsinnhold hele røra: 347 kcal - karb: 3,1 -fett: 26,5 - prot: 23,6 Siter
Annette Helene Tønnesen Skrevet 4. april 2012 Forfatter Skrevet 4. april 2012 Annette's nydelige kremost muffins med jordbær krem 1 egg+1 hvitte 50g kremost naturell 1dl kokosmelk(santa maria 6%) ca 0,5 dl soyamelk (røren skal være litt tynn) 35g kokosmel 1SS fiberhusk 1tsøkologisk bakepulver Himalayasalt Mange dråper stevia vanilla cream+et par dråper kokosessens 30-60g sukrin(kommer ann på hvor søte du vil ha de) --> Bland alle ingrediensene og la røren svelle før du fordeler de i 4 muffins former(amerikanske). --> Stekes på 200 grader i 15-20min FYLL100g cottage cheese 10g myoprotein jordbær(nyydelig på smak) 3 toppet SS sukrinmelis Stevia vanilla cream en skvett soyamelk --> Moses med stavmixer til du får en jevn konsistens Siter
Annette Helene Tønnesen Skrevet 4. april 2012 Forfatter Skrevet 4. april 2012 Annette's nydelige amerikanske tykke pannekaker 4 stk - 1 egg - 1-2 hvitter - 30-35g kokosmel - 50g cc - 1dl soyamelk uten sukker fra alpro - 1ts økologisk bakepulver - Stevia vanilla cream + 1 ts sukrin - 1-2 ts xhantan gum( kan byttes ut med fiberhusk) - et dryss himalayasalt -- Bland alle ingrediensene med en kjøkkenmaskin og la røren svelle minst 10 min før du steker pannekakene. Jeg pleier også å tilsette litt ekstra fiberhusk og vann. - Uten søtstoff passer disse pannekakene perfekt som ostesmørbrød, legg en skive skinke og ost(smeltes i micro), og krydre med ønsket krydder! Disse blir nydelig. - Andre pålegg: Smørost, nøttesmør, naturell smørost med kanel og sukrin(smelter på tungen), syltetøy uten sukker, smør&sukrin, eller bare en herlig blanding av sjokoladeprotein, essent og sukrinmelis Siter
Annette Helene Tønnesen Skrevet 4. april 2012 Forfatter Skrevet 4. april 2012 Nå har jeg fått opprettet en egen tråd til dere som ønsket det:D tror jeg har fått med de fleste oppskriftene nå Gleder meg til å oppdatere tråden fremover ) Håper dere finner noe som smaker! PÅSKEKLEM fra Annette:O) sjokkoninja 1 Siter
Gjest FannyLor Skrevet 4. april 2012 Skrevet 4. april 2012 Så sinnsykt flink du er!! keeeeep it up !! :cool: Powerpuff 1 Siter
Annette Helene Tønnesen Skrevet 4. april 2012 Forfatter Skrevet 4. april 2012 LCHF Frokostmuffins 7 store2egg+2 hvitter 80g kokosmel 20g bakepro 2SS fiberhusk 1ts havsalt 1dl kokosmelk 1,5dl vann 180-200 grader i ca 20min Siter
Annette Helene Tønnesen Skrevet 4. april 2012 Forfatter Skrevet 4. april 2012 Annette's nydelige kanelsnurrer1gg+2 hvitter 100g cottage cheese 80g mandelmel 1ts bakepulver 1ts vaniljepulver stevia vanilla cream 2ts pepperkakekrydder ---180 grader i ca 20min FYLL 1 halv pakke eldorado vaniljesaus Litt rømme ca 1dl sukrinmelis stevia vanilla cream Siter
Annette Helene Tønnesen Skrevet 4. april 2012 Forfatter Skrevet 4. april 2012 Setter jeg stor pris på ) Håper jeg finner noen herlige oppskrifter i påsken også Siter
Kristin Charm Skrevet 4. april 2012 Skrevet 4. april 2012 Har fulgt bloggen din i lang tid, og prøvd masse av oppskriftene dine Du er utrolig flink! Og ikke minst imponerende å se hvor langt du har kommet fra tiden som syk! Du er imponerende Siter
Annette Helene Tønnesen Skrevet 5. april 2012 Forfatter Skrevet 5. april 2012 Tusen takk, det varmer å høre setter så pris på å høre det ! God påske <3 Kristin Charm 1 Siter
emmylou Skrevet 5. april 2012 Skrevet 5. april 2012 Så flink du er, kommer jo stadig nye oppskrifter Tror virkelig de kanelsnurrene hadde falt i smak, så den må jeg prøve snarest De kan anbefales? Siter
Silje K Skrevet 5. april 2012 Skrevet 5. april 2012 Herlig med samletråd, har siklet på oppskriftene dine lenge Gleder meg til PSMF er over, da blir det bakst Siter
Annette Helene Tønnesen Skrevet 6. april 2012 Forfatter Skrevet 6. april 2012 Jeg syntes kanelsnurrene var veldig gode:D Silje: Så koselig å høre Hvor lenge har du igjen? Imorgen legger jeg ut oppskrift på kjempegode boller Siter
Silje K Skrevet 6. april 2012 Skrevet 6. april 2012 Jeg syntes kanelsnurrene var veldig gode:D Silje: Så koselig å høre Hvor lenge har du igjen? Imorgen legger jeg ut oppskrift på kjempegode boller Hehe, er nok en stund. Er på 3. dagen idag, men kan nok neppe gå så mye mer enn 3 uker iallefall, og da blir det Anettes bakerier på meg :) Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.