Viktoria Moen Skrevet 20. desember 2011 Del Skrevet 20. desember 2011 Nå ble jeg skikkelig sulten.... Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1523-matblogg/page/4/#findComment-78489 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Carl-Erik Skrevet 21. desember 2011 Forfatter Del Skrevet 21. desember 2011 Viktoria Moen, Jane, wheysted og 1 annen 4 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1523-matblogg/page/4/#findComment-78825 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vetle Skrevet 23. desember 2011 Del Skrevet 23. desember 2011 fyller med på bloggen din, må også fylle med her! mye som må prøves ut ser jeg! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1523-matblogg/page/4/#findComment-80580 Del på andre sider Flere delingsvalg…
jørgen nilsen Skrevet 26. desember 2011 Del Skrevet 26. desember 2011 Kasein, cognac, valnøtter. Perfekt som siste måltid før leggetid http://erikcbb.wordpress.com/2011/11/17/kveldskos-2/ hva er kasein? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1523-matblogg/page/4/#findComment-82713 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lily Skrevet 26. desember 2011 Del Skrevet 26. desember 2011 hva er kasein? Et protein man finner i melk og enkelte melkeprodukter som ost... Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1523-matblogg/page/4/#findComment-82779 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vetle Skrevet 26. desember 2011 Del Skrevet 26. desember 2011 Utdrag fra Iform. btw Kasein protein er bra før leggetid da dette er trege protein som tar lang tid før det går ut av kroppen som gjør at du har overskudd av protein i kroppen gjennom natten. KaseinSom sagt tidligere er whey lenge blitt omtalt som det beste proteinpulver. Men som vi også har sett på er det flere svakheter med whey. Kasein lages også av melkeprotein, men har helt andre egenskaper enn whey. Kasein eksisterer sammen med fosfat i en unik struktur kjent som micelle. Det er denne micellen som tillater separasjon av whey fra kasein i melk. Denne prosessen gjøres typisk ved oppvarming, syre separasjon eller ved bruk av enzymer (som når man lager ost). De fleste kaseinater som fås som tilskudd er separert med syre og kalles som sodium, potassium eller kalsium kaseinat. Disse har som regel en proteinprosent på mer enn 90 %. Hvis du fremdeles ikke synes kasein ser veldig spennende ut, bør du vite av kasein er en viktig ingrediens i mange av de mest populære måltidsertattere og proteinpulver. Dette er hvorfor: Styrke: Kasein hjelper til med å regulere tiden proteinet bruker på å tas opp i kroppen. Den gjør dette ved at den har en tendens til å forme en slags gele som må fordøyes. Det at proteinet tas opp senere resulterer i økt opptak av aminosyrer, peptider og protein pga av at den er lengre tilgjengelig i systemet. Større protein absorbasjon hjelper oss som trener til å lettere få i oss nok aminosyrer. Denne "gele" effekten gjør også at man føler seg mettere etter en "shake" med proteinpulver basert på kasein enn whey. En nylig studie viser at de som inntok en diett hvor proteininntaket inneholdt 70-75% kasein hadde større muskeløkning og tap av fett enn de som gikk på en diett hvor proteininntaket besto av tilsvarende mye whey protein. Det som også er interessant er at denne studien ble gjort på personer som trente styrke. I tillegg viser en annen nylig studie at "trege" proteiner som kasein er bedre enn "raske" protein som whey også rett etter trening. Kasein inneholder en høy konsentrasjon av aminosyren glutamin (20,5%). Faktisk mer enn både whey, egg eller soya protein. Å supplere med denne aminosyren, spesielt i peptid form, som her, kan spare muskelmasse under intens trening og under diett. Kasein gir også en høy dose av glucogenic aminosyrer. Disse aminosyrene "låner" seg ut til produksjon av energi under trening. Dette har vist å resultere i mindre muskelnedbrytning under trening. Store doser av disse aminosyrene har også vist seg å gi bedre næringsopptak hos dyr. Svakheter: Kommersielt kasein kan være av veldig ujevn kvalitet. Det finnes mange måter å lage kasein på, noen bedre enn andre. En måte å være sikker på å få i seg et kvalitets produkt er å finne et merke du stoler på, og hold deg til dem. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1523-matblogg/page/4/#findComment-82902 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Keegil Skrevet 27. desember 2011 Del Skrevet 27. desember 2011 Disse kyllinggreiene er virkelig helt geniale! Flott næringsprofil, smaker fantastisk både kalde og varme, og kan til og med spises med fingrene om man vil! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1523-matblogg/page/4/#findComment-83391 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Derpedino Skrevet 27. desember 2011 Del Skrevet 27. desember 2011 Disse kyllinggreiene er virkelig helt geniale! Flott næringsprofil, smaker fantastisk både kalde og varme, og kan til og med spises med fingrene om man vil! Er det havrekyllingkakene det går i? Må begi meg ut på et sånt forsøk en gang til Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1523-matblogg/page/4/#findComment-83399 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Carl-Erik Skrevet 5. januar 2012 Forfatter Del Skrevet 5. januar 2012 Er i det kreative hjørnet og skeier ut med noe skikkelig eksotisk og spennende.. Kylling, ris og brokkoli. Til lunsj, middag og kvelds.. "Hva spiser du nå som du ikke er på diett?" spør folk. "Stort sett det samme" svarer jeg.. "Bare veldig mye mer".. Cheesecake og FrkHoel 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1523-matblogg/page/4/#findComment-92024 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mr. M Skrevet 5. januar 2012 Del Skrevet 5. januar 2012 Er i det kreative hjørnet og skeier ut med noe skikkelig eksotisk og spennende.. Kylling, ris og brokkoli. Til lunsj, middag og kvelds.. Det var båddibilder-maten sin! For en eller to dager? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1523-matblogg/page/4/#findComment-92084 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vetle Skrevet 5. januar 2012 Del Skrevet 5. januar 2012 Mange gram kylling ris og brokkoli er det her? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1523-matblogg/page/4/#findComment-92317 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Carl-Erik Skrevet 5. januar 2012 Forfatter Del Skrevet 5. januar 2012 Det var båddibilder-maten sin! For en eller to dager? Det er for to dager.. Har i tillegg frokost, gainer etter trening, kesam og kasein til kvelds og småspiser epler, nøtter og diverse som mellom-måltid og snacks. Mr. M 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1523-matblogg/page/4/#findComment-92322 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Carl-Erik Skrevet 5. januar 2012 Forfatter Del Skrevet 5. januar 2012 Mange gram kylling ris og brokkoli er det her? 2kg kylling. 240g ris (to boil-in-bag poser). 800g brokkoli (to frosne eldorado poser) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1523-matblogg/page/4/#findComment-92323 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ukjent666 Skrevet 5. januar 2012 Del Skrevet 5. januar 2012 Hvor får du tak i all den kyllingen a? ! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1523-matblogg/page/4/#findComment-92325 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Carl-Erik Skrevet 5. januar 2012 Forfatter Del Skrevet 5. januar 2012 Hvor får du tak i all den kyllingen a? ! First price på Kiwi 120kr eller noe for 2kg frossen. Eller 1,2kg fersk som jeg ikke husker prisen på. Ikke den beste kyllingen, men det er hva lommeboka tillater.. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1523-matblogg/page/4/#findComment-92339 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ukjent666 Skrevet 5. januar 2012 Del Skrevet 5. januar 2012 Synes det var greit jeg! Får se om det finnes en kiwi der jeg bor! Takk! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1523-matblogg/page/4/#findComment-92441 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Admira Skrevet 6. januar 2012 Del Skrevet 6. januar 2012 First price på Kiwi 120kr eller noe for 2kg frossen. Eller 1,2kg fersk som jeg ikke husker prisen på. Ikke den beste kyllingen, men det er hva lommeboka tillater.. De store posene med kylling (First Price) er mye bedre enn prior sin kylling synes jeg:) Ellers så har du coop sin blå pakke med 1,1 kg til 109 kr som er knall god.. En som jeg kjenner jobber på Prior og hun sier coop sin kylling kommer fra de.. Så egentlig så er det bare merket Prior du betaler så mye mer for... Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1523-matblogg/page/4/#findComment-92771 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Silje K Skrevet 6. januar 2012 Del Skrevet 6. januar 2012 Så mye god mat! Gleder meg til å prøve kyllingsnacks Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1523-matblogg/page/4/#findComment-92937 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Carl-Erik Skrevet 9. januar 2012 Forfatter Del Skrevet 9. januar 2012 Svinegode burgere Jeg spiser ganske sjeldent svinekjøtt. Det har vært så mye frem og tilbake om det er bra eller ikke. Men her er altså veldig enkle og gode burgere av svinefile med grillkrydder i "frøstykker" med salat og sukkerfri ketchup. Cheesecake, Keegil og 123abc1 3 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1523-matblogg/page/4/#findComment-97407 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Opheliia Skrevet 9. januar 2012 Del Skrevet 9. januar 2012 De store posene med kylling (First Price) er mye bedre enn prior sin kylling synes jeg:) Ellers så har du coop sin blå pakke med 1,1 kg til 109 kr som er knall god.. En som jeg kjenner jobber på Prior og hun sier coop sin kylling kommer fra de.. Så egentlig så er det bare merket Prior du betaler så mye mer for... De first price-kyllingfileten er faktisk de beste jeg har smakt av alle billigpakkene. Og vil man tenke litt på pris er det definitivt verd å kjøpe den istedenfor mange andre. Admira 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1523-matblogg/page/4/#findComment-97477 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.