Gå til innhold

Anitalita

Medlemmer
 • Innholdsteller

  15
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Ville tatt kontakt med produsenter av utendørs lekestativer, regner med de kan skalere opp endel av produktene, slik som klatrevegg, armgang-stativ o.l. De har ihvertfall erfaring i å lage produkter som er beregnet for å stå utendørs. Høyt og lavt i Lardal kan sikkert gi deg noen tips også.
 2. Skjønner at enkelte kan bli litt vel opphengt i å telle kalorier, men ingen fare, jeg tror det skal gå fint. Jeg ligger på ca 1400 kcal. pr dag nå. Av og til litt over og av og til under. Skulle jeg lagt meg enda litt lavere? Passer på å spise mat som metter godt, så jeg har ikke følt noe spesielt sult, og jeg har heller ikke hatt så mye søtsug som jeg hadde tidligere. Egentlig overrasket over hvor greit det går å holde seg på dietten, men det er jo egentlig helt normal mat jeg spiser nå da. Fant ut at lavkarbo ble for drastisk omlegging av kostholdet mitt til at det enkelt lot seg gjennomføre
 3. jntdrm og Mali-H, det var et veldig bra tips dere ga meg. Har vært inne på Mylog og registrert alt jeg spiser hver dag nå siden 31 mars. Fikk virkelig åpnet øynene mine:wideyed: om hvor mye kalorier det er i maten jeg spiser, så nå har jeg faktisk gått ned 2 kilo allerede. Har trua på at dette skal funke.
 4. Jeg fikk selv et tips om en side som heter mylog.no, der kan du legge inn maten du spiser og få regnet ut antall kalorier. Jeg syns ihvertfall det gjorde ting enklere for meg.
 5. OK, fair nok. Jeg har ikke nok erfraing til å si det ene eller andre, men jeg har nå meldt meg på å skulle klare en chin før 1 juni, så da må jeg begynne å øve på det.
 6. Normal dags kosthold: Frokost 1 brødskive eller to knekkebrød, gulost på. Mellommåltid et knekkebrød med gulost, lunsj tre knekkebrød med ost. Melk til frokosten, ellers vann. Mellommåltid 2 knekkebrød med ost, middag kan være kjøttdeig og pasta, kylling, ris og grønnsaker eller kjøttkaker, brun saus og poteter. Helt normale middager. Kvelds er en eller to brødskiver med div. pålegg, og et glass melk. Småspisinga består i sjokolade etter jobben, eller et glass sjokomelk på ettermiddagen, eller potetgull på kvelden. Får et vannvittig søtsug, og bare må ha noe å spise. Skyldes vel delvis at jeg
 7. Og hvem sier at det er det jeg begynner med? Jeg har allerede trent en stund på treningssenter, men skulle trene litt hjemme ved siden av.
 8. Tusen takk for støttende kommentarer, det betyr utrolig mye. Føler at den støtten som mangler på hjemmebane, får jeg her i stedet Tror ikke det hjelper om jeg sier det, har prøvd mange ganger før i forbindelse med andre ting, for det er slett ikke første gang at vi er på kant med hverandre.
 9. Har prøvd å gå ned på normalt kosthold, men har nå endt opp med å gå opp i vekt i stedet. Må gå på en kur for at det skal funke, for ellers blir det for mye små spising innimellom. Har tenkt å trene ved siden av, trener nå 3 dager i uka, styrke på mandag, kettlebells på onsdag og styrke fredag eller lørdag. Mulig det er for lite, og at jeg skulle lagt inn noe kondisjonstrening også? Syns styrke og kettlebells er gøy, og er redd for å gå lei om jeg setter meg for høye forventninger.
 10. Tenkte jeg skulle få laget ei stang til å trene chins/pullups i her hjemme i dag, og spurte mannen om han ville hjelpe meg. Ble først møtt med spørsmål om hvorfor i all verden jeg skulle ha det, og da jeg sa at jeg ville prøve å bygge muskler istedenfor fett, fikk jeg bare til svar at det nytter ikke å slanke seg med en hånd og spise med den andre, og masse sure kommentarer. Vet jo selv at vektnedgang ikke skjer uten at kostholdet mitt endrer seg, men det er jo ikke alltid så lett å motstå fristelser, men er det nødvendig å gjøre narr av meg av den grunn? Ikke spesielt motiverende med sånne be
 11. Er 168 cm og veier 80 kg. Målet er i første omgang 15 kilo ned, så får jeg ta en evaluering da om det må videre ned 3-5 kilo, eller om jeg er fornøyd med det. Håper å nå målet i løpet av sommeren.
 12. Dette blir vel på samme måte som å øke prisen på tobakk, de som er avhengige vil fortsatt kjøpe, uansett hvor dyrt det er, og det er vel de som helst skulle holdt seg unna det. Endringen må skje i hodet, og ikke i lommeboka.
 13. Har nå bestemt meg for at nok er nok, og skal prøve å kvitte meg med minst 15 kilo. Jeg er 37 år og er 168 cm og veier nå 80 kg. Har 4 barn, og har etter hvert svangerskap slitt med vekta, så den har gått opp og ned de siste 14 åra. Gikk ned fra 87 til 66 kg vår-sommer 2011, men har sakte men sikkert gått opp igjen, og det virker som om farten på badevekta bare øker etterhvert, spesielt etter røykeslutt, så nå føles det som om jeg ikke klarer å stoppe den. Har fulgt med her inne et par mnd. nå, og finner at jeg skal prøve meg på et lavkarbo/nullkarbo-kosthold? Ikke så enkelt å skulle leve på e
×
×
 • Opprett ny...