Gå til innhold

Anders85

Medlemmer
 • Innholdsteller

  256
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Har du noengang brukt sbd varmere i benkpress? Tror jeg vil slite med å oppsettet for ikke å snakk om at beina sovner
 2. Litt merkelig problem, men noen som har erfaring/tips til hvordan man kan bli kvitt knesmerte under benkpress. Jeg bruker nogenlunde samme oppsett i benk som Boris Sheiko anbefaler og jeg får bra legdrive og stabilitet fra det, men samtidig får jeg vondt i spesielt høyre kne. Måten at jeg bruker beina på er at jeg skyver i fra som om jeg gjør en liggende leg extension.
 3. WTF er alle de pillene han propper i seg? 750 tabs hver dag? "Kolla! Nye vitaminer fra usa"
 4. Får såkalte pua-er napp på noe annet enn paradise hotell-kandidater?
 5. Jeg har ikke lest gjennom tråden da den er altfor lang, men mine tips er: 1. Unngå biler med luftfjæring. Det er behagelig å kjøre med, men å ha det på en bruktbil ville jeg unngått, da det mye lettere går i stykker enn vanlig fjæring + at det er MYE dyrerer å fikse. Type 20 000kr per hjul. 2. Unngå biler med turbo av samme grunn som over. 3. Sjekk opp registreringsnummeret på statens vegvesen sine sider. Veldig mange importerer biler som har gått som taxi i utlandet, justerer ned km avstand og tjener RÅTT på det. Og 99% av forhandlere oppgir ikke at bilen har gått i utlandet. Skriv d
 6. Mente ikke Fitnessbloggen, mente av MrWednesday
 7. Du har forskjellige servere. Du har vanilla og TBC servere uten hurtig levling, kjøping av gear osv. Jeg kan GARANTERE deg at det kommer til å være overfylt med bugs i corecraft. Corecraft gjør akkurat det samme som Feenix sine servere, de programmerer alt fra bunnen av.
 8. Vet ikke hvor nøyaktig 10000 aktivere spiller uttalelsen min er, men det er high population. Du har ventetid for pålogging i beste spilletid De har også flere servere, vanilla og tbc blizzlike. Og andre varianter med raskere levling og instant 60 osv.
 9. Det har eksistert i mange år allerede på https://www.wow-one.com/ Er +10 000 aktive spillere.
 10. Har lagt WOW på hylla for godt tror jeg. Levlet opp til 90 i pandaria, men det ble for barnslig. Pandaer og pokemon mini games liksom. Har testet D3 litt igjen i helga. Det ser ut til å endelig være slik det burde vært ved launch, men jeg er ikke helt sikker på om jeg gidder å kjøpe exp enda. Ble så sinnsykt skuffa av D3 når det kom ut at jeg vurderer ikke gi min støtte denne gangen. Elder scrolls online er rett rundt hjørnet så kan heller fokusere på det.
 11. Haha /thread! Alle slike diskusjoner kan oppsummeres med det ene bildet. Skjønner ikke at folk som er pro-doping gidder å argumentere på forum uansett. Kanskje de tror man får fram en lovendring ved å overbevise internettfora om at doping er bra?
 12. Hun har et gammelt schiek belte som hun liker å bruke. http://www.norkost.no/products/2006-belte-sort
 13. Tror det er litt smak og behag. Jeg liker veldig godt titan beltet mitt med leverspenne, men dama som har samme type belte liker det ikke så godt. Hun syns det blir for stivt. Jeg tror at folk(som oftest jenter) som har en tendens til å få en veldig S-formet rygg i knebøy og mark som følge av en veldig mobil korsrygg liker mykere belter bedre.
×
×
 • Opprett ny...