Lena Ludvigsen Skrevet 29. september 2013 Del Skrevet 29. september 2013 ikke vei maten .. Raptorial 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3081-veie-mat-f%C3%B8r-eller-etter-steking/page/2/#findComment-861293 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Jester Skrevet 29. september 2013 Del Skrevet 29. september 2013 Edit; Det er ingen her inne som har så harde diettkrav at å VASKE kjøttdeig har noe som helst for seg. Det eneste du gjør er å gjøre at maten smaker mindre godt. Mengden kalorier som fjernes er så liten at det er så å si ubetydelig. Må da være greiere å kjøpe karbonadedeig enn å stå og vaske kjøttdeigen? Jeg er mildt sagt forvirret over at folk vasker kjøttdeigen Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3081-veie-mat-f%C3%B8r-eller-etter-steking/page/2/#findComment-861295 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Darach_Ùr Skrevet 29. september 2013 Del Skrevet 29. september 2013 Pasta, couscous og ris har alltid forvirret meg. Men mener å ha lest at energinivåene er pr tilberedt 100gram? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3081-veie-mat-f%C3%B8r-eller-etter-steking/page/2/#findComment-861354 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aurelius Skrevet 29. september 2013 Del Skrevet 29. september 2013 Det er nå ikke særlig digg med tørket,ukokt pasta,eller rå,ukokt ris,er det vel;) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3081-veie-mat-f%C3%B8r-eller-etter-steking/page/2/#findComment-861388 Del på andre sider Flere delingsvalg…
WebPT Skrevet 29. september 2013 Del Skrevet 29. september 2013 Sleit litt med det der selv, hvertfall på ris! På noen esker står det pr 100g KOKT ris og noen står det pr 100g TØRR ris Dette gjorde at store deler av dietn min besto av ca 60g mer karbs enn jeg hadde bergenet. Ikke at det gikk nevnverdig utover resultatet da ^^. Dette oppdaget jeg ganske sent utti dietten også hahah. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3081-veie-mat-f%C3%B8r-eller-etter-steking/page/2/#findComment-861393 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Synuls Skrevet 29. september 2013 Del Skrevet 29. september 2013 Må da være greiere å kjøpe karbonadedeig enn å stå og vaske kjøttdeigen? Jeg er mildt sagt forvirret over at folk vasker kjøttdeigen Karbonadedeigen er jo nesten dobbel pris, så for en fattig student er det egentlig ikke noe alternativ. Gitt at mesteparten av vektforandringen skyldes vanntap pga proteinsammentrekning/fordamping, så er vel næringsinnholdet ganske uforandret i praksis(unntaket blir vel mtp koking av grønnsaker og vannløselige næringsemner) Apropos ris; husk at ris trekker til seg omtrent dobbel vekt i vann under koking. Enklest blir vel å veie før. Edit; Det er ingen her inne som har så harde diettkrav at å VASKE kjøttdeig har noe som helst for seg. Det eneste du gjør er å gjøre at maten smaker mindre godt. Mengden kalorier som fjernes er så liten at det er så å si ubetydelig. Siden vi allerede er inne på fitnessbloggen så kan jeg jo referere til en av deres artikler: http://fitnessbloggen.no/gjor-kjottdeig-til-en-mager-proteinkilde/ Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3081-veie-mat-f%C3%B8r-eller-etter-steking/page/2/#findComment-861418 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest noen123 Skrevet 29. september 2013 Del Skrevet 29. september 2013 Karbonadedeigen er jo nesten dobbel pris, så for en fattig student er det egentlig ikke noe alternativ. Firstprice karbonadedeig er ikke så gale på pris. Koster 90-og noe kr/kg. Hvis pris er et problem, så er svinekjøtt rimelig billig. Får vel tak i det til under 60kr/kg. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3081-veie-mat-f%C3%B8r-eller-etter-steking/page/2/#findComment-861424 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lena Ludvigsen Skrevet 29. september 2013 Del Skrevet 29. september 2013 Men nå er det jo 3for 100 på karbonadedeig på coop hypern, så da får vasken hviletid ut uka iaff! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3081-veie-mat-f%C3%B8r-eller-etter-steking/page/2/#findComment-861427 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Darach_Ùr Skrevet 29. september 2013 Del Skrevet 29. september 2013 Det er nå ikke særlig digg med tørket,ukokt pasta,eller rå,ukokt ris,er det vel;) Kan det nytes på andre måter? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3081-veie-mat-f%C3%B8r-eller-etter-steking/page/2/#findComment-861428 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Synuls Skrevet 29. september 2013 Del Skrevet 29. september 2013 Men nå er det jo 3for 100 på karbonadedeig på coop hypern, så da får vasken hviletid ut uka iaff! Leste du egentlig artikkelen jeg la ut? Jeg kommer fortsatt til å velge å vaske/skylle kjøttdeigen. Dette er ikke noe nytt fenomen, så for dere som er så overrasket; prøv å google det å se hva dere finner i stede for å hakke ned på mitt matvalg. Jeg vil heller ha fettkilden min fra noe annet enn kjøttdeig. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3081-veie-mat-f%C3%B8r-eller-etter-steking/page/2/#findComment-861431 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lena Ludvigsen Skrevet 29. september 2013 Del Skrevet 29. september 2013 Leste du egentlig artikkelen jeg la ut? Jeg kommer fortsatt til å velge å vaske/skylle kjøttdeigen. Dette er ikke noe nytt fenomen, så for dere som er så overrasket; prøv å google det å se hva dere finner i stede for å hakke ned på mitt matvalg. Jeg vil heller ha fettkilden min fra noe annet enn kjøttdeig. Hakket ikke ned på noe som helst, og har ikke lest artikkelen:P Nå tipset jeg om karbonadedeigen fordi noen nevnte kjøttdeig var billigere, og at det var en god grunn til å kjøpe det og heller skylle det. Da er det jo like greit å spare seg skyllingen å kjøpe karbonadedeig når det er på salg. inget vondt ment! Synuls 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3081-veie-mat-f%C3%B8r-eller-etter-steking/page/2/#findComment-861435 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aurelius Skrevet 29. september 2013 Del Skrevet 29. september 2013 At helsen er viktig,er såklart sant,men det er og viktig å ikke se seg så blind at man ikke ser skogen for bare trær. Vasker man kjøttdeigen går man nå glipp av gode fettløselige vitaminer og mineraler, og kanskje viktigst; masse god smak. Det er ingenting i veien med å være sunn,men man burde da jammen meg ta seg tid til å leve litt og? Raptorial, damdidam, malenesofie og 2 andre 5 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3081-veie-mat-f%C3%B8r-eller-etter-steking/page/2/#findComment-861456 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.