Expekt Skrevet 14. mars 2012 Del Skrevet 14. mars 2012 Jeg mååå ha dressing på salat og alt av kjøtt. For min del er det ingen som helst tvil; Partydressing er den beste dressingen som finnes. Ler mer om Partydressing her. Næringsinnhold: 100 g vare inneholder: Energi: 979 kJ (234 kcal). Protein: 0,9 g. Karbohydrat: 8,8 g. Fett: 22 g. Netto: 450 g. Kan noen vettuge personer fortelle meg på en skala fra 1-10 hvor usunn denne dressingen egentlig er? Er dressingen så usunn at jeg "aldri" bør spise den igjen? Jeg har lenge tenkt å lage en egen dressing med hjelp av Kesam, men trenger litt tips.. Hva er deres favorittdressing til salat / kjøtt ? Og hvilket krydder? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/5875-beste-dressing/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
linek86 Skrevet 14. mars 2012 Del Skrevet 14. mars 2012 Man kan lage sin egen Partydressing med. Mager kesam, litt sitron, pepper, hvitløk og ketchup. Når det gjelder dressinger, så prøver jeg meg bare frem:) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/5875-beste-dressing/#findComment-205385 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Oddis Skrevet 14. mars 2012 Del Skrevet 14. mars 2012 Fra 1-10 der 10 er bør aldri spises så vil jeg si 7-8... Det vil si litt av og til gjør ikke noe, men det bør ikke være del av det daglige kostholdet, til det er det for mye dårlig fett og sukker. Denne synes jeg er god: 100 gram mager kesam 1 ss hvitløkspulver litt salt søtning (natreen, sukrinmelis eller stevia f.eks) Kristin Charm og Expekt 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/5875-beste-dressing/#findComment-205453 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lily Skrevet 15. mars 2012 Del Skrevet 15. mars 2012 Jeg ville, som linek86 sier, tatt utgangspunkt i dressingen du selv liker aller best; nemlig partydressing. Innholdsfortegnelsen på den er: Ingredienser: Vann, rapsolje (22 %), sukker, tomatpurè ( tilsvarer 8,2 g ferske tomater i 100 g dressing), eddik, fortykningsmiddel (modifisert stivelse, xantangummi, natriumalginat), sennep (vann, sukker, sennepsfrø, eddik, salt), eggeplommepulver, eggehvitepulver, salt, paprika, dill, sitronjuice (av konsentrat), konserveringsmiddel (natriumbenzoat, kaliumsorbat), surhetsregulerende middel (melkesyre), aroma, pepper. Krydderet er bestrålt. Som basis ville jeg brukt kesam eller skyr naturell, men det kan gi en litt tykk dressing som minner mer om en slags dip. Så derfor kan det være en idé å spe den ut med vann eller melk etter at de andre ingrediensene er tilsatt. Matyoghurt eller yoghurt naturell er også et alternativ, men ofte velges det kesam eller skyr pga. det høye proteininnholdet. Sukker, tomatpure, eddik, sennep, salt, paprika, dill, sitronjuice og pepper er de ingredisensene i dressingen som hovedsaklig er med på å gi smak. De andre ingrediensene er der mer for å gi konsistens, fylde og holdbarhet. Sukker kan enkelt erstattes med f.eks. sukrin eller natreen. Sukker brukt som krydder er med på å fremheve de andre smakene, så det er ikke så mye som skal til. Tomatpure er et "must" for å få en smak som ligner. Ketchup kan gå, men er en del svakere på smak og man må derfor ha mer. Eddik har en veldig karakteristisk smak, og brukt feil så vil den kunne ødelegge for hele dressingen. Brukt riktig, så vil den ofte løfte retten. Eddik er med på å gi maten en litt syrlig og saftig smak. Ikke farlig å eksperimentere med det, men prøv deg forsiktig frem! Dog vil du kunne klare å lage en smakfull dressing uten. Eller er det bare å eksperimentere seg frem med salt, sennep (sukkerfri?), paprika, dill, sitronjuice og pepper. Trenger sikkert ikke ha alt heller, men det må DINE smaksløker finne ut av. Et lite tips er å la dressingen stå å "godgjøre seg". Da vil smakene komme enda bedre frem (bli sterkere), og smaken fra kesam/skyr vil bli mindre. Jeg hadde litt mye hvitløk i en dressing jeg lagde en gang, og den smakte godt når jeg nettopp hadde laget den. Men etter en stund ble den rett og slett for sterk på smak, så det kan være lurt å ikke overdrive smakene før den faktisk har stått litt. Det er jo ikke noe i veien for å evt. tilsette mer etterhvert, men det er litt vanskeligere å fjerne det. Dvs. du kan jo spare på litt av kesamen/skyren, så kan du jo selvfølgelig mildne den på smak på den måten Expekt og Kristin Charm 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/5875-beste-dressing/#findComment-206681 Del på andre sider Flere delingsvalg…
timich Skrevet 15. mars 2012 Del Skrevet 15. mars 2012 Mager kesam med karripulver er perfekt dressing til kylling:thumbsup: Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/5875-beste-dressing/#findComment-206725 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mari-Eli Skrevet 15. mars 2012 Del Skrevet 15. mars 2012 jeg går alltid for glassflaska med Fransk Dressing jeg da. Når jeg bruker dressing vel og merke. Synes den er veldig god. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/5875-beste-dressing/#findComment-206727 Del på andre sider Flere delingsvalg…
T-bone_84 Skrevet 15. mars 2012 Del Skrevet 15. mars 2012 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/5875-beste-dressing/#findComment-206732 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.