Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Tips til en herlig dressing til brokkolien, tro meg, et hav av brokkoli går ned med denne. Direkte sunt er det ikke, men tenker at det er da bedre at jeg faktisk får ned all brokkolien fremfor å tvinge i meg et par biter:

I rekkefølge av hvor mye som skal i:

- Rømme (kesam fungerer, men best med rømme. Om du bruker kesam må den "spes ut" med litt vann)

- Sennep

- Olje

- Salt & Pepper

Skrevet
Tips til en herlig dressing til brokkolien, tro meg, et hav av brokkoli går ned med denne. Direkte sunt er det ikke, men tenker at det er da bedre at jeg faktisk får ned all brokkolien fremfor å tvinge i meg et par biter:

I rekkefølge av hvor mye som skal i:

- Rømme (kesam fungerer, men best med rømme. Om du bruker kesam må den "spes ut" med litt vann)

- Sennep

- Olje

- Salt & Pepper

Jeg får faktisk i meg brokkolien.

Før så likte jeg ikke : egg, brokkoli, blomkål osv. Men nå er det helt fantastisk godt. Nå spiser jeg det omtrent hele tiden!

Skrevet

Stek kyllingfileten i oven med litt olje, stikk hviltløksbiter i kyllingfileten, og legg cherrytomater over. Legg evt andre grønnsaker du liker i formen. Krydre med salt, pepper, rosmarin. Hvis du spiser karbs: så kan en eller annen form for ris være godt til. Server med passende saus/dressing. Jeg f.eks bruker vanlig kesam med diverse urter i. Serverer gjerne med salat.

Skrevet
Kyllingterninger, 1dl fløte, krydder av ymse slag (tandori = nomnom), cashewnøtter, litt ost.

Hiv i ovnen på 200 grader (tror jeg) i 25-30 min

Voilá!

Bytt ut fløten om du vil unngå de grammene med fett (med hva vet jeg ikke, tror det blir tynnt med melk, men du kan jo prøve :p)

Du kan bytte ut matfløte med kaffefløte f.eks.

Skrevet
Stek kyllingfileten i oven med litt olje, stikk hviltløksbiter i kyllingfileten, og legg cherrytomater over. Legg evt andre grønnsaker du liker i formen. Krydre med salt, pepper, rosmarin. Hvis du spiser karbs: så kan en eller annen form for ris være godt til. Server med passende saus/dressing. Jeg f.eks bruker vanlig kesam med diverse urter i. Serverer gjerne med salat.

Hvor lenge osv stekes det i ovnen? høres veldig godt ut

Skrevet
Jeg er litt småforelsket i Kristine Weber sine oppskrifter om dagen...hahaha...MYE gode tips der!! :) kriweb.no

Hvilke av oppskriftene har du prøvd? Er også mye inn på bloggen hennes og tester oppskrifet, men det er ikke alle jeg har like god erfafing med.. :p

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...