Jane Skrevet 27. mars 2012 Skrevet 27. mars 2012 Jo men det resulterer i at jg må skrive alle på nytt:p Kopier og lim inn Siter
Lagertha Skrevet 27. mars 2012 Skrevet 27. mars 2012 De hørtes vedig gode ut!=) Her er allerede en vaffel/pannekake tråd=) Siter
maya Skrevet 28. mars 2012 Skrevet 28. mars 2012 Annette's nydelige, tykke Amerikanske vafler1egg+2 eggehviter 20g kokosmel 20g bake pro 1 dl usøtet soyamelk 4ts sukrin Mange dråper stevia vanilla cream 1ts bakepulver 2 ts fiberhusk ca1ts økologisk vaniljepulver 50g skyr naturell 1ts ekte smør (4g) --> Bland alle ingrediensene godt med en kjøkkenmaskin, la røren svelle i kjøleskapet i 15-20 min før du steker 4 tykke pannekaker. Jeg har løst koden for å få pannekaker og vafler til å henge sammen og det er faktisk så enkelt som å la røren svelle lenge nok så fiberhusken får satt seg:O) - Jeg stekte de med 1kcal spray Jeg får alltid spørsmål om næringsinnholder så her kommer det kjære venner ) Kcal: 319 Protein: 44g Karb: 4,3g Fett: 14g Lagde meg 4 pannekaker av denne røra til frokost i dag, og himmel og hav de var GODE! :rofl: Har testa mange forskjellige oppskrifter de siste ukene, but this is the winner! :thumbsup: Siter
Annette Helene Tønnesen Skrevet 28. mars 2012 Forfatter Skrevet 28. mars 2012 Jeg blir så glad for tilbakemeldinger, dere er jo helt fantastiske Siter
Chocolate Skrevet 28. mars 2012 Skrevet 28. mars 2012 Kan jeg bruke mager kesam i stedet for skyr? :-) Og proteinpulver(vanilje) i stedet for bakepro? Siter
Annette Helene Tønnesen Skrevet 28. mars 2012 Forfatter Skrevet 28. mars 2012 Du kan helt sikkert bytte ut hva du ønsker Siter
Annette Helene Tønnesen Skrevet 28. mars 2012 Forfatter Skrevet 28. mars 2012 Vanlig protein pulver gjør ofte baksten litt tørr forresten men du kan jo prøvd deg frem:D Chocolate 1 Siter
Dea Skrevet 29. mars 2012 Skrevet 29. mars 2012 Jeg lagde disse en kveld, og de va sååå gode på smak Men dessverre revnet vaflene fra hverandre da jeg skulle ta de av vaffelhjernet, selv om jeg gjorde nøyaktig som du skrev på bloggen din.. Hva kan jeg ha gjort galt? For høy varme på vaffelhjernet? :s Siter
Lily Skrevet 29. mars 2012 Skrevet 29. mars 2012 Jeg lagde disse en kveld, og de va sååå gode på smak Men dessverre revnet vaflene fra hverandre da jeg skulle ta de av vaffelhjernet, selv om jeg gjorde nøyaktig som du skrev på bloggen din.. Hva kan jeg ha gjort galt? For høy varme på vaffelhjernet? :s Lot du de stå å svelle lenge nok? Siter
Annette Helene Tønnesen Skrevet 30. mars 2012 Forfatter Skrevet 30. mars 2012 Hmm jeg lot de stå å svelle en stund i kjøleskapet det er viktig at fiberhusken får satt seg:) dessuten er det lurt å bruke smør eller 1 kcal spray(godt), i vaffeljernet:) Siter
Dea Skrevet 31. mars 2012 Skrevet 31. mars 2012 Lot du de stå å svelle lenge nok? Ja, gjorde som det sto i oppskriften - 15 minutter i kjøleskap. :/ Siter
Lily Skrevet 31. mars 2012 Skrevet 31. mars 2012 Det kan være vaffeljernet også. Prøv å reduser litt på varmen, samt at de må stå lenge nok til at eggene stivner og binder vaflene. Åpner man lokket for tidlig, altså før eggene har stivnet, så vil vaflene falle fra hverandre. Stekes de på for høy temperatur, kan de bli brent på utsiden før de stivner inni. Det er en kunst å lage mat noen ganger, men hvis man trøbler litt underveis, så er det jo ekstra gøy når man får det til! Siter
Annette Helene Tønnesen Skrevet 31. mars 2012 Forfatter Skrevet 31. mars 2012 Herlig svart Lily:O) Jeg er imponert over det fantastiske jernet mitt, det ble nemlig kjøpt på europris og det har vært det beste jeg har hatt:D Lily 1 Siter
Lily Skrevet 31. mars 2012 Skrevet 31. mars 2012 Prisen trenger faktisk ikke ha så mye å si! Jeg elsker IKEA-stekepanne mi Siter
Annette Helene Tønnesen Skrevet 31. mars 2012 Forfatter Skrevet 31. mars 2012 Den er flittig brukt her hjemme også Håper du koser deg i helgen Siter
Lily Skrevet 31. mars 2012 Skrevet 31. mars 2012 Den er flittig brukt her hjemme også Håper du koser deg i helgen I lige måde Annette! :thumbsup: Siter
Miah Skrevet 3. juni 2012 Skrevet 3. juni 2012 Vanlig protein pulver gjør ofte baksten litt tørr forresten men du kan jo prøvd deg frem:D Ser ut som om jeg må prøve Bake Pro, har prøvd vanlig proteinpulver i bakst men har alltid blitt tørt som faen. Hvor er det du kjøper det fra, Gymgrossisten? Får en 3 kilos til 737 med studentrabatt, men koster jo likevel... en del. Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.