Jon Skrevet 9. desember 2012 Del Skrevet 9. desember 2012 Tittelen sier det meste. Spørsmålet kan være knyttet til oppcarbing på en re-feed dag under typ lav kcal diett, eller rettet mot hva du benytter som hovedkilde til karbohydrater når du ønsker å prestere styrkemessig, eventuelt til rent muskelbyggende formål. Dersom du benytter deg av spesifikke kosttilskudd, kan man slenge inn disse også. I tillegg er det fint om man tar seg tid til å forklare hvorfor man bevisst velger de matvarene man gjør. xxxxx 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/15539-hvilke-matvarer-benytter-du-deg-av-for-%C3%A5-carbe-opp/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
xxxxx Skrevet 9. desember 2012 Del Skrevet 9. desember 2012 Hveteboller Og sjokomelk.. FatUnicorn, Daniel Sol, 123abc1 og 3 andre 6 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/15539-hvilke-matvarer-benytter-du-deg-av-for-%C3%A5-carbe-opp/#findComment-595913 Del på andre sider Flere delingsvalg…
02-snapper Skrevet 9. desember 2012 Del Skrevet 9. desember 2012 karber ikke opp nå fortiden da jeg er realtiv stillesittende... Men i forbindelse med sykkelritt fungerte det godt med makaroni! En annen favoritt er risgrøt. masse karbo uten atdet metter enormt. For meg er det en utfording å dekke energibehovet når det blir såpass stort som i rittsesongen, så etter litt prøving (og feiling,.!!!)bhar jeg funnet ut av "raske" karbs generelt fungerer bedre enn grove - hvertfall når hensikten er å fylle opp lagrene før de igjen skal tømmes! Hadde målet vært "deffing" ville jeg nok gjort det anderledes.. MEN en får plass til utrolig mye mer av kneipbrød, makaroni og ris enn f.eks rugbrød, byggryn og fullkornspasta Ellers: LOMPER, banan, yoghurt med korn/musli + tørket frukt, rosin, daddel, tranebær, tørket annanas..:(YUM!) Jon 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/15539-hvilke-matvarer-benytter-du-deg-av-for-%C3%A5-carbe-opp/#findComment-595990 Del på andre sider Flere delingsvalg…
VegarL Skrevet 9. desember 2012 Del Skrevet 9. desember 2012 Spiser akkuratt det samme som vanlig. bare mye mer av ris og havregryn. Jon 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/15539-hvilke-matvarer-benytter-du-deg-av-for-%C3%A5-carbe-opp/#findComment-595994 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jon Skrevet 9. desember 2012 Forfatter Del Skrevet 9. desember 2012 karber ikke opp nå fortiden da jeg er realtiv stillesittende... Men i forbindelse med sykkelritt fungerte det godt med makaroni! En annen favoritt er risgrøt. masse karbo uten atdet metter enormt. For meg er det en utfording å dekke energibehovet når det blir såpass stort som i rittsesongen, så etter litt prøving (og feiling,.!!!)bhar jeg funnet ut av "raske" karbs generelt fungerer bedre enn grove - hvertfall når hensikten er å fylle opp lagrene før de igjen skal tømmes! Hadde målet vært "deffing" ville jeg nok gjort det anderledes.. MEN en får plass til utrolig mye mer av kneipbrød, makaroni og ris enn f.eks rugbrød, byggryn og fullkornspasta Ellers: LOMPER, banan, yoghurt med korn/musli + tørket frukt, rosin, daddel, tranebær, tørket annanas..:(YUM!) Interessante erfaringer du har gjort deg. Fin makaroni har jeg faktisk aldri prøvd ut på meg selv. Har du noen enkle tilberednings / krydder tips eller spiser du det bare plain? Personlig foretrekker jeg minst mulig fullkornsprodukter, ja selv på deff. da jeg har erfart at kroppen min responderer bedre på e.g. hvit ris. Beholder mye bedre trykk intramuskulært (målt med inBody) og presterer dermed bedre styrkemessig hele veien. Sørger riktignok for å dekke fiberbehovet mitt på omlag 25g. pr. dag med grønnsaker og fiberfin i proteinshaken. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/15539-hvilke-matvarer-benytter-du-deg-av-for-%C3%A5-carbe-opp/#findComment-596001 Del på andre sider Flere delingsvalg…
ettena88 Skrevet 9. desember 2012 Del Skrevet 9. desember 2012 Nok oppkarbing med en lørdagskveld på byen annenhver helg GrommiZ 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/15539-hvilke-matvarer-benytter-du-deg-av-for-%C3%A5-carbe-opp/#findComment-596123 Del på andre sider Flere delingsvalg…
02-snapper Skrevet 9. desember 2012 Del Skrevet 9. desember 2012 Interessante erfaringer du har gjort deg. Fin makaroni har jeg faktisk aldri prøvd ut på meg selv. Har du noen enkle tilberednings / krydder tips eller spiser du det bare plain? . Siden min utfordring er å få i meg nok så spiser jeg den med mindremengder "annet" på siden. Bruker jeg f.eks kylling + makaroni så metter kyllingen enormt slik at jeg får i meg mindre Jeg er absolutt ingen mesterkokk men har to favoritter da: 1) stekt løk + sopp (fres kjapt i panna) + ketchup/ hermtiserte tomater helles over. Ferdig kokt makaroni hives oppi stekepana og alt røres sammen! digg 2) ca 1/2 boks magerost/smøreost fra kavli (kyllingosten er god og proteinrik!) + makaroni blandes sammen! + evt ketchup + evt salamibiter/skinke en gang stappa jeg makaroni oppi pitabrød... d funker det også altså men det er nok bare jeg som er sær så tror ikke jeg skal "anbefale" det Jon 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/15539-hvilke-matvarer-benytter-du-deg-av-for-%C3%A5-carbe-opp/#findComment-596155 Del på andre sider Flere delingsvalg…
KristianSandOr Skrevet 9. desember 2012 Del Skrevet 9. desember 2012 Rismel, ris, riskaker, snack a jacks lavfett, cornflakes Jon 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/15539-hvilke-matvarer-benytter-du-deg-av-for-%C3%A5-carbe-opp/#findComment-596474 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest FannyLor Skrevet 19. desember 2012 Del Skrevet 19. desember 2012 Spiser poteter, ris, noe frukt og bær, glutenfri kakemix, riskaker etc - holder meg unna mye fett, fiber og fint mel da det kan gi mageproblemer (spes mye fiber) og det blir anbefalt og også spise lite melkeprodukter under en oppkarbing, men er ikke så veldig flink til og holde meg unna det Jon 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/15539-hvilke-matvarer-benytter-du-deg-av-for-%C3%A5-carbe-opp/#findComment-607470 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest FannyLor Skrevet 19. desember 2012 Del Skrevet 19. desember 2012 to klasikere Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/15539-hvilke-matvarer-benytter-du-deg-av-for-%C3%A5-carbe-opp/#findComment-607476 Del på andre sider Flere delingsvalg…
123abc1 Skrevet 19. desember 2012 Del Skrevet 19. desember 2012 Because i digg it <3 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/15539-hvilke-matvarer-benytter-du-deg-av-for-%C3%A5-carbe-opp/#findComment-607483 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest FannyLor Skrevet 19. desember 2012 Del Skrevet 19. desember 2012 Because i digg it <3 [ATTACH=full]79561[/ATTACH][ATTACH=full]79562[/ATTACH] Oppkarbing du liksom - spisedag kaller man det Jon 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/15539-hvilke-matvarer-benytter-du-deg-av-for-%C3%A5-carbe-opp/#findComment-607502 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Jester Skrevet 19. desember 2012 Del Skrevet 19. desember 2012 + + Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/15539-hvilke-matvarer-benytter-du-deg-av-for-%C3%A5-carbe-opp/#findComment-607734 Del på andre sider Flere delingsvalg…
LeanMachine Skrevet 19. desember 2012 Del Skrevet 19. desember 2012 Sjokolade heter et. End of story :cool: Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/15539-hvilke-matvarer-benytter-du-deg-av-for-%C3%A5-carbe-opp/#findComment-608092 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jon Skrevet 19. desember 2012 Forfatter Del Skrevet 19. desember 2012 This is MADNESS!! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/15539-hvilke-matvarer-benytter-du-deg-av-for-%C3%A5-carbe-opp/#findComment-608097 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Slettet Skrevet 19. desember 2012 Del Skrevet 19. desember 2012 Synes det blir litt feil at folk skal si de carber opp på sjokolade,bacon osv... Da er det jo snakk om refeed.. Og ikke oppKARBING..... Men personlig ville det nok gått i: hveteboller, type lefser, mer havregryn og mer ris. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/15539-hvilke-matvarer-benytter-du-deg-av-for-%C3%A5-carbe-opp/#findComment-608122 Del på andre sider Flere delingsvalg…
LeanMachine Skrevet 19. desember 2012 Del Skrevet 19. desember 2012 Jeg tenker bare CARBS jeg da Da har jeg i såfall ikke skjønt forskjellen på refeed og oppcarbing.. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/15539-hvilke-matvarer-benytter-du-deg-av-for-%C3%A5-carbe-opp/#findComment-608127 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Slettet Skrevet 19. desember 2012 Del Skrevet 19. desember 2012 Jeg tenker bare CARBS jeg da Da har jeg i såfall ikke skjønt forskjellen på refeed og oppcarbing.. Nja.. Går vel det og forsåvidt. Men da vil jo du gå MYE høyere på inntaket enn på en ren "oppkarbing". Hvor fokuset er å få i seg mest mulig karbs.. Da skal man jo tross alt holde fett til "minimum" osv. For å få plass til mest mulig karbs i kostholdet! Men for all del Går jo ann å "refeede"(få energi tilbake) på sjokolade og! hehe Men personlig hadde jeg valgt mer "rene" oppkarbingskilder(lite fett osv) for å få "mest for penga" når det gjelder en oppkarbing! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/15539-hvilke-matvarer-benytter-du-deg-av-for-%C3%A5-carbe-opp/#findComment-608134 Del på andre sider Flere delingsvalg…
LeanMachine Skrevet 19. desember 2012 Del Skrevet 19. desember 2012 Nja.. Går vel det og forsåvidt. Men da vil jo du gå MYE høyere på inntaket enn på en ren "oppkarbing". Hvor fokuset er å få i seg mest mulig karbs.. Da skal man jo tross alt holde fett til "minimum" osv. For å få plass til mest mulig karbs i kostholdet! Men for all del Går jo ann å "refeede"(få energi tilbake) på sjokolade og! hehe Men personlig hadde jeg valgt mer "rene" oppkarbingskilder(lite fett osv) for å få "mest for penga" når det gjelder en oppkarbing! True true Må nok sette meg mer inn i akkurat det der merker jeg Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/15539-hvilke-matvarer-benytter-du-deg-av-for-%C3%A5-carbe-opp/#findComment-608140 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Slettet Skrevet 19. desember 2012 Del Skrevet 19. desember 2012 True true Må nok sette meg mer inn i akkurat det der merker jeg Kan godt hende jeg tar feil. men for meg blir "oppKARBING" fokus på karbs, ettersom man muligens ligger lavt på dette på en diett! Mens refeed er gjerne en dag hvor du tar igjen "tapt" energi/gir kroppen en dag hvor man "sjokker" osv... Hvis du skjønner^^ Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/15539-hvilke-matvarer-benytter-du-deg-av-for-%C3%A5-carbe-opp/#findComment-608143 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.