Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Etter å ha oppdaget diett.no og loggført alt jeg spiser, fikk jeg helt sjokk da jeg oppdaget hvor mange kalorier både margarin og olivenolje inneholder.

Så derfor lurer jeg, hva bruker du til å steke med? Og finnes det noe som er mindre kaloriholdig?

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/5175-hva-bruker-dere-til-%C3%A5-steke-med/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Tjaa jeg har kutta nesten helt ut å bruke stekepanna..jeg bruker 80% av gangene stekepose i ovnen..kan ta 10-15min lengere steketid men det blir mye saftigere og vannet i kjøttet holder seg inni posten og gjør det mørt og fint :D

En spiseskje med vanlig olje er vell ikke så ille? Man trenger ikke dynke maten.

Det ligger noen andre tråder ute med samme tema allerede:

http://forum.fitnessbloggen.no/threads/hva-steker-dere-maten-i.2330/

http://forum.fitnessbloggen.no/threads/hva-bruker-dere-som-stekeolje-p%C3%A5-deff.4291/

(Det ligger en god del tråder rundt i forumet som kanskje kan ha svar på spørsmål du lurer på, så derfor finnes det en søkefunksjon oppe til høyre litt under "innboks" etc eller her: http://forum.fitnessbloggen.no/search/ ;) )

Det ligger noen andre tråder ute med samme tema allerede:

http://forum.fitnessbloggen.no/threads/hva-steker-dere-maten-i.2330/

http://forum.fitnessbloggen.no/threads/hva-bruker-dere-som-stekeolje-på-deff.4291/

(Det ligger en god del tråder rundt i forumet som kanskje kan ha svar på spørsmål du lurer på, så derfor finnes det en søkefunksjon oppe til høyre litt under "innboks" etc eller her: http://forum.fitnessbloggen.no/search/ ;) )

Oops, sorry! Og takk :)

Tjaa jeg har kutta nesten helt ut å bruke stekepanna..jeg bruker 80% av gangene stekepose i ovnen..kan ta 10-15min lengere steketid men det blir mye saftigere og vannet i kjøttet holder seg inni posten og gjør det mørt og fint :D

En spiseskje med vanlig olje er vell ikke så ille? Man trenger ikke dynke maten.

Føler jeg må bruke litt mer enn en spiseskje om man skal steke litt forskjellig uten at det svir seg..

Annonse

Føler jeg må bruke litt mer enn en spiseskje om man skal steke litt forskjellig uten at det svir seg..

Spe ut med litt og litt vann. Jeg pleier ofte å bare steke kjøtt/kylling i litt vann og når det nærmer seg pleier jeg å helle på en eller annen hjemmesnekret stekemarinade.

international collection har mye artig:) valnøtt olje er den jeg bruker oftest.Også har de en oliven olje med chilli og hvitløk, den setter fin smak, uten og bli plagsomt hot..

valnøtt olje= null carbs, null colestrol og ikke noe trans fett

http://www.internationalcollection.co.uk/en/products/nut-oils/walnut-oil

Annonse

  • 1 måned senere...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...