Gå til innhold

Mari-Eli

Medlemmer
 • Innholdsteller

  418
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Kulinaris kokossorbet er helt sykt god! Jeg har ikke syndet enda, men får besøk av jentegjengen og har en flaske Fresita liggende i kjøleskapet. Fresita (34205) - Apéritif
 2. Gått på en smell ja. Noen flere som har smakt esken med belgiske trøfler fra Jackobs Utvalgte hos Meny? Det har jeg.... De er helt sinnsvakt gode, så gode at jeg har innført en regel om hvor ofte det er lov og kjøpe dem.
 3. Jeg trøbler med ordet sameie. Lurer liksom alltid inn en L der så det blir samleie istedet...
 4. Mens jeg bortimot griner av glede over at de kommer hit og skal ha konsert i november med ny vokalist og trommis. Å, som jeg elsker Turboneger!!!
 5. Jøss! Lærte noe nytt idag og gitt! Takk!
 6. Nå føler jeg meg helt teit her. Jeg har cøliaki, fikk det bekreftet i 2001 etter blodprøve og gastroskopi (grøss...) Men er ikke cøliaki og gluten allergi det samme? Det har jeg "alltid" trodd, har jeg tatt feil i 11 år??
 7. Hello fresh brownies, ain't you looking damn fine on my plate....
 8. Joda, den hørtes god ut (og bildet i kokeboka var nok til og legge på seg 5kg. Minst!) men når kaka ender opp hardt stekt i kanten og rå inni... Ikke engang JEG er så desperat etter kake. Mann&barn ble skuffa da. Måtte love og bake ny i morra, men da med min oppskrift som er temmelig safe, og ikke så mye sukker i....
 9. Å kjære.... Du har ihvertfall kost deg! Jeg har bakt brownies med 500gr sukker i, 250 gr smør og like mye sjokolade. Resultatet; Misslykket kake som endte i søpla. Kanskje like greit....
 10. Og det var heller ikke meninga og belære. Ble litt overrasket bare. Beklager om jeg har tråkka litt der jeg ikke hører hjemme.
 11. har du cøliaki har du glutenallergi. Men siden du ikke har ødelagte tarmtotter eller får støtte fra nav er det kanskje en glutenintoleranse du har?
 12. *kremt* Nå synes jeg egentlig at det meste av ferdigmat er litt ekkelt. Det ser godt ut på pakken, men det harmonerer sjeldent med innholdet.
 13. en drue type rød type steinfri.
×
×
 • Opprett ny...