Angelish Skrevet 3. juni 2015 Skrevet 3. juni 2015 Jeg har siden 2. januar iår gått ned 19kg ved å endre kostholdet og trene. Hjemme er det ikke noe problem da jeg har full kontroll på hva jeg lager og hva vi spiser. Men på jobb i lunsjen derimot. Vi får varmmat hver dag. Som jeg styrer unna da jeg ikke vet hva maten inneholder. Har en simpel salatbar. Og brødmat/knekkebrød. Basic pålegg som ost, skinke, makrell, leverpostei o.l. Av og til noe laks/kylling/tunfisk. Er det laks/kylling/tunfisk spiser jeg det sammen med salat. Er det ikke det så spiser jeg oftest bare skive med makrell.. Forslag til hva jeg kan gjøre her????? Fortsette som jeg gjør nå eller??? Aurelius 1 Siter
maybe Skrevet 3. juni 2015 Skrevet 3. juni 2015 Du kan for eksempel ta med deg noe hjemmenfra: Kokte egg, kylling, fisk, middagsrester osv. og ha det sammen med salat fra salatbaren:) Det gjør jeg en del på skolen. Andreas87 1 Siter
Andreas87 Skrevet 3. juni 2015 Skrevet 3. juni 2015 Jeg lager lunsj for neste uke på søndagen. Funker bra for meg. Sparer litt penger på det, har full kontroll på hva jeg får gi meg og maten jeg lager er optimalisert for mitt behov + at det smaker MYE bedre en kantine mat. Siter
Kiira Skrevet 3. juni 2015 Skrevet 3. juni 2015 Maten du spiser til lunsj er jo ikke ille i seg selv, det kommer jo an på hva og hvor mye du spiser resten av dagen. Brødskive med makrell er jo helt topp! Grei sjekkliste å sørge for at det både er noe karbo, fett og protein til hvert måltider + noe grønt (det tar du jo bare fra salatbaren). Men hvis du må betale i dyre dommer for lunsjen, kan du jo overveie om du synes det er verdt det. Og hvor mye stress du synes det er å ta med noe eget. Men å ta med et kokt egg et par dager i uka eller en skyr er ikke dumt (da får du jo litt variasjon også). Siter
Ole-Mats Moskvil Skrevet 3. juni 2015 Skrevet 3. juni 2015 Det du gjør nå fungerer jo åpenbart kanonbra. Ingen grunn til å gjøre det vanskeligere enn det er! PingleHanne, Ole Andreas og Kiira 3 Siter
Angelish Skrevet 3. juni 2015 Forfatter Skrevet 3. juni 2015 Det fungerer nok... Men blir lei av å spise samme maten hele tiden. Men kan ta med noe hjemmefra iblant for variasjon. Betaler vel 275kr måneden i lunsjpenger. Kiira 1 Siter
Samsons Skrevet 6. juni 2015 Skrevet 6. juni 2015 Det fungerer nok... Men blir lei av å spise samme maten hele tiden. Men kan ta med noe hjemmefra iblant for variasjon. Betaler vel 275kr måneden i lunsjpenger. Kjøp noen kcal/karbo/fett frie dressinger fra proteinfabrikken/iherb/tights (Walden farms typen) så blir fort salaten på jobb ganske mye gøyere. Ta skinkepålegg og riv det opp i biter og smekk det oppi også. Hadde forsåvidt samme problemet som deg, kantine på jobb men turte ikke spise ferdiglaget mat. Jeg tar også med meg veldig mye pulled chicken på arbeid som jeg lager hjemme, for så å hive oppi salaten :-). Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.