Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Skrevet

Jeg liker å lage spicy kjøttboller i alle varianter, spesielt greske med litt tzatziki, indiske, tex-mex, asian style, you name it!

Når du har knørva ferdig deigen med et egg er det egentlig bare fantasien som setter grenser :)

Og da lager jeg selvfølgelig tilbehør etter hvilken verdensdel jeg befinner meg i...

Annonse

Skrevet

lag en tomatsaus og bland det sammen, toppet meg OST, og salat ved siden av :D

Evt Kristine Weber sin norske moussaka (er det sånn det skrives tro..), karbonadedeig. Hun har forresten utrolig mange oppskrifter med karbonadedeig.

Ellers hamburgere (cheeseburger), sammen med avokado. Mmm....

  • 2 uker senere...
Skrevet

trykk hele karbodeigen utover bakepapir, fyll med ønsket digg, rull sammen som en rullekake, stek ca 30 min i stekeovn, 200 grader. (Kan godt blande inn et egg i karbodeigen først og)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...