Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Etter å ha oppdaget diett.no og loggført alt jeg spiser, fikk jeg helt sjokk da jeg oppdaget hvor mange kalorier både margarin og olivenolje inneholder.

Så derfor lurer jeg, hva bruker du til å steke med? Og finnes det noe som er mindre kaloriholdig?

Fortsetter under...

Skrevet

Tjaa jeg har kutta nesten helt ut å bruke stekepanna..jeg bruker 80% av gangene stekepose i ovnen..kan ta 10-15min lengere steketid men det blir mye saftigere og vannet i kjøttet holder seg inni posten og gjør det mørt og fint :D

En spiseskje med vanlig olje er vell ikke så ille? Man trenger ikke dynke maten.

Skrevet

Det ligger noen andre tråder ute med samme tema allerede:

http://forum.fitnessbloggen.no/threads/hva-steker-dere-maten-i.2330/

http://forum.fitnessbloggen.no/threads/hva-bruker-dere-som-stekeolje-p%C3%A5-deff.4291/

(Det ligger en god del tråder rundt i forumet som kanskje kan ha svar på spørsmål du lurer på, så derfor finnes det en søkefunksjon oppe til høyre litt under "innboks" etc eller her: http://forum.fitnessbloggen.no/search/ ;) )

Skrevet
Det ligger noen andre tråder ute med samme tema allerede:

http://forum.fitnessbloggen.no/threads/hva-steker-dere-maten-i.2330/

http://forum.fitnessbloggen.no/threads/hva-bruker-dere-som-stekeolje-på-deff.4291/

(Det ligger en god del tråder rundt i forumet som kanskje kan ha svar på spørsmål du lurer på, så derfor finnes det en søkefunksjon oppe til høyre litt under "innboks" etc eller her: http://forum.fitnessbloggen.no/search/ ;) )

Oops, sorry! Og takk :)

Skrevet
Tjaa jeg har kutta nesten helt ut å bruke stekepanna..jeg bruker 80% av gangene stekepose i ovnen..kan ta 10-15min lengere steketid men det blir mye saftigere og vannet i kjøttet holder seg inni posten og gjør det mørt og fint :D

En spiseskje med vanlig olje er vell ikke så ille? Man trenger ikke dynke maten.

Føler jeg må bruke litt mer enn en spiseskje om man skal steke litt forskjellig uten at det svir seg..

Annonse

Skrevet
Føler jeg må bruke litt mer enn en spiseskje om man skal steke litt forskjellig uten at det svir seg..

Spe ut med litt og litt vann. Jeg pleier ofte å bare steke kjøtt/kylling i litt vann og når det nærmer seg pleier jeg å helle på en eller annen hjemmesnekret stekemarinade.

Annonse

Skrevet

Bruker selv rapsolje. Rapsolje er den oljen som tåler mest grader før den blir fucked up(ødelegger fettet slik det blir usunt fett) pluss den har en ganske nøytral smak.

Skrevet

Den jeg har tåler opp til 180 grader, uten at den forringes (type Odelia kaldpresset rapsolje - for steking). Men det sagt, så klart det begrenser seg litt hva den kan brukes til mht steking :)

  • 1 måned senere...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...