Brianna Skrevet 21. mars 2012 Skrevet 21. mars 2012 Ja, melkeproteiner er "bra" proteiner! Jaja, men er det ikke forskjell mellom proteiner fra gamalost og proteiner fra egg/kjøtt? Siter
Uhlen Skrevet 21. mars 2012 Skrevet 21. mars 2012 Jaja, men er det ikke forskjell mellom proteiner fra gamalost og proteiner fra egg/kjøtt? Lite vits i å diskutere dette imo, når gamalost smaker som det gjør. :cool: Siter
Lily Skrevet 21. mars 2012 Skrevet 21. mars 2012 Jaja, men er det ikke forskjell mellom proteiner fra gamalost og proteiner fra egg/kjøtt? Biotilgjengelighet sier noe om hvor mye av et aktuelt næringsstoff som absorberes i tarmene og som tas opp i kroppens celler. I følge denne siden er biotilgjengeligheten i ulike matvarer slik: BV = biological value whey blended products, BV 100-159 whey, BV 104 egg, BV 100 cow's milk, BV 91 egg white, BV 88 beef, BV 80 fish, BV 79 chicken, BV 77 casein, BV 77 soy, BV 74 potato, BV 71 rice, BV 59 wheat, BV 54 beans, BV 49 peanuts, BV 43 Siter
Brianna Skrevet 21. mars 2012 Skrevet 21. mars 2012 Lite vits i å diskutere dette imo, når gamalost smaker som det gjør. :cool: Ja, I know.. men har funnet en enkel og GOD måte å tilsette det til omelettene mine ..så grunnen jeg spør er fordi nå som jeg har kjøpt denne gamalosten, må jeg jo få brukt den opp! Litt ekstra proteiner (og kunnskap) kan'ke skade (i denne sammenhengen ^^) Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.