Jump to content
E

Hvordan bli kvitt strekkmerkene?

Recommended Posts

Hei! Jeg har en del strekkmerker rundt om på kroppen. Før var de ikke så synlige, men i løpet av det siste året har de blitt mer og mer røde. Dette er noe som går helt utrolig mye utover selvtillitten min... Har kommet aktivt igang med trening, og gått opp i muskelmasse og ned i cm. Noe som er kjempegøy! Men jeg vil så gjerne få bort strekkmerkene, eller i allefall få de mindre synlig....

Har dere noen tips? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

"Embrace your stretch marks". Dessverre er de der og vil forbli der. Hvis det hjelper: 1. De vil bli mindre synlig med tiden. 2. Du vil lære deg å like dem. 3. Du vil knapt merke dem etterhvert. 

Jeg har strekkmerker over så og si hele rumpa, så du kan trygt si at jeg ser ut som en sebra når jeg går i bikini. Jeg trodde det var verdens undergang når de først kom og gjorde virkelig alt for å prøve å få de bort. Med tiden ble de hvite og nå merker jeg dem knapt. Jeg vil anbefale deg å bare allerede nå gå bort fra tanken om å prøve alle disse hokkus pokkus greiene som lover gull og grønne skoger for det skjer ikke dessverre. De vil forbli på kroppen din, og de vil være en del av deg. Og gutta (menn som vet hvordan en realistisk kvinnekropp ser ut) vil knapt bry seg. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...