tinii Skrevet 7. februar 2015 Skrevet 7. februar 2015 Hvis jeg skal spise en halv avokado til frokost og resten til middag, vil det være mulig å oppbevare den slik at den ikke blir dårlig? Vet man kan bruke sitronsaft eller la steinen være i, innpakket i plast. Men vil det fortsatt være holdbart etter 10 timer i kjøleskapet f.eks? Siter
Kiira Skrevet 7. februar 2015 Skrevet 7. februar 2015 Jeg pleier ikke å bruke sitron eller plast, bare legge den spm den er (med steinen i) i kjølekskapet. Har funket o 24 timer for min del. Blir nok bittelitt brunt på det ytterste laget, men smaker like godt syns jeg Kila 1 Siter
voksekrampe Skrevet 7. februar 2015 Skrevet 7. februar 2015 De holder i dagevis i kjøleskapet (jeg har en som har ligget i to dager alerede nå, og er like fin. Smør litt sitronsaft over hele det "åpne" området, og legg den på en tallerken/lokk slik at det ikke kommer luft til. Å la steinen være i har jeg prøvd, men det gikk ikke bra, ble brunt med en gang.. (men smaken var like god da, som Kira sa) Siter
Raptorial Skrevet 7. februar 2015 Skrevet 7. februar 2015 Å la frøet være i (ja, det er et frø... ikke en stein) har null å si, da bruningen kommer av en oksidering. (katekol oksideres til 1,2-benzokinon) Å dekke til med plastfolie og litt sitronjuice mens du har avocadoen i kjøleskapet, vil være mest hensiktsmessig Kila, Hjema og Aurelius 3 Siter
tinii Skrevet 7. februar 2015 Forfatter Skrevet 7. februar 2015 Supert, så prøver jeg det. Takk for svar, hater å kaste mat Kila 1 Siter
Andy Skrevet 7. februar 2015 Skrevet 7. februar 2015 Her har de testa ulike metoder. På slutten av videoen får du sett sammenlikninger voksekrampe, tinii, Chico11 og 1 annen 4 Siter
Gjest =xXx= Skrevet 7. februar 2015 Skrevet 7. februar 2015 La steinen være i. Den tåler fint å ligge i plast i et kjøleskap i minst 24 timer. Jeg gjør det hver dag. Siter
Astriiiixxx Skrevet 7. februar 2015 Skrevet 7. februar 2015 Man skjærer bare bort det som har oksidert, funker fint å la den ligge i flere dager. tinii 1 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.