Steffen! Skrevet 1. februar 2014 Skrevet 1. februar 2014 skal man koke den eller spises rå? spiser man kun "duskene" eller stilken også? har aldri tilberedt brokkoli før , vennligst svar fort siden den skal oppi middagen og jeg er ganske sulten nå. takk. Siter
Chevaline Skrevet 1. februar 2014 Skrevet 1. februar 2014 Hva skal du ha den til? Jeg foretrekker og dampe den til varmmat. Du spiser både duskene og stilken Siter
Steffen! Skrevet 1. februar 2014 Forfatter Skrevet 1. februar 2014 nå skal jeg bruke den i en slags reke/pastagrateng som skal stekes i ovn. tror jeg koker den litt i lag med gulrøttene, så får vi se hvordan det går. damping høres komplisert ut. Siter
Chevaline Skrevet 1. februar 2014 Skrevet 1. februar 2014 Damping er heller ikke avansert. Om du ikke har damprist kan ta ta bare en dl vann i en kaserolle, legg den oppi, og ta på lokk. Siter
Lena Ludvigsen Skrevet 1. februar 2014 Skrevet 1. februar 2014 Rå brokkoli i holiday-dip er og godt:D Aequitas, Chrsyre og melis1988 3 Siter
Indiska Skrevet 1. februar 2014 Skrevet 1. februar 2014 Rå brokkoli i holiday-dip er og godt:D Tenk å ødelegge dip'en på en så hensynsløs måte TEW og Aurelius 2 Siter
Lena Ludvigsen Skrevet 1. februar 2014 Skrevet 1. februar 2014 Tenk å ødelegge dip'en på en så hensynsløs måte Har prøvd litt av hvert for å få rå brokkoli til å smake godt - det funker bedre enn å ødelegge stratos for å si det sånn Siter
TEW Skrevet 1. februar 2014 Skrevet 1. februar 2014 det funker bedre enn å ødelegge stratos for å si det sånn Lena Ludvigsen 1 Siter
Darach_Ùr Skrevet 2. februar 2014 Skrevet 2. februar 2014 Brokkoli er digg. Et det stort sett kvar dag:) I går åt eg ca ein heil til paprikadipp og:) Ein spis stilken! Det er der mykje av alle dei gode næringsstoffa ligg. Dersom ein er interessert i å få "maks" ut av brokkolien må den ikkje tilberedast for lenge. Kok opp litt vatn(gjerne med litt eddik), legg brokkolien i, panna av ovnen, ha på lokk og trekk i 3-4 minutt. Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.