Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hvis jeg skal spise en halv avokado til frokost og resten til middag, vil det være mulig å oppbevare den slik at den ikke blir dårlig? Vet man kan bruke sitronsaft eller la steinen være i, innpakket i plast. Men vil det fortsatt være holdbart etter 10 timer i kjøleskapet f.eks?

Fortsetter under...

Skrevet

Jeg pleier ikke å bruke sitron eller plast, bare legge den spm den er (med steinen i) i kjølekskapet. Har funket o 24 timer for min del. Blir nok bittelitt brunt på det ytterste laget, men smaker like godt syns jeg :)

Skrevet

De holder i dagevis i kjøleskapet (jeg har en som har ligget i to dager alerede nå, og er like fin. Smør litt sitronsaft over hele det "åpne" området, og legg den på en tallerken/lokk slik at det ikke kommer luft til. Å la steinen være i har jeg prøvd, men det gikk ikke bra, ble brunt med en gang.. (men smaken var like god da, som Kira sa)

Skrevet

Å la frøet være i (ja, det er et frø... ikke en stein) har null å si, da bruningen kommer av en oksidering.

(katekol oksideres til 1,2-benzokinon)

Å dekke til med plastfolie og litt sitronjuice mens du har avocadoen i kjøleskapet, vil være mest hensiktsmessig

Annonse

Skrevet

La steinen være i. Den tåler fint å ligge i plast i et kjøleskap i minst 24 timer. Jeg gjør det hver dag.

  • 1 måned senere...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...