Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Hvis jeg skal spise en halv avokado til frokost og resten til middag, vil det være mulig å oppbevare den slik at den ikke blir dårlig? Vet man kan bruke sitronsaft eller la steinen være i, innpakket i plast. Men vil det fortsatt være holdbart etter 10 timer i kjøleskapet f.eks?

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/32734-oppbevare-en-halv-avokado/
Del på andre sider

Fortsetter under...

De holder i dagevis i kjøleskapet (jeg har en som har ligget i to dager alerede nå, og er like fin. Smør litt sitronsaft over hele det "åpne" området, og legg den på en tallerken/lokk slik at det ikke kommer luft til. Å la steinen være i har jeg prøvd, men det gikk ikke bra, ble brunt med en gang.. (men smaken var like god da, som Kira sa)

Å la frøet være i (ja, det er et frø... ikke en stein) har null å si, da bruningen kommer av en oksidering.

(katekol oksideres til 1,2-benzokinon)

Å dekke til med plastfolie og litt sitronjuice mens du har avocadoen i kjøleskapet, vil være mest hensiktsmessig

Annonse

  • 1 måned senere...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...