Gå til innhold

ThirdEye

Medlemmer
 • Innholdsteller

  22
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om ThirdEye

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 29. sep. 1991
 1. kv 68-69 knebøy 155 benk 132,5 markløft 200
 2. 30 reps på 100 kg knebøy idag, kroppsvekt ca 69 kg
 3. Vil anbefale napalm av muscle warefare gode pumps, fokus og god energi men vær obs, kan fort bli en stygg krasj etter trening hvis du tar i overkant av hva kroppen din tåler...
 4. ja, har fått gjennom de to gangene jeg kjøpte på iherb. sålenge man holder seg under 200 kr så tror jeg det meste går igjennom. Men hvis du er i tvil kan du bare bestille fra PowerBody.co.uk - Bodybuilding and Sports Supplements eller andre uk nettsteder som shipper til norge.
 5. Har assault selv, meget fornøyd! Gikk på jack3d før men etter å ha lest endel om dmaa fant jeg ut at jeg heller ville over til et dmaa fritt supplement. For meg funker assault like bra som jack3d gjorde.
 6. Eggerøre laget av 2 egg, havregryn med melk, multivit og tran. Slenger med preworkout om jeg skal trene etter frokosten
 7. Er ikke dmaa heller i craze, var bare tilleggsinformasjon jeg tenkte var greit å vite ang andre pwo som er der ute. Craze har andre ingridienser som de kjemisk har satt opp selv som jeg egentlig tror ligger nærmere amfetamin en dmaa. Men nå er de saksøkt hvertfall, blir spennende å se om de får beholde produktet på markedet.
 8. Det er nok ikke amfetamin i craze, men det er nok midler som er nært beslektet siden folk har slått ut falske positive tester på amfetamin ved bruk av dette produktet. De er hvertfall saksøkt av fda og det er nok en grunn til det. Mer info i denne videoen:
 9. Hørt at craze er saksøkt av fda for tiden. FDA mener innholdet er uggent. Har også lest om endel som ikke tåler trøkket til craze. Snakk om at det er amfetamin i produktet eller noe slikt, eller innhold i produktet som forårsaker en falsk positiv på amfetamin i dopingtester. Hørt fda skal gjøre det slutt på alle produkter med dmaa i seg også( ) som jacked og lignende. kjører derfor fortiden bare musclepharm assult , som bare har wada godkjente ingredienser. Assult er også noe av det bedre jeg har vært borti av pwo, og krasjet som aller snakker om etter øktene som er vanlig hvis man går på pwo
 10. Har ikke kjørt noe strict ligget på 1800-2000kcal ca pr dag i litt over en uke(ca 9 dager) nå, har hatt 2 spisedager(hver 4 dag) iløpet av denne tiden. Spiser 40 gram havregryn før trening og 40 gram etter trening, og dette er da den eneste hovedkilden min til karbs iløpet av dagen, resten går det i kjøtt, cottage cheese, grønnsaker og litt bær. Har gått ned i overkant av 1,5 kg. ikke tapt særlig styrke, og ser selv at fetprosenten er på vei ned. Har ikke tenkt å kjøre noe lengre enn denne uken før jeg gir meg. Skal så prøve å holde vekten vedlike.
 11. rack chins er et bra alternativ
 12. Kjører hardt, av og til til failure, men sjeldent. Pleier å fullføre repsene jeg går inn for å ta.
 13. 200x1 i mark, dips 10xkroppsvekt pluss 56 kg, 130 x1 i benkpress. kroppsvekt ca 70 kg:)
 14. ja, sier jo de er dårligere enn Jack3d... men du sier energien er kortvarig med Jack3d, jeg tror dette er veldig individuelt. For meg holder energien hele treningen, har ikke/ser ikke behov for at den skal vare lenger enn dette. Pluss Jack3d er rimelig for en fattig student.
×
×
 • Opprett ny...