Gå til innhold

Nøytralt proteinpulver med lite bismak?


Eivind Eliasson

Anbefalte innlegg

Leter etter nøytrale proteinpulver med lite bismak da jeg liker å blande shakene selv med ulik smak og av og til ha det i mat, har et nå, men det selges ikke lenger. Vil helst ha myse, om noen har erfaringer med de få nøytraltsmakende produktene på markedet er jeg takknemlig. Har sett gymgrossisten har et, men det er desverre ikke å oppdrive pr dags dato.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Eneste jeg har funnet er: http://gymgrossisten.no/6/no/artiklar/protein-5/whey-80-storkjp-8-kg og http://gymgrossisten.no/6/no/artiklar/protein-5/whey-100-storkjp-8-kg men aner ikke hvordan smaken er. Førstnevnte frister mest pga pris, MEN er såklart ikke på lager. Proteinfabrikken hadde det før, men finner det ikke nå.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Eneste jeg har funnet er: http://gymgrossisten.no/6/no/artiklar/protein-5/whey-80-storkjp-8-kg og http://gymgrossisten.no/6/no/artiklar/protein-5/whey-100-storkjp-8-kg men aner ikke hvordan smaken er. Førstnevnte frister mest pga pris, MEN er såklart ikke på lager. Proteinfabrikken hadde det før, men finner det ikke nå.

Whey-80 naturell smaker som veldig uttynnet melk synes jeg. Ikke vondt, ikke direkte godt heller. Du kan kjøpe smaksprøver om du ønsker det. http://gymgrossisten.no/6/no/artiklar/whey-80-sample

De andre pulverne i 80-serien synes jeg smaker skvip. Jeg blander med vann, så mulig melk "hever" smaken noe.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Nå kan man vel strengt tatt ikke si at soyalecithin er å regne som kunstig tilsetningsstoff.

Mengden er også å regne som ubetydelig, om man får i seg soya i mengden 0,1gram på en proteinshake så skjønner jeg ikke helt problemet. Veldig ofte så er proteinpulvere ferdig lecitinert/instantisert før de går i blanding og om det da tilsettes ytterligere lecithin for å gjøre de enda mer skum/klumpefri da deklareres det men jeg er slett ikke sikker på at det nødvendigvis kommer med på ingredienslisten om det er "naturlig i råvaren".

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nei, i MyoProtein så bruker de Xanathan gum (E415) og Guar gum (E412) for samme effekt på drikken.

Nå kan man vel strengt tatt ikke si at soyalecithin er å regne som kunstig tilsetningsstoff.

Mengden er også å regne som ubetydelig, om man får i seg soya i mengden 0,1gram på en proteinshake så skjønner jeg ikke helt problemet. Veldig ofte så er proteinpulvere ferdig lecitinert/instantisert før de går i blanding og om det da tilsettes ytterligere lecithin for å gjøre de enda mer skum/klumpefri da deklareres det men jeg er slett ikke sikker på at det nødvendigvis kommer med på ingredienslisten om det er "naturlig i råvaren".

Jammen bra å ha noen pulvereksperter på forumet ! :) Absolutt ikke noe jeg mener andre bør unngå, eller nødvendigvis meg heller. Sto ut på en allergitest, og da har jeg prøvd å droppe det for å være på den sikre siden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...