Felicie Skrevet 14. januar 2014 Skrevet 14. januar 2014 Hei! Noen som kan anbefale et billig sjokoladeprotein for en fattig student? Liker å pulveret i varm havregrøt, kaffe o.l., så fint om det tåler litt varme Siter
IngridErno Skrevet 14. januar 2014 Skrevet 14. januar 2014 Jeg synes Charlotte Perelli sitt sjokoladeprotein Fit&Smart er veldig godt. Koster 209 for 900g på Gymgrossisten:) Så helt rimelig på pris. Har aldri brukt det i havegrøt eller kaffe da - men lager veldig gode proteinpannekaker av det! chubby2champ 1 Siter
Astriiiixxx Skrevet 14. januar 2014 Skrevet 14. januar 2014 tips; bland ut pulveret i pittelitt kald veske, så ha i varm veske/putte det i varm mat. dermed slipper du at det blir kornete og ekkelt:) ielill 1 Siter
Therese Skrevet 15. januar 2014 Skrevet 15. januar 2014 Så lenge du ikke koker det kan du bruke hvilket du vil - det gjør man heller ikke som regel da man rører det inn når grøten er ferdig TEW 1 Siter
Torstein Gamst Skrevet 24. januar 2014 Skrevet 24. januar 2014 Dette med å tåle oppvarming det kommer helt an på typen proteinråvare samt temperatur og hvor lenge denne temperaturen holdes. Det er forskjeller her på soya og f.eks myseprotein. Varmer man opp myse/whey til over 72grader i mer enn 20sekunder så skjer det noe og det er ikke positivt. Dette kan man også selv teste ut, bare å koke opp shaken og se hva som skjer, sitter du da med en klebrig klissete masse så har det skjedd ting med proteinshaken, å ødelegge proteinfraksjonene i pulveret er noe man ikke ønsker På meierinene så tas gjerne tempen opp til 72grader i under 20sekunder og så reduseres tempen raskt til 25-30grader for å beholde proteinfraksjonene inntakt. Dette er fra bak i hodet så ikke ta det som en fasit, er årevis siden jeg leste meg opp på dette Så kan man jo spørre seg, hvor varmt er det inni der der biffen når den er blodig kontra kremert Siter
FEA Skrevet 9. februar 2014 Skrevet 9. februar 2014 Dette med å tåle oppvarming det kommer helt an på typen proteinråvare samt temperatur og hvor lenge denne temperaturen holdes. Det er forskjeller her på soya og f.eks myseprotein. Varmer man opp myse/whey til over 72grader i mer enn 20sekunder så skjer det noe og det er ikke positivt. Dette kan man også selv teste ut, bare å koke opp shaken og se hva som skjer, sitter du da med en klebrig klissete masse så har det skjedd ting med proteinshaken, å ødelegge proteinfraksjonene i pulveret er noe man ikke ønsker På meierinene så tas gjerne tempen opp til 72grader i under 20sekunder og så reduseres tempen raskt til 25-30grader for å beholde proteinfraksjonene inntakt. Dette er fra bak i hodet så ikke ta det som en fasit, er årevis siden jeg leste meg opp på dette Så kan man jo spørre seg, hvor varmt er det inni der der biffen når den er blodig kontra kremert Så, man ødelegger proteinet når man steker/varmer kjøttet? Og dersom man lager feks. muffins med proteinpulveret, er det helt bortkasta å ha proteinpulver i muffinsen? Siter
Helluuu Skrevet 9. februar 2014 Skrevet 9. februar 2014 Hei! Noen som kan anbefale et billig sjokoladeprotein for en fattig student? Liker å pulveret i varm havregrøt, kaffe o.l., så fint om det tåler litt varme Chocolite-serien fra iHerb er det beste på smak synes jeg! Fudge Brownie er helt nyydelig i havregrøt De andre er også supergode! Litt kjipt at de bare kommer i 418g-poser, men så koster de ikke mer enn 90-100kr heller Anders85 1 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.