Gå til innhold

Sulten hele tiden !!


Anbefalte innlegg

Jeg har slanket meg siden begynnelsen av januar og har gått ned ca. 27kg, men har fotsatt 10-15kg igjen før jeg er i mål. Har hele tiden holdt meg til ca. samme kalorimengde hver dag og spist måltider på de samme tidspunktet, dette har gått helt fint og jeg har stort sett følt meg ganske mett hele dagen, spessielt etter et måltid og har blitt fortere mett fordi kroppen har vendt seg til å spise mindre. Problemet mitt er at den siste uka har jeg vært sulten hele tiden, og da mener jeg HELE tiden,

Har prøvd å fylle opp med mer vann før og under måltidene, da jeg har hørt dette kan få opp metthetsfølelsen, men det hjelper ikke, er sulten selv om jeg nettopp har spist, kjenner godtesuget igjen (det har vært heeelt borte) Har ikke spist mindre eller annerledes enn jeg pleier så skjønner ikke hva som skjer, i går tenke jeg at jeg fikk prøve å spise litt mer for å se om det hjalp, så spiste litt større måltider + la inn ett lite ekstra mellom måltid, men var fortsatt sulten, våknet like sulten i dag gallery_1879_28_77.gif Noen som vet hva som kan være årsaken eller som har opplevd det samme?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei,

Litt off topic, men kan jeg spørre hva du har gjort for å klare å gå ned såpass mye på så kort tid? :)

Mye sunn mat og trening bare? :)

Jeg er på vei ned også men jeg er så alt for lite streng med meg selv enkelte dager!

Ca hvor mange kcal ligger du på daglig?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kanskje jeg tar meg vann over hodet her, så ikke skyt meg: Hva med å spise mer?

Mange n00bs vil anbefale proteinshake, men ikke fall i den fella. Proteinshake er fint og flott det, men det vil som Berkhan så fint sa det: "In the end, result in overeating" Jeg kan ikke forklare hvorfor, men shakes metter ikke på lang sikt. Så å bruke det til å føle seg mett er ingen god idè ut i fra min forståelse og mange år på baken som erfaren shaker.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

For meg fungerer det å spiste lite karbohydrater hele dagen og mye karbohydrater til kvelds. Spiser jeg karborik mat jevnt gjennom dagen sliter jeg med sult kort tid etter at jeg har spist. Trener om morgenen, og har trøkk fra karbohydratene fra kvelden før. Spiser litt karbohydrater rett etter trening, oftest frukt og proteinshake med melk. Jeg var "alltid" sulten før, og dette har i hvert fall fungert kjempebra for meg, har fått ett mye mer avslappet forhold til mat og slipper å begrense meg slik jeg måtte før:)

Kjempebra jobba til nå! Gratulerer med nesten 30 kilo ned!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Nå vet jeg ikke hva du spiser men : har du prøvd å øke protein inntaket? For meg har det veldig mye å si at jeg får i meg nok proteiner. Spiser mye fisk. Grønnsaker inneholder og lite kalorier og du kan spise MYE av det. Ellers så er du jo og inne på det med å drikke vann. Jeg har alltid en stor drikkeflaske stående, til og med på nattbordet. Te inneholder jo og bare 2kcal og gir deg mer mettfølelse enn bare vann :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Som alle over meg sier, kanskje du spiser alt for lite? Du må også ta med i betraktningen at kroppen er ikke laget for å hele tiden prestere under press og det som skjer i kroppen når du slanker deg. Kanskje du rett og slett trenger en liten pause? Det er tross alt en god periode du har holdt på, og kroppen klarer ikke å gå ned i vekt hele tiden, og sier da til slutt stopp. Spis mer i en periode og tenk på hvor mye mer energi og motivasjon du kommer til å få hvis du gir deg selv litt tid og credit; du har tross alt gått ned mange kilo og det er ikke bare lett :) Gratulerer så mye med en kjempeflott vektnedgang (y)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...