Steffen! Skrevet 1. februar 2014 Del Skrevet 1. februar 2014 skal man koke den eller spises rå? spiser man kun "duskene" eller stilken også? har aldri tilberedt brokkoli før , vennligst svar fort siden den skal oppi middagen og jeg er ganske sulten nå. takk. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27543-brokkolisp%C3%B8rsm%C3%A5l/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Chevaline Skrevet 1. februar 2014 Del Skrevet 1. februar 2014 Hva skal du ha den til? Jeg foretrekker og dampe den til varmmat. Du spiser både duskene og stilken Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27543-brokkolisp%C3%B8rsm%C3%A5l/#findComment-940520 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Steffen! Skrevet 1. februar 2014 Forfatter Del Skrevet 1. februar 2014 nå skal jeg bruke den i en slags reke/pastagrateng som skal stekes i ovn. tror jeg koker den litt i lag med gulrøttene, så får vi se hvordan det går. damping høres komplisert ut. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27543-brokkolisp%C3%B8rsm%C3%A5l/#findComment-940528 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Chevaline Skrevet 1. februar 2014 Del Skrevet 1. februar 2014 Damping er heller ikke avansert. Om du ikke har damprist kan ta ta bare en dl vann i en kaserolle, legg den oppi, og ta på lokk. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27543-brokkolisp%C3%B8rsm%C3%A5l/#findComment-940544 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lena Ludvigsen Skrevet 1. februar 2014 Del Skrevet 1. februar 2014 Rå brokkoli i holiday-dip er og godt:D Aequitas, melis1988 og Chrsyre 3 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27543-brokkolisp%C3%B8rsm%C3%A5l/#findComment-940561 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Indiska Skrevet 1. februar 2014 Del Skrevet 1. februar 2014 Rå brokkoli i holiday-dip er og godt:D Tenk å ødelegge dip'en på en så hensynsløs måte Aurelius og TEW 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27543-brokkolisp%C3%B8rsm%C3%A5l/#findComment-940568 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lena Ludvigsen Skrevet 1. februar 2014 Del Skrevet 1. februar 2014 Tenk å ødelegge dip'en på en så hensynsløs måte Har prøvd litt av hvert for å få rå brokkoli til å smake godt - det funker bedre enn å ødelegge stratos for å si det sånn Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27543-brokkolisp%C3%B8rsm%C3%A5l/#findComment-940572 Del på andre sider Flere delingsvalg…
TEW Skrevet 1. februar 2014 Del Skrevet 1. februar 2014 det funker bedre enn å ødelegge stratos for å si det sånn Lena Ludvigsen 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27543-brokkolisp%C3%B8rsm%C3%A5l/#findComment-940574 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Darach_Ùr Skrevet 2. februar 2014 Del Skrevet 2. februar 2014 Brokkoli er digg. Et det stort sett kvar dag:) I går åt eg ca ein heil til paprikadipp og:) Ein spis stilken! Det er der mykje av alle dei gode næringsstoffa ligg. Dersom ein er interessert i å få "maks" ut av brokkolien må den ikkje tilberedast for lenge. Kok opp litt vatn(gjerne med litt eddik), legg brokkolien i, panna av ovnen, ha på lokk og trekk i 3-4 minutt. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27543-brokkolisp%C3%B8rsm%C3%A5l/#findComment-940892 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.