Lily Skrevet 13. desember 2011 Skrevet 13. desember 2011 Jeg har ikke smakt det selv, men jeg vet en del andre som har det, og de har likt det. Om jeg ikke husker feil, så tror jeg de sa det smakte peanøtter også Siter
Valeur Skrevet 13. desember 2011 Skrevet 13. desember 2011 Quinoa? Inneholder fullverdig protein (eneste ulempen er kanskje at det ikke er verdens enkleste produkt å få tak i). Siter
Lily Skrevet 13. desember 2011 Skrevet 13. desember 2011 Quinoa? Inneholder fullverdig protein (eneste ulempen er kanskje at det ikke er verdens enkleste produkt å få tak i). Ikke så vanskelig heller Iherb! Siter
Tomt Skrevet 13. desember 2011 Skrevet 13. desember 2011 Ikke så vanskelig heller Iherb! Eller Meny. Siter
Valeur Skrevet 13. desember 2011 Skrevet 13. desember 2011 Eller Meny. Ah, da er det nok jeg som har forestilt meg at det er vanskeligere enn det egentlig er, haha. Siter
Tomt Skrevet 13. desember 2011 Skrevet 13. desember 2011 Ah, da er det nok jeg som har forestilt meg at det er vanskeligere enn det egentlig er, haha. Siter
Erika Skrevet 16. desember 2011 Skrevet 16. desember 2011 Slår et slag for Quorn jeg da, i tillegg til resten som er nevnt her. Fåes f eks kjøpt på Meny, Ica Maxi til rundt en femtilapp for farsen ihvertfall, husker ikke prisen på de andre. Det er altså en proteinrik kjøtterstatning. Må krydres mye for at det skal smake, men det er jo halve moroa ... Bruker farsen mye, til pizza, spagetti, lasagne, alt man bruker kjøttdeig til egentlig. Støtter forslaget lenger opp om en vegetarkokebok. Om du vil prøve å utfordre komfortsonen litt kan jeg anbefale Bønner og linser av Camilla Jensen, fantastisk anvendelig bok som i tillegg er estetisk vakker. Boka har oppskrifter for alle anledninger (inkludert kaker og småbakst), og en god introduksjon til bønner og linser som kan være fin å lese når man er bønnefersk. Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.