Gå til innhold

Evjo

Medlemmer
 • Innholdsteller

  223
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Evjo

 • Rang
  Medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Tja. Kostholdet ditt ser jo greit ut, jeg savner fettkilder da. Jeg synes du spiser for lite til å være en voksen mann med såpass høyt volum. Det er vanskelig å bygge muskler i underskudd, så hvis du vil ha massen opp bør du spise mer, trene tung styrke og ikke tenke så mye på fettprosenten. Den vil uansett gå ned med et fornuftig kosthold og din treningsmengde.
 2. Hvordan og hva spiser du nå? Sånn ca en vanlig dag. Og skeier du ut i helgene med alkohol, potegull og fet mat? 2000 høres lite ut for en voksen mann med ditt aktivitetsnivå. Veldig lite;)
 3. Jepp! Sånn rulle til gulvet som man ligger på. Funker bra både på bein og bryst/rygg. Myrevolution selger sånne hvis jeg ikke husker feil. Det og trykking/pressing på triggerpunkter i rygg/øvre traps er bra saker. Sjekk også ut øvelser for rotator cuff, (hvis du ikke gjør det allerede) Skulderproblemet kan ligge der. Hvis jeg hadde hatt en baby på 3 måneder så hadde jeg blitt dritsliten av tre økter i uka og full jobb. Jeg blir sliten av 4 økter i uka og full jobb, og jeg har IKKE baby;) Ta en god pause og slutt å stresse med trening. Det blir bare en ond sirkel som stjeler energi, mentalt og
 4. Ok. du vet jo hva du driver med virker det som. Du vet også at du spiser nok mat? Heller ikke noe ekstra stress på jobb eller privat som har spist opp krefter? Jeg har hatt gode resultater med naprapat, men det har du jo prøvd. Det kan jo hende legen finner ut at du mangler noe. Jeg ville tatt 14 dager deaload, fått nok søvn og brukt tid på triggerpunktbehandling, massasjerulling og den slags. Hvis ikke du føler deg bedre etter 14 dager hvile fra gymmet så kan du iallefall utelukke overtrening;)
 5. Lenge siden deload? Kan du ikke skrive litt om treningsopplegg/volum, matinntak og søvn. Da er det lettere å mene noe.Tøyer du? Varmer du opp godt nok?
 6. Se over:) Speningshodepine og anstrengelseshodepine er for øvrig ikke det samme, jeg bruker også piller mot spenningshodepine av og til, men var skeptisk til å kurerere anstrengelseshodepine med piller.
 7. Jeg googlet rundt på nettet og snakket med folk i andre forum og jeg fant ut at dette er en ufarlig tilstand som skyldes trykkforandringer i hodet. Det er vanligst blant menn som trener tungt og ofte. Jeg fikk tips om diklofeniackalium tabletter og ba om disse hos legen. Tok en pille før trening i en liten periode, og problemet forsvant:)
 8. absolutt:) men nøkkelen til progresjon er at du øker belastingen ofte, i starten går det ofte an å økt noe hver økt. Hvis du løfter 20 kilo x 10 reps på hver trening vil du ikke få progresjon og heller ikke resultater;)
 9. Du tar 45 i benk og 20 kilo i bøy?
 10. 1. Mer proteiner og fett i kosten. 2: hvorfor poster du hvor mye du tar i bøy ect, øker du ikke vektene?
 11. Hvis du ikke poster treningsopplegget og kostholdet ditt her er det vanskelig å gi deg et seriøst svar;)
 12. Og som Zondre poengterer: Det viktigste er å trene tungt i de store baseøvelsene først. Altså alltid bryst og rygg før armer for eksempel.
 13. Nei. Ikke utover det jeg skrev. Som sagt finnes det andre metoder, eller måter å trene på om du vil, men mange av de metodene er i bruk av folk som har trent lenge og som har konkrete grunner til å gjøre sånn eller sånn. For å si det litt flåsete så trener sikkert Marit Bjørgen etter avanserte metoder for å booste formen i perioder men det har ingen hensikt at jeg, som er neewbie på ski skal kopiere henne. Det vil ikke gi meg framgang. skjønner?
 14. Hvis du er nybegynner innen styrketrening så er det enkleste å gjøre deg ferdig med en øvelse før du begynner med neste. Og videre ferdig med en muskelgruppe før neste. Som sagt over så alltid store muskelgrupper før små. For eksempel: beinøvelse 1: 3 sett, beinøvelse 2: 3 sett, ryggøvelse 1: 3 sett, ryggøvelse 2: 3 sett osv. Det finnes andre måter å trene på, men det er egentlig ikke noe du trenger å bruke tid på som nybegynner:)
 15. Evjo

  Skovalg

  Sokkelesten sier nå jeg;) funker bedre enn alle sko jeg har testet.
×
×
 • Opprett ny...