Baliba Skrevet 20. januar 2012 Skrevet 20. januar 2012 Resultatet ble såpass bra at jeg nesten må dele det. (Litt usikker på om det passer best som egen tråd, eller bare som en post i "siste måltid tråden") Oppskriften fant jeg her: http://lavkarbotips.blogg.no/1326206800_pizza_omelett.html Og sånn her ble det når jeg nettopp laget det: :-) lillefrøken, Eivind_Lie, Sara og 1 annen 4 Siter
Emiliemo Skrevet 20. januar 2012 Skrevet 20. januar 2012 Og hvordan smakte det? for å være ærlig så det litt spesielt ut, hehe. Siter
Baliba Skrevet 21. januar 2012 Forfatter Skrevet 21. januar 2012 Og hvordan smakte det? for å være ærlig så det litt spesielt ut, hehe. Det smakte veldig bra. Jeg hadde nok ikke lagt det ut sånn hvis jeg mente at det smakte vondt Er det negativt at noe ser litt spesielt ut? Admira 1 Siter
Emiliemo Skrevet 21. januar 2012 Skrevet 21. januar 2012 Det smakte veldig bra. Jeg hadde nok ikke lagt det ut sånn hvis jeg mente at det smakte vondt Er det negativt at noe ser litt spesielt ut? Neida Siter
IngunnE Skrevet 21. januar 2012 Skrevet 21. januar 2012 Prøvde det i dag, og det var:thumbsup: Anya 1 Siter
BirtheV Skrevet 21. januar 2012 Skrevet 21. januar 2012 Ser veldig fristende ut! En kan også lage pannekaker på denne måten og fylle dem med hva som helst. 1 egg og 1 ss fløte per pannekake, ha på ønsket fyll og rull sammen. Veldig godt som lunsj Siter
Mette M Skrevet 21. januar 2012 Skrevet 21. januar 2012 Håper dere har rett i hvor god denne er, for fra NUH er den min nye skolelunsj tre dager i uka:D (variasjon, hva er det?) Siter
nano Skrevet 21. januar 2012 Skrevet 21. januar 2012 Så god og enkel ut! Problemet mitt er at jeg ikke klarer å lage omelett uten å bruke en liter olje i (teflon)panna først. Hva er trikset? Siter
Mette M Skrevet 21. januar 2012 Skrevet 21. januar 2012 Så god og enkel ut! Problemet mitt er at jeg ikke klarer å lage omelett uten å bruke en liter olje i (teflon)panna først. Hva er trikset? Hmm, jeg synes dette varierer fra panne til panne. Først og fremst; Ikke bruk for hard varme! Jeg steker alt på 570 "grader", det er ca halvfull styrke på plata. Synes smør, type meieri-, fungerer bedre en oljer. Og prøv deg litt fram i forhold til hvor stor omelett du lager, og om du har den midt i panna eller på siden. I panna jeg har på hybelen fungerer det fjell med en halvstor omelett midt i panna, i panna her hjemme fungerer det bedre med to små mot hver sin kant av panna:p Høres ut som rene vitenskapen, men begge er dyre, gode teflonpanner som aldri er misbrukt ift for høy varme eller bruke av vaskemidler som sliter på belegget. Så noen forskjeller er det:) Husmor, out. Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.