nyttliv89 Skrevet 24. februar 2014 Del Skrevet 24. februar 2014 Så konklusjonen er at kyllingkjøttdeig er like bra som karbonadedeig? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
nyttliv89 Skrevet 24. februar 2014 Del Skrevet 24. februar 2014 Og litt off topic: er kyllingkjøttdeig og karbonadedeig bearbeidet kjøtt eller kun kvernet rent kjøtt? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
OhMickey Skrevet 24. februar 2014 Del Skrevet 24. februar 2014 Så konklusjonen er at kyllingkjøttdeig er like bra som karbonadedeig? Næringssammensetningen er lik i det minste (Obs gjelder kylling&kalkunkjøttdeig, ikke vanlig kyllingkjøttdeig). Så får en selv velge om en ønsker å innta rødt kjøtt i større eller mindre mengder. Priors kyllingkjøttdeig: Energi 595 kJ/142 kcal, Fett 7,8 g hvorav: mettede fettsyrer 2,4 g, enumettede fettsyrer 3,3 g, flerumettede fettsyrer 1,4 g, Protein 18 g, Karbohydrat 0 g salt 1,3 g Gildes Karbonadedeig: Energi 508 kJ/121 kcal, Fett 5 g hvorav: mettede fettsyrer 2,6 g, enumettede fettsyrer 2,0 g, flerumettede fettsyrer 0,2 g, Protein 19 g, Karbohydrat 0 g Salt 0,45 g Så får en vurdere selv. Nå vil også innholdet variere fra produsent til produsent åpenbart. nyttliv89 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
OhMickey Skrevet 24. februar 2014 Del Skrevet 24. februar 2014 Og litt off topic: er kyllingkjøttdeig og karbonadedeig bearbeidet kjøtt eller kun kvernet rent kjøtt? «Bearbeidet» brukes om kjøtt som er saltet, røkt eller behandlet på en annen måte for å forlenge holdbarheten. Eksempler er røkt skinke, bacon, salami, røkte pølser, og det meste av kjøttdeig og farseprodukter som er på markedet. Kjøtt og kjøttprodukter som er fryst eller kokt betraktes ikke som bearbeidet kjøtt i denne sammenheng. nyttliv89 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jonna Skrevet 25. februar 2014 Del Skrevet 25. februar 2014 Så konklusjonen er at kyllingkjøttdeig er like bra som karbonadedeig? Som vist av OhMickey så er det litt mer fett i kylling/kalkun kjøttdeigen. Men i bunn og grunn er det like bra. Det som blir ett valg for de fleste er smak og pris. Og sett at du får 3x kylling/kalkun kjøttdeig per pakke karbonadedeig er det ett valg som lommeboken setter pris på. nyttliv89 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
DaddyCool Skrevet 25. februar 2014 Del Skrevet 25. februar 2014 Ingen MUK i kyllingkjøttdeig.. Er det MUK i noen som helst kjøttype som selges i Norge, da? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
sombraro Skrevet 25. februar 2014 Forfatter Del Skrevet 25. februar 2014 Takker for gode svar, og artig debatt :-D Smaken kan da alltids bli god med krydder Sånn sett når prisen er så syk forskjellig og makroene like, blir mitt budsjett noe helt annet derfor kom det en 3kg dunk fra myoprotein =D Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
nyttliv89 Skrevet 26. februar 2014 Del Skrevet 26. februar 2014 Er det MUK i noen som helst kjøttype som selges i Norge, da? Ja, så på mandag at det er MUK i denne skinken i alle fall. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
RobbieLad Skrevet 26. februar 2014 Del Skrevet 26. februar 2014 Jeg ekke så fysen på kyllingkjøttdeig.... FitFish og Valan 2 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Minni M Skrevet 26. februar 2014 Del Skrevet 26. februar 2014 mer jern i karbonadedeig Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
runforit123 Skrevet 3. mars 2014 Del Skrevet 3. mars 2014 Variasjon er det beste. For mye rødt kjøtt er ikke bra. Må jo ikke enten bare være karbis eller kyllingkkøttdeig? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thombr86 Skrevet 3. mars 2014 Del Skrevet 3. mars 2014 Hos meg går det i alle varianter, alt etter hva det skal være til. Kylling passer fint i salater, storfe i taco, pizza og lasagne. Svin passer godt i retter der smaken blir kamuflert av andre ting (synes svin er den desidert kjedligste av de 3) Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.