Gå til innhold

Oppskriften på deffing?


Broscience

Anbefalte innlegg

Hei!

Nå har jeg endelig bestemt meg, og målet skal nås helst i god tid før sommeren. Jeg vil ned i fettprosent en gang for alle, og har bestemt meg for å ligge i kaloriunderskudd en periode. Nå er jeg ganske fersk når det gjelder dette temaet, så jeg lurer på om noen har noen tips, synspunkter eller erfaringer de har lyst til å dele med meg, evt, gi meg en kort innføring? Tips tas i mot med stor takk!

Jeg er 17 år, trener 5 ganger i uken, en variant av PHAT med en personlig vri og noen supplerende øvelser. Jeg vil anslå at mitt tidligere kosthold besto av mellom 2500 - 2900 kalorier hver dag. Tidligere kunne jeg hevde at jeg spiste mange men små måltid, faktum er at jeg har innsett at det jeg faktisk spiste var mange og store måltid. Nå har jeg redusert antall måltid i tillegg til mindre porsjoner. Skriver også logg på mylog!

Hvor mange kalorier anbefaler dere å ligge i underskudd for å bli mer definert, men samtidig ikke miste den store framgangen? Og er det slik at jo større underskudd jeg ligger i, jo raskere kan jeg bli mer deffinert?

Edit: Høyde: Rundt 180

Vekt: 82

Håper noen har lyst til å hjelpe meg! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Du trenger rundt 2900-3200kcal om dagen for å vedlikeholde vekta di, avhengig av hvor hardt du trener og hvor aktiv du er ellers på døgnet. Kutt omtrent 500kcal om dagen, til omtrentlig 2500kcal og få i deg proteinene dine, så skal du se det går nedover. (y)

Men på treningsdager, hvordan regner jeg ut totalt antall kalorier? Skal jeg ligge i kaloriunderskudd i tillegg til de kaloriene jeg forbrenner?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...