Jump to content

Anders85

Members
 • Content Count

  256
 • Joined

 • Last visited

 1. Har du noengang brukt sbd varmere i benkpress? Tror jeg vil slite med å oppsettet for ikke å snakk om at beina sovner
 2. Litt merkelig problem, men noen som har erfaring/tips til hvordan man kan bli kvitt knesmerte under benkpress. Jeg bruker nogenlunde samme oppsett i benk som Boris Sheiko anbefaler og jeg får bra legdrive og stabilitet fra det, men samtidig får jeg vondt i spesielt høyre kne. Måten at jeg bruker beina på er at jeg skyver i fra som om jeg gjør en liggende leg extension.
 3. WTF er alle de pillene han propper i seg? 750 tabs hver dag? "Kolla! Nye vitaminer fra usa"
 4. Får såkalte pua-er napp på noe annet enn paradise hotell-kandidater?
 5. Jeg har ikke lest gjennom tråden da den er altfor lang, men mine tips er: 1. Unngå biler med luftfjæring. Det er behagelig å kjøre med, men å ha det på en bruktbil ville jeg unngått, da det mye lettere går i stykker enn vanlig fjæring + at det er MYE dyrerer å fikse. Type 20 000kr per hjul. 2. Unngå biler med turbo av samme grunn som over. 3. Sjekk opp registreringsnummeret på statens vegvesen sine sider. Veldig mange importerer biler som har gått som taxi i utlandet, justerer ned km avstand og tjener RÅTT på det. Og 99% av forhandlere oppgir ikke at bilen har gått i utlandet. Skriv derfor inn regnr på bilen i linken under. Da vil du se når bilen var første gangsregistrert og når den var førstegangsregistrert I NORGE. Differansen av det er antall år bilen eventuelt har gått i utlandet. Du kan fint plusse på 100 000km for hvert år den har vært i utlandet. http://www.vegvesen.no/Kjoretoy/Eie og vedlikeholde/Kjøretøyopplysninger 4. Sjekk selvfølgelig etter rust og bobler i lakken. Sjekk etter fargeforskjeller i lakken, det tyder på skader som er dårlig reparert. 5. Prøv å skru av oljelokket ned til motoren mens bilen går på tomgang, kommer det mye luft opp der så vil er det et tegn på at bilen er dårlig kjørt/vedlikeholdt. 6. Sjekk at girspaken ikke er grøtete. 7. Sjekk at clutchen ikke tar for langt ute, den skal ta tidlig. Ellers er den moden for å byttes. 8. Sjekk at bilen kjører og bremser rett uten å dra mot en av sidene. 9. Sjekk at oljen er klar og ikke kullsvart. Er den helt svart er det et tegn på at det er lenge siden oljen er byttet og dermed dårlig vedlikeholdt. 10. Ring opp verksted som den har hatt service eller merkeveksted å og sjekk at bilen ikke har hatt reperasjoner som ikke er dokumentert i opplysningene du har fått. 11. Kjør bilen i 15-30minutter å sjekk at temperaturen på bilen er rundt 90grader. Er den for kald(feil kjølevæske) eller for varm(feil kjøleveske eller for lite). 12. Hvilke del av landet er bilen kjørt, fordel å ha en bil som er kjørt i nordnorge et stykke fra kysten. Da har sannsynligvis bilen ikke fått saltskader og heller ikke kjørt på brostein. 13. Mange bilforhandlere skriver at bilen er tectylbehandler/understellsbehandling uten å nevne hvor ofte. Det er noe som skal gjøres hvert 3år, mens mange biler kun har fått det utført en gang i løpet av sin levetid. Sørg derfor på å få dokumentasjon på at det er gjort hvert 3-4år.
 6. Mente ikke Fitnessbloggen, mente av MrWednesday
 7. Du har forskjellige servere. Du har vanilla og TBC servere uten hurtig levling, kjøping av gear osv. Jeg kan GARANTERE deg at det kommer til å være overfylt med bugs i corecraft. Corecraft gjør akkurat det samme som Feenix sine servere, de programmerer alt fra bunnen av.
 8. Vet ikke hvor nøyaktig 10000 aktivere spiller uttalelsen min er, men det er high population. Du har ventetid for pålogging i beste spilletid De har også flere servere, vanilla og tbc blizzlike. Og andre varianter med raskere levling og instant 60 osv.
 9. Det har eksistert i mange år allerede på https://www.wow-one.com/ Er +10 000 aktive spillere.
 10. Har lagt WOW på hylla for godt tror jeg. Levlet opp til 90 i pandaria, men det ble for barnslig. Pandaer og pokemon mini games liksom. Har testet D3 litt igjen i helga. Det ser ut til å endelig være slik det burde vært ved launch, men jeg er ikke helt sikker på om jeg gidder å kjøpe exp enda. Ble så sinnsykt skuffa av D3 når det kom ut at jeg vurderer ikke gi min støtte denne gangen. Elder scrolls online er rett rundt hjørnet så kan heller fokusere på det.
 11. Haha /thread! Alle slike diskusjoner kan oppsummeres med det ene bildet. Skjønner ikke at folk som er pro-doping gidder å argumentere på forum uansett. Kanskje de tror man får fram en lovendring ved å overbevise internettfora om at doping er bra?
 12. Hun har et gammelt schiek belte som hun liker å bruke. http://www.norkost.no/products/2006-belte-sort
 13. Tror det er litt smak og behag. Jeg liker veldig godt titan beltet mitt med leverspenne, men dama som har samme type belte liker det ikke så godt. Hun syns det blir for stivt. Jeg tror at folk(som oftest jenter) som har en tendens til å få en veldig S-formet rygg i knebøy og mark som følge av en veldig mobil korsrygg liker mykere belter bedre.
×
×
 • Create New...