Gå til innhold

Jon

Medlemmer
 • Innholdsteller

  258
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Jon

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 12. aug. 1985

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Er det noen som har- eller vet om et gunstig sted å få kjøpt denne med mindre man må direkte til leverandør?
 2. Jeg liker Wheel of Time bøkene svært godt selv. Er riktignok kun på bok 5 for øyeblikket, har begynt helt fra starten av ved et par anledninger da tiden til disposisjon for å lese "ikke-fagfelt-relatert" litteratur har vært svært begrenset i perioder.
 3. Godt å høre. Det virker som du er på riktig spor
 4. MR viser nok sparsomt med informasjon, med mindre du har noe alvorlig underliggende patologi, noe som er svært lite sannsynlig på bakgrunn av symptomatikken du beskriver ovenfor. Det her blir kun ren gjetning basert på bakgrunn av hva mange kvinnelige løftere sliter med - men jeg antar du oversvaier (hyperekstenderer) både i korsrygg og muligens brystrygg når du utfører vektbærende øvelser som e.g. knebøy, utfører plankevariasjoner o.l. Dersom det er tilfellet vil det hjelpe deg betraktelig å jobbe med å nøytralisere stillingen i bekkenet ditt ved å aktivere både mage og setemuskulatur, noe so
 5. Jon

  Svinefilet sunt?

  Jeg har spist mellom 300-600 gram svinekjøtt (indre- / ytrefilet) hver dag de siste 6 mnd, og sporadisk mye kjøtt av denne typen de siste ti årene. Har ikke merket noen vesentlige bivirkninger enda. Jeg har for øvrig ikke fått med meg noen solide studier som direkte knytter konsum av større mengder svinekjøtt til tarmkreft.
 6. 3-5g daglig. Kreatin fosfat lagerne i kroppen vil omsider mettes uansett. "Loading" er strengt talt ikke nødvendig, men kan fremskynde metningsprosessen noe. Det er heller ikke nødvendig å sykle av og på produktet.
 7. Lang historie kort - Tren overkropp tungt med lengre pauser mellom settene. Typ 1-4 rep, 3-6 sett, med 2-6 minutter pause mellom settene. Stimulerer CNS (sentralnervesystemet) uten å påvirke muskelvekst mekanismene i vesentlig grad, isolert sett.
 8. Jon

  BCAA

  Xtend fra Scivation. Pulverform.
 9. Jon

  Kosttilskudd

  Spennende. Skal følge med videre! Signifikant økt dødelighet faktisk, intervensjonsgruppen er gjort på utøvere? I så fall er det ikke alltid de kun drikker ananasjuice ved siden av omega-3 tilskuddene, if you get what i'm sayin'
 10. Meieriprodukter inneholder kasein- og myseproteiner med fordelingen 80% / 20%. Man har gått noe bort i fra betydningen av å time proteinkildene sine, med mindre man har 2-3 treningsøkter daglig eller om en må hente seg raskt inn mellom konkurranser (e.g. stevner, turneringer). Det kan riktignok være fordelaktig å innta et stort proteinmåltid før man legger seg for å sikre en jevn aminosyrestrøm gjennom natten.
 11. Jon

  Kosttilskudd

  Bare for å understreke, jeg har aldri skrevet at *jeg vet de vil få positiv effekt av tilskudd*. Anbefalingene mine var kun basert på hva jeg personlig har efart gir potensielt mest effekt for pengene, i en jungel av kosttilskudd som finnes på markedet. Mulig jeg var uklar på dette punktet, men går ofte litt raskt i svingene når man poster på et forum. Uansett kan man aldri gi en garanti for at et kosttilskudd "funker" eller ikke. Så vidt jeg veit er de genrelle anbefalingene fra sosial- og helsedirektoratet rundt 0,5 prosent av energien per dag bør komme fra omega-3, det vil si cirka 0,8
 12. Gå i ulent terreng er beste medisin for ryggen i akuttt og sub-akutt fase. Lite men ofte i starten, lengre turer etterhvert. Prøv å strekk godt ut i hofta og øk gangtempoet når smertene tillater det. Dette vil fremme økt rotasjon mellom bekkenet og ryggsøylen, og "ernære" omliggende muskler og ledd. Avspenningsteknikker, bevisstgjøring på spenning / avspenning av kjernemuskulatur, samt styrke disse blir viktig i neste fase av treningen. Prøv å spenn deg minst mulig og kom raskest mulig tilbake til normalt bevegelsesmønster. Ikke vær redd for å bevege deg!
 13. Svak hoftemuskulatur ift eventuelt tight adduktor muskulatur / hoftebøyer (rectus femoris delen). Ofte kommer problemet fra ankelen dersom føttene er formet slik at man ofte "faller" inn på indre fotrand. Skyver man fra innsiden av føttene vil quadriceps fyre mer enn øvrig hofte- samt setemuskulatur.
 14. Dersom du naturlig har lave-moderate CP (creatine phosphate) lagre i kroppen, vil tilskudd av kreatin monohydrate kunne gi en dramatisk økning i både styrke samt hardhet i muskulatur, ved at de "sparer" glykogenlagrene dine lokalt i muskelen ved de første sekundene av eksplosiv aktivitet, samt trekker mer vann inn til musklene. Økt intramuskulært trykk = økt styrke og muskeldefinisjon, sistnevnte med forbehold om at man har en rimelig grei fettprosent.
×
×
 • Opprett ny...