Annette Helene Tønnesen Skrevet 10. februar 2012 Skrevet 10. februar 2012 Annette's nydelige amerikanske tykke pannekaker 4 stk - 1 egg - 1-2 hvitter - 30-35g kokosmel - 50g cc - 1dl soyamelk uten sukker fra alpro - 1ts økologisk bakepulver - Stevia vanilla cream + 1 ts sukrin - 1-2 ts xhantan gum( kan byttes ut med fiberhusk) - et dryss himalayasalt -- Bland alle ingrediensene med en kjøkkenmaskin og la røren svelle minst 10 min før du steker pannekakene. Jeg pleier også å tilsette litt ekstra fiberhusk og vann. - Uten søtstoff passer disse pannekakene perfekt som ostesmørbrød, legg en skive skinke og ost(smeltes i micro), og krydre med ønsket krydder! Disse blir nydelig. - Andre pålegg: Smørost, nøttesmør, naturell smørost med kanel og sukrin(smelter på tungen), syltetøy uten sukker, smør&sukrin, eller bare en herlig blanding av sjokoladeprotein, essent og sukrinmelis:D Anya, Jørgen Andreassen, lillefrøken og 1 annen 4 Siter
Annette Helene Tønnesen Skrevet 10. februar 2012 Forfatter Skrevet 10. februar 2012 Det skulle stå 1 egg+1-2 hvitter:) Siter
mjk Skrevet 14. februar 2012 Skrevet 14. februar 2012 dette så ut som en kjekk oppskrift for meg som er allergisk mot tilnærmet alt. men et lite spm. hva er cc? Siter
lillefrøken Skrevet 14. februar 2012 Skrevet 14. februar 2012 naaaaam! skal testes ut så snart jeg får sjansen Siter
Tone Angelika Skrevet 14. februar 2012 Skrevet 14. februar 2012 dette så ut som en kjekk oppskrift for meg som er allergisk mot tilnærmet alt. men et lite spm. hva er cc? Jeg regner med det er cottage cheese :thumbsup: Robert André 1 Siter
Robert André Skrevet 14. februar 2012 Skrevet 14. februar 2012 Mest sannsynlig er det cottage cheese, skriver "cc" selv :-) Siter
FrkHoel Skrevet 14. februar 2012 Skrevet 14. februar 2012 Uiih, disse skal testes! Passer bra at jeg har bestilt pannekakesirup fra iHerb Siter
mjk Skrevet 16. februar 2012 Skrevet 16. februar 2012 Jeg regner med det er cottage cheese :thumbsup: takk! hm. da blir det utforsk på hva som kan erstatte cc i denne oppskriften da. allergisk mot melk men har kjøpt et nytt type mel, amarantmel, som visstnok skulle gi glutenfri bakst en saftig smak. Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.