Trine0000 Skrevet 18. mars 2013 Skrevet 18. mars 2013 Hva pleier dere å ha som tilbehør sammen med karbonadedeig? Er så lei gulrøtter og brokkoli til Siter
Oddis Skrevet 18. mars 2013 Skrevet 18. mars 2013 Hamburgerbrød og salat Eller pizzabunn, tomatsaus og ost Eller tortillalelefser, jalapenos, ost og salat TheSeniorWrangler og eelise 2 Siter
Foxtrot Skrevet 18. mars 2013 Skrevet 18. mars 2013 helgemat: paprika gratinert i ovnen med litt ost på evt tacosalat.. hverdagsmat: lage burgere av det eller steke den med brokkoli, blomkål, erter, mais Siter
Gjest Slettet Skrevet 18. mars 2013 Skrevet 18. mars 2013 Karbonadedeig - ris Karbonadedeig - pasta Karbonadedeig=pizza,taco,hamburger Karbonadedeig - gryte varianter Karbondedeig + bacon= sant Konklusjon=mat er godt! Lars85, TheSeniorWrangler og Sentadilla 3 Siter
MartinK Skrevet 18. mars 2013 Skrevet 18. mars 2013 Jeg liker å lage spicy kjøttboller i alle varianter, spesielt greske med litt tzatziki, indiske, tex-mex, asian style, you name it! Når du har knørva ferdig deigen med et egg er det egentlig bare fantasien som setter grenser Og da lager jeg selvfølgelig tilbehør etter hvilken verdensdel jeg befinner meg i... Oddis 1 Siter
Platon Skrevet 18. mars 2013 Skrevet 18. mars 2013 Veldig gode: Oppskrift på kjøttboller - Endelig: Verdens beste kjøttboller - Spise MartinK 1 Siter
Isa24 Skrevet 21. mars 2013 Skrevet 21. mars 2013 lag en tomatsaus og bland det sammen, toppet meg OST, og salat ved siden av Evt Kristine Weber sin norske moussaka (er det sånn det skrives tro..), karbonadedeig. Hun har forresten utrolig mange oppskrifter med karbonadedeig. Ellers hamburgere (cheeseburger), sammen med avokado. Mmm.... Siter
Ola Fredriksen Skrevet 31. mars 2013 Skrevet 31. mars 2013 Bruker å blande karbonadedeig med spinat og steke dt p panne også varme jeg opp økologisk tomatpure deretter og serveres med grov pasta. Siter
Aurelius Skrevet 31. mars 2013 Skrevet 31. mars 2013 karbonadedeig, eggerøre med creme fraiche og bacon. All kiiinds of goood food! Siter
Fny Skrevet 31. mars 2013 Skrevet 31. mars 2013 trykk hele karbodeigen utover bakepapir, fyll med ønsket digg, rull sammen som en rullekake, stek ca 30 min i stekeovn, 200 grader. (Kan godt blande inn et egg i karbodeigen først og) Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.