Jump to content

Baliba

Members
 • Content Count

  695
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Baliba last won the day on April 11 2016

Baliba had the most liked content!

About Baliba

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 09/02/1985

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. http://www.adressa.no/nyheter/trondheim/2016/03/31/Ni-dopingtatt-under-NM-i-kroppsbygging-og-fitness-12541082.ece?cx_Deling=AddThis
 2. Helt tilfeldig så tenkte jeg å svinge innom der i dag i selv for å mimre litt, men fant jo fort ut at det ikke gikk lenger! I tilegg så får jeg nå bruke resten av dagen på å være butthurt for at jeg ikke ble nevnt i navnelisten her. Snufs. Om ikke annet så fikk det meg til å logge meg inn her for første gang på relativt lenge :-) Takk for sist og sånn
 3. Her har du muligens en: http://www.iform.no/steroider-tok-nesten-livet-mitt/ Kjenner han ikke så vet fint lite om hva som er brukt og ikke brukt. Uansett, her er en artikkel som hvertfal indikerer at det ikke har vært snakk om annet enn missbruk av steroider.
 4. Skiller seg litt ut fra de andre linkene som her her, men. Tommy Emmanuel - fantastisk gitarspiller og showman som bringer med seg en historie og et budskap sammen med tekniske ferdigheter på gitaren som er langt forbi hva man klarer å forestille seg mulig med en gitar.
 5. Ja, la oss se på realiteten, 2 + 2 = 4. Flink. Det er poengtert allerede ganske bra at regnestykket i mange tilfeller vil være veldig feil, men jeg tar en runde til. Hele året: 8760 Trening (Som et minimum når du gjør akkurat det skal på nøyaktig den tiden du skal): 4 timer i uken X 52 uker = 208 timer trening på et år + Skifte av klær og dusj som jeg anser å kunne gjøres på 20 minutter hvis man er passe effektiv. 4x20x52 = 70 timer i året + 208 = 278 Søvn: Det anbefales 6-8 timer søvn. Da tar vi utgangpunkt i 7 timer X 365 dager = 2555 timersøvn på et år + tannpuss, gå på do, re opp senga og småtteri. La oss si 10 min på dette. Og hvor mange sovner i det hodet treffer puta? Jeg ville heller brukt 8 timer som utgangspunkt for å få til 7 timer søvn i snitt. Kan sannsynligvis legge til at mange gjerne ønsker å sove litt mer enn dette innimellom for å "ta igjen" tapt søvn/søvnkvalitet. La oss legge til 2 timer i uka for å ta høyde for det som i mine øyne lett kan økes med 5-8 timer. 8 x 365 = 2920 (+2x52=104) = 3024 Jobb: 08:00 - 16:00 = 253 dager (tatt bort 5 uker ferie og 7 røde dager) = 228 dager X 8 timer = 1824 timer med jobb i året Legg til at de fleste ikke teleporterer til jobb. Minst 30 minutter arbeidsvei for å forsikre seg om at man ikke kommer for sent (sannsynligvis mer?). Legg til at man skal lage frokost, spise frokost, lage mat til barn, få barna på skolen. 30 minutter går fort. 228 x 9 = 2052 Har man barn så er det sikkert greit å bruke litt tid på de - legge til en time om dagen for det virker ikke urimelig. 365 x 1 = 365 En time om dagen til å gjøre noe man selv liker høres heller ikke veldig urimelig ut. 365 x 1 = 365 Dagligdagse gjøremål: Betale regninger, lese avisen, handle mat etc, vaske klær, henge opp klær, rydde, lage mat/middag/kvelds/lunsj og sikkert en haug andre ting som har en tendens til å dukke opp. En time om dagen her høres ikke helt urimelig ut. 365 x 1 Foreløpig blir tallene: 3024 + 2052 + 365 + 365 + 365 = 6171 8760 - 6171 = 2589 Uten å ta høyde for alle mulige tidstyver så var regnestykket i mine øyne allerede 1797 timer feil. (4386 - 2589 = 1797). 1797 timer er ganske mange timer. Andre ting jeg kommer på i farta som kan påvirke regnestykket: Bursdager, at man ikke er en maskin som gjør alt perfekt hele tiden, andre sosiale sammenkomster, kurs, skole, dra til legen, dra til legen med barna, dating?, sykdom, sminke seg, foreldremøter, overtid, rushtrafikk, kø i butikken, og problemer med pcen. Ja, det er fortsatt mange timer igjen hvis man ser på tallene. Hovedpoenget mitt er uansett at livet som regel ikke er så A4 som det ofte kan virke som for utenforstående og at hvis man prøver å regne nøyaktig på det så er det stor fare for at man bommer ganske grovt. Også siterer jeg Kjetil fordi det var bra.
 6. Disse hører vel hjemme her..... Bilder fra Nasjonalt utstyrsfritt mesterskap. (Photo: Stian "Halvmetern" Jensen)
 7. Absolut enig, men! "Hovedspørsmålet" er alikavel om det har nådd frem til ønsket mottaker. Mye oppmerksomhet etc betyr ikke nødvendigvis at informasjonen har kommet frem dit den skulle. Og det er ikke alltid riktig fremgangsmåte er å banke inn poenget, selvom det i mange tilfeller kan fungere bra. Mye i verden som er langt fra revolusjonerende, men som alikavel er "nytt" fordi det ikke praktiseres og dermed glemmes. Trådstarter oppnådde slik jeg ser det mye av målet med tråden, oppmerksomhet. Men hovedmålet var vel ikke oppmerksomheten i seg selv, men den egentlige informasjonen som lå litt i mellom de spissformulerte setningene. Hvorvidt hovedmålet (Informasjon - tips - veiledning - bedre helse - ned i vekt - resultater over tid?) ble oppnådd blir vel uansett vanskelig/umulig å få et ordentlig svar på så sant jeg har tolket det rett.
 8. Om ikke annet så kanskje det kan belyse diskusjonen fra en litt annen side. Fakta kan være så mye fakta som det bare er, og man kan være så ærlig og rettferdig som man bare vil. Fint at man ønsker å informere, være ærlig og direkte, men så lenge ikke budskapet ikke når frem så har det liten verdi. Når man yttrykker seg så er det gjerne fordi man ønsker å formidle noe, uavhengig av om det er faktakunnskap eller egenerfaringer etc (ganske banalt ja, men alikevel ikke like selvfølgelig). Hvis man starter der så er det jo gjerne fordi man ønsker at mottaker skal bli mer opplyst (?). Hvis det stemmer så vil det aldri være feil å reflektere over hva som vil være den mest hensiktsmessige fremgangsmåte for å få frem budskapet på. Min erfaring er at det er fort gjort å glemme at det er mottaker man må ta hensyn til når man ønsker å formidle noe, og ikke nødvendigvis sin egen oppfattelse av hva det er som blir sagt/skrevet. Hvor langt når man egentlig inn til folk hvis man uttrykker seg på en måte som gjør at de føler seg støtt? Er det en god start til å ta imot informasjon og bli motivert? Folk er forskjellige, noen blir motiverte av å få seg "en på tryne", og noen blir bare demotivert av det. Hvem når trådstarter frem til ved å formulere som i første post? Hvem ønsker han å nå ut til? Jeg vil tro det er veldig stor forskjellig på den gjennomsnittlige brukeren her inne som både leser og poster mye på forumet og de som har reelle problemer med overvekt. Sier meg ikke uenig i at løping ikke nødvendigvis er den mest gunstige aktivitetsformen for overvektige generelt, men er første post en god måte å nå frem til de med problemet på? Jeg tror første posten hovedsakelig treffer de som i utgangspunktet liker å diskutere problemstillingen, men ikke så mange av de som faktisk er midt oppi utfordringen med å gå ned i vekt. Jeg har vel og merke aldri hatt problemer med overvekt, så det er vanskelig å sette seg inn i det perspektivet.
 9. Jeg må innrømme at jeg har litt problemer med å skjønne om du faktisk er seriøs, ønsker å provosere eller om det er andre grunner som liker bak disse formuleringene. Siden jeg både er OSK’er og venn faller jeg vel godt inn under de du tilsynelatende henvender deg til i dette innlegget. Jeg tolker det som at du blander synspunkter med formuleringer. Jeg tåler fint en skyllebøtte både på ”interwebz” og ”fjestoofjes”. Leste du mitt forrige innlegg?
 10. Forslag til hvordan kritikken kunne vært formulert annerledes: Noen ting som kunne vært bedre: - Skilting til stedet kunne vært bedre. Til tross for at jeg gikk av på nærmeste bussholdeplass så synes jeg at det var vanskelig å finne frem. - Toalettet: Det ene toalettet jeg fant frem til var lite, skittent og trangt. Her burde det vært ryddet og ”shinet opp” jevnlig. - Litt lite informasjon om løftetider. En egen PC eller egen person til å informere de i oppvarmingslokalet hadde vært fint. - Oppvarmingslokalet var veldig kaldt, men heldigvis så er vi jo vikinger så det gikk jo fint. - Infoen om hvem som løfter, og hvor mye de løftet var plassert var litt vanskelig å se for mange i publikum. - Skjermen som fortalte hvem sin tur det var til å løfte stod litt for lavt, og to av dommerene hadde en litt irriterende vane for å stå fremfor denne. Jeg ba dem vennlig om å flytte på seg flere ganger slik at de ikke stod i veien for skjermen. - Hele lokalet var skittent og slitent, men styrkeløft er jo litt hardcore og sånn så det passet liksom litt bra også.... Personlig mener jeg det er helt latterlig at slike lokaler i det hele tatt blir tatt i bruk. For å snakke om hva slags signaler dette sender til nye løftere: Vi har det veldig gøy sammen og får til mye til tross for lite ressurser – kom som du er! - Det var litt trangt å komme seg frem fra oppvarmingslokalet til der man skulle løfte.. - Det var litt mye søppel rundtom. Noen burde tatt på seg ansvaret og ryddet i begge lokalene jevnlig. Skal innrømme at alle disse tingene var saker jeg ikke engang tenkte på selv, og jeg var både med og hjalp til på stevnet og løftet selv ganske problemfritt. Vil tro de fleste av disse sakene i det store og hele bare er bagateller for de fleste, men det er absolutt poenger og ta med seg videre. Hadde for eksempel noen informert meg om noen av disse probleme underveis så kunne jeg kanskje gjort noe med det, eller funnet noen som kunne gjort noe med det. Det er mye som skal forberedes og klaffe når man arrangerer konkurranse for såpass mange mennesker, og jeg er hvertfal veldig fornøyd med innsatsen til alle som har hjulpet til med tanke på at alt er frivillig arbeid. Forøvrig hyggelig å hilse på alle jeg hilste på herfra Takk til alle som kommer med tilbakemeldinger som kan gjøre oss bedre. Takk til alle som møtte opp og heiet. Takk til alle som gjorde det mulig å gjennomføre konkurransen. Takk til alle som gjorde det mulig for meg å ta/tangere en norsk rekord, noe jeg ikke regner med å få muligheten til altfor mange ganger i løpet av et liv. Takk til alle som fortjener en takk. Og takk til Stian som forevighet gleden av å perse 2,5kg i markløft for første gang på nesten 4 år.
 11. Baliba

  SATS Bislett

  Begynner å bli lenge siden jeg har vært på bislett nå faktisk, men vil tro det er ca det samme som når jeg var der sist forutenom enkelte endringer. Ville styrt unna FX hvis det er samme utstyr som på storo, vinglete stativer og helt forferdelig benkpress (hørte noe rykter om at de skulle skiftes ut..?)
 12. Nei jeg tok ikke med alle mulige faktorer og tenkte scenarioer 10 år var bare et tilfeldig tall for å lage et eksempel Noen har kanskje lest studier i 10 år og noen i 30 eller mer. Poenget var bare å ha en annen side av saken enn at "dette går ikke ann for det er altfor mye"
 13. Jepp, jeg bare tenker at det sikkert er noen lass med referanser som kommer fra bidragsyterne sånn at det ikke er 3-4 personer som påstår at de har gått gjennom alle referansene alene
 14. Forsåvidt enig i tankegangen (Tipper de ikke har finlest 25000+ studier til minste detalj, hehe), men hvis man tar med alle personene som ligger under "about us" så blir det 14 personer. Superforenklet mattestykke 25000/14 / 10 år = 178 i året blir plutselig ikke sååå mye hvis det er det man faktisk driver med og har en ok lesehastighet Men, uansett enig i at det er lurt å være kritisk og ikke ta alt for god fisk uansett hva det er snakk om

Artikler fra forsiden

×
×
 • Create New...