Annette Helene Tønnesen Skrevet 4. april 2012 Del Skrevet 4. april 2012 Annettes Peanøttkuler 2-3 hvitter 50g mandelmel 40g peanøttmel mange dråper stevia English toffee ca 80-90g sukrinmelis, kommer ann på hvor søte du vil ha de ! - For variasjon: Bland inn hakket mørk sjokolade, nøtter, tilsett nøttesmør/kakao, evt dypp de i mørk sukkerfri sjokolade:O) - Bland alle ingrediensene godt og la deigen gogjøre seg litt i kjøpeskapet før du triller ønsket store kuler ) Oppbevares kaldt ! Anya 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6685-annette-helenes-sunne-og-smakfulle-oppskrifter-samletr%C3%A5d/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Annette Helene Tønnesen Skrevet 4. april 2012 Forfatter Del Skrevet 4. april 2012 Annette's nydelige, tykke Amerikanske vafler 1egg+2 eggehviter 20g kokosmel 20g bake pro 1 dl usøtet soyamelk 4ts sukrin Mange dråper stevia vanilla cream 1ts bakepulver 2 ts fiberhusk ca1ts økologisk vaniljepulver 50g skyr naturell 1ts ekte smør (4g) --> Bland alle ingrediensene godt med en kjøkkenmaskin, la røren svelle i kjøleskapet i 15-20 min før du steker 4 tykke pannekaker. Jeg har løst koden for å få pannekaker og vafler til å henge sammen og det er faktisk så enkelt som å la røren svelle lenge nok så fiberhusken får satt seg:O) - Jeg stekte de med 1kcal spray Jeg får alltid spørsmål om næringsinnholder så her kommer det kjære venner ) Kcal: 319 Protein: 44g Karb: 4,3g Fett: 14g Espen Slyngstad, Anya og maya 3 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6685-annette-helenes-sunne-og-smakfulle-oppskrifter-samletr%C3%A5d/#findComment-237165 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Annette Helene Tønnesen Skrevet 4. april 2012 Forfatter Del Skrevet 4. april 2012 Annettes lefser 21 egg+2-3hvitter (avhengig av hvor store egg) 70g skyr naturell 1-2 SS pofiber 30g mandelmel 2 ts fiberhusk 1ts bakepulver 2 SS sukrin 0,3dl soyamelk Himalayasalt -- > Bland alle ingrediensene godt og la røren svelle minst 10-15 min. Smøres utover et bakepapirkledd stekebrett(tynt lag), jeg brukte en slikepott. -- Stekes på 200g i 15-20 min(sidene skal bli litt gyldne). Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6685-annette-helenes-sunne-og-smakfulle-oppskrifter-samletr%C3%A5d/#findComment-237167 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Annette Helene Tønnesen Skrevet 4. april 2012 Forfatter Del Skrevet 4. april 2012 Annette's nydelige rosa ''fruktkake'' Bunn2 hvitter 20g mandelmel 25g kokosmel 2ts fiberhusk et dryss himalayasalt Stevia vanilla cream 3toppet SS sukrinmelis 0,5 dl soyamelk uten sukker --> Bland alle ingrediensene godt og la røren svelle et par min før du jevner ut deigen. Deigen ble veldig lett å jobbe med så jeg brukte faktisk bare hendene. - Stekes på 200grader i ca 15-20 min( kantene skal bli litt gyldne) Fyll40g sukrin 3 SS sukrinmelis (for å få fyllet tykkere) Et godt dryss vaniljepulver Stevia vanilla cream 50g kremost naturell 70g skyr naturell 50g cottage cheese en god skvett Fun Light saft, jeg brukte wild berries fra sverige (prøv deg frem litt og litt) Jeg brukte også rød konditorfarge og pyntet med tinte kirsebær --Moses med stavmixer til du får en jevn konsistens og settes i fryseren eller kjøleskapet til det stivner litt, for så å helle det over bunnen ! Jeg kunne gjerne hatt i litt mindre Fun saft, min ble litt flytende. Men idag etter at kaken har stått i kjøleskapet over natten har fyllet stivnet! ) Fyllet minnet meg forresten litt og youghurtis ) mmmm! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6685-annette-helenes-sunne-og-smakfulle-oppskrifter-samletr%C3%A5d/#findComment-237172 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Annette Helene Tønnesen Skrevet 4. april 2012 Forfatter Del Skrevet 4. april 2012 Annette's nydelige bollerundstykkerJeg fikk 6 store og 1 liten. 2 hele egg (jeg brukte også en ekstra hvitte pga små egg) 80g skyr naturell 30g kokosmel 30g bakepro 2ts sukrin 1ts bakepulver 1ts fiberhusk et dryss himalayasalt en skvett soyamelk evt melk --Skill plommene fra hvittene. Stivpisk hvittene (helt stive, du skal kunne snu bollen), sammen med sukrin og salt. -- Bland resten av ingrediensene og la røren svelle et par min før du blander blandingen med de stivpiskede hvittene(pass på at de ikke faller sammen). --Stekes på 200grader til de blir gyldne Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6685-annette-helenes-sunne-og-smakfulle-oppskrifter-samletr%C3%A5d/#findComment-237175 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Annette Helene Tønnesen Skrevet 4. april 2012 Forfatter Del Skrevet 4. april 2012 Annette's bollerundstykker 2 6 storeDe blir bare mørke i fargen hvis du bruker mørkt mandelmel. Jeg hadde litt igjen av det mørke, så jeg bruker opp det først. 2 hele egg+1 hvitte 30g mandelmel 30g kokosmel 1ts bakepulver 80g mager kesam 1tsfiberhusk 2-3ts sukrin 1/2 ts himalayasalt en skvett soyamelk -- Stivpisk hvittene helt stive med sukrin og salt. Bland de resterende ingrediensene godt. La røren svelle et par min før du blander den med de stivpiskede hvittene(pass på at de ikke faller sammen). --Stekes på 200 grader til de blir gyldne Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6685-annette-helenes-sunne-og-smakfulle-oppskrifter-samletr%C3%A5d/#findComment-237178 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Annette Helene Tønnesen Skrevet 4. april 2012 Forfatter Del Skrevet 4. april 2012 Loffeskiver som ble til lefser - 1 egg+2-3 hvitter - 20g bake pro - 30g kokosmel -2ts fiberhusk - 2ts sukrin - 1ts bakepulver - en skvett soyamelk eller fløte --Bland alle ingrediensene godt og la røren svelle før du smører et tynt tynt lag utover et bakepapirkledd stekebrett.(jeg brukte en slikkepott). - Stekes på 200 grader til deigen blir gylden. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6685-annette-helenes-sunne-og-smakfulle-oppskrifter-samletr%C3%A5d/#findComment-237180 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Annette Helene Tønnesen Skrevet 4. april 2012 Forfatter Del Skrevet 4. april 2012 Annettes fantastisk gode proteinbrownies Annette's proteinbrownies 2 egg 100g skyr naturell 20g kokosmel 10g 100% kakao 30g myoprotein med sjokoladesmak (evt annet sjokoladeprotein) ca 0,5 dl usøtet soyamelk 1ts bakepulver 1ts fiberhusk ca 60g sukrin Himalayasalt evt 1ts nespresso mange dråper stevia hazelnut+rom essens+sjokolade essens fra frontier et dryss kanel --> Bland alle ingrediensene godt og la røren svelle et par min så fiberhusken får satt seg. - Stekes på 200 grader i ca 15 min (jo mindre den stekes, jo mer brownies aktig og myk blir den) - Jeg serverte med sukrinmelis og sjokoladesirup Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6685-annette-helenes-sunne-og-smakfulle-oppskrifter-samletr%C3%A5d/#findComment-237183 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Annette Helene Tønnesen Skrevet 4. april 2012 Forfatter Del Skrevet 4. april 2012 Favoritt påegg til lefser, pannekaker, vafler Økologisk peanøttsmør/mandelsmør/Cashewsmør toppet med sukrin - Naturell smørost med sukrin eller Nach cheddar krydder(de andre fra popcorn krydderet er også utrolig gode) - Sukkerfritt syltetøy Nøttesmør: Bland 10g PB2, med et par SS sukrinmelis og stevia english toffee,litt vann. Strø over litt himalayasalt. Variasjon: Bland 10g PB2 på samme måte som over men smelt 10g cocosa i micro,og bland sammen med resten! Nyydelig kombinasjon! Peanøttpålegg 2Bland 20-30g peanut flour med litt vann, kanel, pepperkakekrydder, rom essens og sukrin. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6685-annette-helenes-sunne-og-smakfulle-oppskrifter-samletr%C3%A5d/#findComment-237188 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Annette Helene Tønnesen Skrevet 4. april 2012 Forfatter Del Skrevet 4. april 2012 snickerspannekaker Snickerspannekaker 4 stk 1 egg+1 hvitte 10g peanøttmel 10g kokosmel 1dl soyamelk uten sukker 50g cottage cheese 50g skyr naturell 1ts økologisk bakepulver 1SS fiberhusk litt himalaysalt et par dråper stevia english toffee 30g sukrin (evt mengde etter hvor søte du vil ha de) Jeg hadde også i en dasj chocoriteproteinpulver med peanøttsmak ca 10g --- Bland alle ingrediensene med en kjøkkenmaskin og la røren svelle 10-15 min før du steker ønsket store pannekaker. For variasjon: Tilsett litt Pofiber(det gjør pannekakene enda saftigere). Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6685-annette-helenes-sunne-og-smakfulle-oppskrifter-samletr%C3%A5d/#findComment-237191 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Annette Helene Tønnesen Skrevet 4. april 2012 Forfatter Del Skrevet 4. april 2012 sjokoladekrem 100-300g cc 10g myoprotein sjokolade 1SS sukrinmelis et par dråper stevia english toffee, rom essens, frontier sjokolade essens en skvett soyamelk 20g nøttesmørevt hakkede nøtter TOPPING: frontier apple pie, sukrin, walden farms sjokoladesirups Moses med stavmixer Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6685-annette-helenes-sunne-og-smakfulle-oppskrifter-samletr%C3%A5d/#findComment-237195 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Annette Helene Tønnesen Skrevet 4. april 2012 Forfatter Del Skrevet 4. april 2012 mandelpannekaker Dagens tips til lunsj *mandelpannekaker*Om du ikke spiser LCHF kan du gjerne bytte ut seterrømme med mager kesam/skyr og fløte med melk. Pannekakene ble ganske mørke siden jeg brukte mørkt mandelmel+at jeg liker de veeldig godt stekt, da blir de ekstra sprø og gode ) 2 egg 2SS kremfløte 2 SS seterrømme (50g) 30g mandelmel litt himalayasalt 3SS sukrin 1ts bakepulver 1-2 SS fiberhusk en skvett soyamelk ---> Bland alle ingrediensene og la røren svelle ca 15 min før du steker ønsket store pannekaker. Jeg stekte mine i smør, men du kan gjerne bruke 1kcal spray. - Jeg serverte med et godt lag sukrin ) moniix 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6685-annette-helenes-sunne-og-smakfulle-oppskrifter-samletr%C3%A5d/#findComment-237198 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Annette Helene Tønnesen Skrevet 4. april 2012 Forfatter Del Skrevet 4. april 2012 nydelige pletter Dagens tips til lunsj Annette's nydelige små pletter! Her snakker vi festfrokost til 1 ) 2 egg 2-3 SS kremfløte 1dl soyamelk 20g kokosmel 50g seterrømme 1ts bakepulver 2 SS fiberhusk 30g sukrin himalayasalt -- Bland alle ingrediensene og la røren svelle minst 15 min før du steker små pletter ) --Jeg serverte med walden farms caramel dip+sukrin & Sukkerfritt bringebærsyltetøy + sukrin -- Den siste hadde jeg naturell smørost+ barbeque krydder og pizza krydder Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6685-annette-helenes-sunne-og-smakfulle-oppskrifter-samletr%C3%A5d/#findComment-237201 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Annette Helene Tønnesen Skrevet 4. april 2012 Forfatter Del Skrevet 4. april 2012 Sjokoladecookies Annette's fredagscookies '' Det er tid for fredagskos, ingen fredag uten cookies kos'' - 3 hvitter - 3SS toppet sukrinmelis (20-30g) - 30g myoprotein Mocca Chocolate - 5g 100% kakao - 20g mandelmel - 50g mager kesam - 1ts økologisk bakepulver - Mange dråper stevia english toffee + rom essens(dette gir herlig og kraftig smak) - Et dryss himalaysalt, kanel og kardemomme --> Pisk hvittene(ikke helt stive), men sukrin. Bland alle ingrediensene sammens med hvittene og la røren svelle et par min før du lager cookies på et bakepapirkledd stekebrett. - Stekes på 180-190 grader et par min( jo mindre de blir stekt jo mer myke og browniesaktig blir de inni) - Som topping brukte jeg Original Philadelphiaost blandet med sukrinmelis, essens(rom+stevia english toffee)+litt vann. - Røra ble så god at jeg måtte spise litt av den med skje - Næringsinnhold (ja jeg regnet det ut for dere), dette er i hele deigen uten topping. Kcal: 271 Prot:51,8 Karb: 6,2 Fett: 4,3 Maren Sofie 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6685-annette-helenes-sunne-og-smakfulle-oppskrifter-samletr%C3%A5d/#findComment-237206 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Annette Helene Tønnesen Skrevet 4. april 2012 Forfatter Del Skrevet 4. april 2012 Fylte mandelrundstykker1 egg 2 hvitter 20g bakepro 20g mandelmel 50g skyr naturell 50g reker ( i lake avrent) 1SS fiberhusk 1ts bakepulver 1ts himalayasalt + litt pepper Hakket fersk champignon --> Bland alle ingrediensene med en kjøkkenmaskin! De får en litt udelikat farge, pga soppen(med dette gir en utrolig god smak) - Form ønsket store rundstykker og stek på 200grader i 15-20 min. - Kalorier i hele deigen(regnet ikke med soppen) *304kcal *Protein: 50,9 *Karb: 5 *Fett: 9 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6685-annette-helenes-sunne-og-smakfulle-oppskrifter-samletr%C3%A5d/#findComment-237207 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Annette Helene Tønnesen Skrevet 4. april 2012 Forfatter Del Skrevet 4. april 2012 Snickersis Hjemmelaget snickersis Denne kan også brukes som pålegg på pannekaker, vafler, lefser og rundstykker hvis man ikke setter det i fryseren! 150g cottage cheese 50g skyr naturell 15g peanøttmel 15g myoprotein sjokolade apple pie krydder fra frontier(evt kanel+kardemomme) et dryss havsalt rom essens+stevia english toffee 30g sukrin en skvett soyamelk --> Bruk stavmixer til du får en jevn og tykk røre. Form ønsket store kuler og sett i fryseren - Jeg lot mine stå lenge i fryseren og tinte den litt før servering. Jeg serverte med peanøttsmør, det ble fantastisk godt og smeltet på tungen. Variasjon: Hva er ikke bedre enn nydelig sjokoladekremfyll? Denne har blitt en favoritt hos meg på lefser og pannekaker! Det smaker rett og slett himmelsk og metter godt! 150g cottage cheese 50g skyr naturell 5g 100%kakao (kan droppes) 10g myoprotein sjokolade rom essens+ stevia english toffee et dryss havsalt kanel+kardemomme en skvett soyamelk til passe konsistens Sukrin etter ønske --> Bruk stavmixer til du får en jevn og tykk røre! Pålegget blir enda bedre om du setter det litt i kjøleskapet så det blir kaldt sammen med varm bakst Annix 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6685-annette-helenes-sunne-og-smakfulle-oppskrifter-samletr%C3%A5d/#findComment-237209 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Annette Helene Tønnesen Skrevet 4. april 2012 Forfatter Del Skrevet 4. april 2012 VERDENS BESTE PROTEINKAKE Jeg må faktisk bare dele verdens beste kake med dere som jeg bakte igår! Jeg sier bare: LENGE LEVE KREATIVITETEN. Dette er en av de beste kakene jeg har mikset sammen og laget, jeg kan ikke vente med å bake den til helgen igjen også! Den ble utrolig sprø, saftig og kremen smeltet på tungen. Bunnen som er brukt på denne kaken kan også brukes som pizzabunn, paibunn og lefser. Annette's sprø mandelbunn kake, med sjokoladekrem Bunn 2hvitter 25g kokosmel 25g mandelmel 2ts fiberhusk 1ts himalayasalt 3SS toppet sukrinmelis --> Pisk hvittene med sukrin. Bland resten av ingrediensene med hvittene(med kjøkkenmaskin), tilsett litt vann så røren ikke klumper seg. - Smør et tynt lag utover et bakepapirkledd stekebrett(bunnen skal være så tynn som mulig). - Stekes på 200grader i 15-20min. Fyll5g 100%kakao 20g myoprotein sjokolade 50g skyr naturell 150g cottage cheese 30g sukrin Mange dråper rom essens+ stevia english toffee --> Bruk stavmixer og mos alle ingrediensene til du får en tykk og jevn røre.Jeg tilsatte en skvett soyamelk, det gjør fyllet kremete og godt. - Topp det hele med kanel og valnøtter - Settes i kjøleskapet til fyllet stivner, da smaker den best Pynteblomst 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6685-annette-helenes-sunne-og-smakfulle-oppskrifter-samletr%C3%A5d/#findComment-237212 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Annette Helene Tønnesen Skrevet 4. april 2012 Forfatter Del Skrevet 4. april 2012 Philadelphiarundstykker1 egg 2 hvitter 100g Philadelphia Light original 1ts økologisk bakepulver 1SS fiberhusk 1ts havsalt 20g bake pro -->Bland alle ingrediensene godt og la røren svelle i 10-15 min før steking. Deigen blir ganske flytende, men de hever mye under steking. Krydres før steking(jeg brukte): timian, provence krydder+hvitløkspepper -Stekes på 190grader i 15-20min Næringsinnhold i hele røra:Ja jeg veit de fleste er opptatt av det, så jeg har regnet ut for dere Kcal:345 Prot: 38,6 Karb: 5,8 Fett: 18,4 hermanm 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6685-annette-helenes-sunne-og-smakfulle-oppskrifter-samletr%C3%A5d/#findComment-237213 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Annette Helene Tønnesen Skrevet 4. april 2012 Forfatter Del Skrevet 4. april 2012 verdens beste lavkarbo/loffeskiver Disse smaker himmelske med pålegg på, de er saftige og ikke minst mettende Loffeskiver 5 stk 1 egg 2 hvitter 30g kokosmel 20g bakepro 1SS fiberhusk 1ts himalaya salt en liten skvett vann+soyamelk uten sukker Bland alle ingrediensene godt og la røren svelle et par min før steking.Stekes på 190 grader i 15-20min. Her kan man variere med forskjellig type krydder(bare fantasien som stopper), disse er også nydelig med kokos(for søte lapper), eller med hakket soltørket tomat! Næringsinnhold i hele røra: 245kcal protein: 36,7 Karb: 2,9 Fett: 9,6 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6685-annette-helenes-sunne-og-smakfulle-oppskrifter-samletr%C3%A5d/#findComment-237215 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Annette Helene Tønnesen Skrevet 4. april 2012 Forfatter Del Skrevet 4. april 2012 Annette's nydelige dessertrull 1 egg+2 hvitter 20g kokosmel 1ts økologisk bakepulver 1-2 SS fiberhusk Stevia vanilla cream+et dryss himalayasalt 1SS sukrinmelis 1dl kokosmelk (jeg brukte den fra Santa Maria) -- Bland alle ingrediensene med en kjøkkenmaskin og la røren svelle 10min før steking. Smør et tynt lag utover et bakepapirkledd stekebrett(så tynt som mulig) - Stekes på 200grader i 15-20min - Så fort den er ferdig, rull den sammen med et håndkle over - Kcal: 197 Prot: 19,3 Karb: 2,3 Fett: 12,6 - Jeg serverte med naturell ost+sukrin og kanel og en med nøttesmør og sukrin! NAM!!! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6685-annette-helenes-sunne-og-smakfulle-oppskrifter-samletr%C3%A5d/#findComment-237220 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.