Sunni Skrevet 1. april 2012 Skrevet 1. april 2012 Kom over Jamies Mat på 30 minutter i går, da vegetarlasagne stod på menuen. Det jeg undret meg over, var at han brukte CC inni retten, samt på toppen (slik at den smeltet som vanlig ost). Jamie hevder dessuten at det smaker presis som Bechamelsaus når det er varmt. Noen som har erfaring med CC på f.eks. gratenger, pizza eller lignende, smelter det som mozarella? Siter
Oddis Skrevet 1. april 2012 Skrevet 1. april 2012 Har brukt det mye på lasagne og moussaka. Fungerer glimrende. Kan også bruke 1/1 av CC og mager kesam til en ostesaus i lasagnen. Har alltid hatt litt vanlig ost helt på toppen, så vet ikke hvordan det funker om det blir utsatt for for mye direkte varme, men kan Jamie kan vi også Kristin Charm 1 Siter
Krie Skrevet 1. april 2012 Skrevet 1. april 2012 Jeg også bruker det i lasagne, og synes den er mye bedre på smak enn den vanlige, melbaserte hvite sausen Sunni 1 Siter
Gjest SlettetBruker3 Skrevet 1. april 2012 Skrevet 1. april 2012 Bruker det også i lasagne i stedet for ostesaus:) fungerer kjempebra! Siter
OhMickey Skrevet 1. april 2012 Skrevet 1. april 2012 Har brukt det på pizza og i lasagne, schmaker godt Litt lite smak i det til topping av pizza etter min smak, så må kryddre pizzaen litt ekstra eller kombinere med mozarella Siter
maya Skrevet 1. april 2012 Skrevet 1. april 2012 Bruker det i lasange jeg også, og synes det er knallgodt Siter
Stig Ingebrigtsen Skrevet 1. april 2012 Skrevet 1. april 2012 Jeg har brukt det en del i osteomelett. Syns det blir ganske så godt. Siter
Mette M Skrevet 1. april 2012 Skrevet 1. april 2012 Jeg putter det i alt, men har hittil ikke lykkes i å få det til å smelte:confused: Synes det stort sett skiller seg så man får litt ekstra vann i retten, og CCen blir små seige klumper overalt... Not enough heat? Siter
Lily Skrevet 1. april 2012 Skrevet 1. april 2012 Kanksje det er det jeg må gjøre med CC, altså smelte den! Liker ikke "vanlig" cc, smaker som gummibiter Siter
Sunni Skrevet 1. april 2012 Forfatter Skrevet 1. april 2012 Må innrømme at jeg stiller meg en smule skeptisk, men jammen skal det prøves Siter
AnonymCapybara Skrevet 1. april 2012 Skrevet 1. april 2012 Kanksje det er det jeg må gjøre med CC, altså smelte den! Liker ikke "vanlig" cc, smaker som gummibiter Det syntes jeg også, men hva man kan venne seg til... Nå liker jeg det ganske godt, selv om det er litt som å spise viskelær når det er kaldt Den får litt bedre konsistens når den ikke er så kald. Jeg liker også å bruke det i pannekaker/lapper, og da smelter den fint, men jeg prøver å spise opp mens de er varme, ellers kan den klumpe seg litt til igjen. Siter
Lily Skrevet 2. april 2012 Skrevet 2. april 2012 Det syntes jeg også, men hva man kan venne seg til... Nå liker jeg det ganske godt, selv om det er litt som å spise viskelær når det er kaldt Den får litt bedre konsistens når den ikke er så kald. Jeg liker også å bruke det i pannekaker/lapper, og da smelter den fint, men jeg prøver å spise opp mens de er varme, ellers kan den klumpe seg litt til igjen. Jeg kan helt sikkert venne meg til å spise cottage cheese, men gidder jeg? Nææ, det finnes jo så mye annet som er sunt og godt, og da gidder jeg ikke kaste bort måltider på å trøkke ned noe jeg i utgangspunktet ikke liker, for å lære meg å like det Preben35 1 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.