Gå til innhold

Mr P

Medlemmer
 • Innholdsteller

  279
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Mr P

 1. også kjøtt, fisk, egg, og melkeprodukter da.
 2. Fordi når man lager mat på slump så veier man ikke opp det man skal bruke. Hvor mange gram er det i en dæsj ? Vei flaska/bokse/posen før og etter, så har du det :-)
 3. Du kan lete frem alle ingredienser du skal bruke. Veie dem og skrive "førvekten" på en lapp. Etter matlagingen veier du det på nytt, og finner ut hvor mye som inngår i matretten. Slik Gjør jeg det ettersom jeg stort sett slumper ingrediensene sammen i wokretter og gryter.
 4. Bare hyggelig :-) Det har alle vært. Velkommen til forumet og lykke til :-)
 5. Regn ut energiforbruket ditt - Fitnessbloggen
 6. ikke jeg heller, men muskelens styrke avhenger av to ting. Muskelens tverrsnittsareal, og spenning i muskelfibrene. Det første påvirkes ved endring av muskelmasse. Muskelspenning endres ved rekruttering av flere muskelfibre. Rett og slett bedre "signaloverføring". En annen ting er undertrykkelse av musklenes antagonister. For å si det slik, jo mer avslappet biceps er, jo større andel av muskelspenningen i triceps brukes til å flytte jern.
 7. Om du med dine 90 kg og 16 prosent fett skal gå ned 15 kg, uten å miste muskelmasse, så vil du ende svært nær 0 prosent fett. Det er jo veldig bra om målet er å bli død eller syk. Skal du ha råd om hvordan du kan legge om kostholdet og trening for å få mer overskudd, så må vi få litt info om hva du spiser i dag, hvordan du trener og hvor mye treningserfaring du har. Høyde og alder er kurant. Hvor kommer de dataene fra? Høres ut som at du allerede er obdusert :-)
 8. Tell kalorier over 2 uker. Finn ut hvor mye du gikk ned. Legg til antall kg ned x 7000 så har du ca vedlikehold. Går du ned f.eks 900 gram og har spist 2500 kal pr dag i 14 dager så er vedlikeholdet ditt( 35000 + 0, 9x7000)/14 = 41300/14 = 2950 kal pr dag. De forskjellige modeller og kalkulatorer på nettet gir en pekepinn, men er for unyansert i forhold til estimering av aktivitetsnivå.
 9. Det er mulig å fortsette progresjon, men det kommer til å gå saktere. Muskelmassen kommer ikke til å øke. Du bør ikke ha store forventninger, , fokusere på å unngå forfall. Går du for en lavkarbo variant , kan du oppleve drenering av muskelglukogen, og redusert ytelse på styrkeøkten. Maksstyrken skal likevel ikke gå nedover.
 10. Jeg vil tippe at du spiser for lite. Bare en magefølelse så det kan være bom. Du kan ikke gå opp i vekt på for lite mat, og musklene vil ikke vokse før du spiser flere kalorier enn du bruker gjennom dagen. Du bør spise minst 100 g protein pr dag. Dvs 4-500 g kjøtt/fisk. Desuten bør du ha ett måltid ganske snart ettersom styrketreningen. Helst med både proteiner og karbohydrater. Treningsopplegget ditt ser noe omfattende ut for deg som er nybegynner. Beinpress-leg extensions-knebøy i samme økt- nei. Nedtrekk-upper back (hva nå det er)-seated row i samme økt- nei. Her er noen artikl
 11. quote="GreenTea, post: 774933, member: 24316"]Hei, jeg er en jente på 163cm og 47kg som har trent styrke i 10 uker nå. Jeg har gått opp 4kg til nå og planen er å gå opp et parr kilo til. Men på disse 10 ukene så har jeg ikke egentlig merket noe særlig fremmgang eller resultater. Jeg var ganske svak fra før, og jeg kan ikke si at vektene har økt så mye gjennom disse 10 ukene. Jeg merker heller ikke noe på kroppen. Jeg ønsker å stramme opp litt, men kroppen er som før, kanskje til og med ennå litt mer dvask enn før. Jeg blir så frustrert og lurer på hva jeg gjør feil? Akkurat nå trener jeg styr
 12. 1. Ja, det er det. Men når det er sagt, så er ikke personligheten det første man legger merke til med ett menneske uansett kjønn. Da må man først bli kjent. 2. Not 3. Definitivt tøfffffft. Bare gutter med selvbildeproblem har problem med sterke jenter.
 13. Hvordan kan han være så sikker på å ligge i underskudd siden November når han begynte med logging i går?
 14. Hvis du ser at bicepsene har vokst, da har også andre muskler vokst. Muskler er tyngre enn fett og du skal miste ganske mye fett for å overstige en slik masseøkning. At blodårene synes skyldes nok også at fettet har krympet. Vanskelig å si når du ikke har målt de andre parametere. Anbefaler å ikke måle for ofte. Mål gjerne annenhver uke, og da hver dag over 3 dager (på samme tidspunkt av dagen, helst morgenen etter urinering) og bruk gjennomsnittet av disse målingene. Fettklype krever litt øvelse for å få konistente verdier.
 15. Ja helse kan diskuteres på helsebloggen, og juss på jussbloggen. Skal man bygge muskler er det INGENTING som slår injeksjon av testosteron, insulin , steroider og what not. Da kan man spise hva fan man vil, for helsa gir vi da faen i bare musklene blir store som F :-p
 16. kos deg med oboyen din etter styrkeøkten. Men colaen bør du nok prøve å legge vekk, eller spare til lørdagen slik Aurelius gjør :-) Jeg fikk mest suksess mot søtsuget ved å spare karbohydratene mine til sent på dagen ala biorytmedietten. Spiser gjerne litt frukt eller riskaker på kvelden.
 17. Hvis jeg forstår deg rett, så begynte du med styrketrening først i november 2012. Du kan regne med ganske solid muskelvekst det første året, før muskelveksten stagnerer. Hvis du hadde ganske mye fett og ganske lite muskler så er det mulig å bygge muskler selv på underskudd. Forutsett at du har tilstrekkelig høyt proteininntak. Målebånd får du også på sy-utstyrsforretninger hvis slike fortsatt finnes da...
 18. Husk at fett tar mye mer plass enn muskler, så ett lite volum muskelvekst som er høvelig jevnt fordelt vil gi utslag på vekta. Jeg bruker myfitnesspal app på telefonen min. det gjør det dritlett å logge kalorier. Kan lagre mine favorittmåltider. http://myrevolution.no/s/wp-content/uploads/2013/01/306824_520331774646717_96491108_n.jpg
 19. Hverdagsaktiviteter er daglidagse ting. Feks. når jeg sitter i sofaen og slapper av, blir jeg rastløs etter en halvtimes tid. Da må jeg finne på noe, lese bok, sette på noe musikk, se på tv eller lignende. Når jeg var på streng diett over lang tid, hadde jeg ikke denne rastløsheten, og kunne sitte på ræv i timevis uten å føle behov for å reise meg. Ett annet eksempel er om du skal printe ett dokument. Kanskje du ubevist venter til du har flere oppgaver, slik at du ikke får ens ærend til printeren. Eller kanskje ungene har litt vanskeligere for å få deg med i leken (stryk om det ikke pa
 20. Derfor går du ikke ned i vekt på kaloriunderskudd - Fitnessbloggen 8 grunner til at du ikke går ned i vekt - Fitnessbloggen Drinker og utskeielser gjør ikke noe sålenge du i gjennomsnitt ligger i underskudd. Kanksje underskuddet ditt er for stort, og du får nedsatt aktivitetsnivå pga det. (mindre forbrenning i hverdagsaktiviteter) Så må du sove 8-9 timer pr dag. Gjør det!
 21. Tør jeg spørre om hva dine mål er? Generelt utvide matreportoaret, spise sunnere, bli sprekere tynnere sterkere?
 22. Har du tatt en operasjon så er det ikke en god ide å gå på diett. Du burde heller spise sunn og næringsrik mat, og sove mye. Da blir du raskere restituert og kan komme tilbake i trening igjen. Lett til moderat kardio vil nok ikke skade dog :-)
×
×
 • Opprett ny...