Gå til innhold

DaddyCool

Medlemmer
 • Innholdsteller

  59
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av DaddyCool

 1. Ubrukelige mtp at de er store og klumpete, eller? Hvert fall ikke verdt å bruke penger på, skjønner jeg.
 2. Jeg driver å skal flytte inn i nytt hus. Har selvfølgelig kjøpt et hus med ekstra soverom sånn at jeg kan innrede et treningsrom. Har sett på en del utstyr, blant annet så kom jeg over denne justerbare manualen. http://www.xxl.no/trening-helse/styrketrening/manualer/x-erfit-x-erfit-adjustable-dumbbell-5-40kg-black-silver/p/1105286_1_style Den koster jo litt (spesielt siden man må ha to stykker), men virker veldig praktisk å ha vekter opp til 40kg og switche mellom de på et sekund. Noen som har noe erfaring med disse? Kvalitet?
 3. Sjekk ut Levis 520! Litt smal modell, men mye større i lår/rumpe
 4. Eventuelt kan jeg anbefale det å få barn. Snudde fra B til A-menneske bokstavelig talt over natta!
 5. De pleier å elske sånne oppdrag!
 6. Når du klatrer så er jo skuldrene dine bøyd fremover mot veggen hele tiden, så er ikke så rart at du blir foroverbøyd da. Jeg tror stretching og varianter av ro-øvelser vil hjelpe deg
 7. Er det MUK i noen som helst kjøttype som selges i Norge, da?
 8. "This i Golds Gym, this is not a babies gym"
 9. Virker spennende med oly-løft. Har du noen forslag på hvordan man best kan implementere det sammen med et "vanlig" program, typisk 4split ? For eksempel: dag 1: oly dag 2: overkropp dag 3: oly dag : bein Eller vil dette bli litt overkill?
 10. Haha, det der må være noe av det dummeste jeg har sett.. Som vi sier i Bergen: Ser helt sløkkent ut:facepalm:
 11. Bruk proteinshake som tilskudd, dersom du ikke får i deg nok protein gjennom din vanlige kost! Enkelt og greit
 12. Jeg skulle akkurat til å google etter det samme bildet mens jeg leste tråden:cool:
 13. Ser at det finnes mange tråder om spillelister i Spotify, men hva med oss som bruker Wimp? Det må vel være noen der ute som har en knallgod liste
 14. En gang trykket jeg inn sigarettenneren på bilen, tar den ut etter to sekunder og kjenner på den med fingeren. Tenkte jo at den umulig kunne ha blitt noe varm på så kort tid... Veel, det kunne den! Gikk flere uker før jeg hadde fingeravtrykk igjen
 15. Legg ut bilde ASAP når du har tatt den
 16. Jeg vil støtte Ulrik sitt forslag om å spandere på gutten en time med PT/kostholdsveileder. Dette vil hvertfall gi han faglig input og ikke bare tilfeldige tanker og utspill fra et hvilketsomhelst forum.
 17. Aight, da blir det shopping i morgen
 18. Er det noen her som har erfaring med UA sine konsept Heatgear eller Coldgear? Heatgear er vel som jeg har skjønt, egentlig laget for bruk utendørs når det er varmt. (kjølende effekt, transportere svetten osv..) Men vil det ikke da være utmerket å bruke inne på gymmet når man pumper? :cool:
 19. DaddyCool

  Pain & Gain

  Jeg kom over denne dokumentaren som viser hvor mye av innholdet i filmen som faktisk er sant. Og det er overraskende mye! http://www.youtube.com/watch?v=x2LFJC5onr4
 20. Jepp, du kan jo legge inn ønsket målvekt, og hvor lang tid du vil bruke på å nå målet. Jo raskere du vil nå målvekt, jo mindre kcal pr dag. Men du kan også skrive inn hvor mange kcal du vil spise selv.
 21. Absolutt verdt pengene(y)
 22. Kiwi sin 2kgs First Price, har nå gått ned i størrelse til 1,6kg Men prisen på 150kr har de beholdt:eek:
 23. Fordelen med å la båndet gå på nivå 13,5 og hoppe av når det er pause, er at du slipper å vente på at møllen skal øke farten igjen når du skal løpe etter pausen. På denne måten får du 20 effektive sekund på høy hastighet, kontra det å måtte bruke 4-5 sekund på at møllen skal komme opp i riktig hastighet igjen, og bare få 15 sekund løpetid.
×
×
 • Opprett ny...