Torbiz Skrevet 11. september 2012 Forfatter Del Skrevet 11. september 2012 Altså det er 9 kalorier i 1g fett. det er 4 kalorier i 1g karbohydrat. Okei Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/12079-maten-jeg-spiser-for-tiden/page/2/#findComment-468880 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Torbiz Skrevet 11. september 2012 Forfatter Del Skrevet 11. september 2012 Hva anbefaler dere ? Bær / Frukt? Jeg har tidligere hørt at fruktose ikke er bra og at jeg burde kutte ut frukten. Jeg er helt sinnsykt hekta på frukt, spesielt eple. Jeg har alltid vært over gjennomsnittet glad i frukt selv om jeg var overvektig før. Føler at vekten min har stoppet helt opp. TIps? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/12079-maten-jeg-spiser-for-tiden/page/2/#findComment-468912 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Torbiz Skrevet 11. september 2012 Forfatter Del Skrevet 11. september 2012 Nye favoritten min.. Proteinshake og skummet melk. Farlig godt! Rørosmarit og asolgard 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/12079-maten-jeg-spiser-for-tiden/page/2/#findComment-469176 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Myr Skrevet 11. september 2012 Del Skrevet 11. september 2012 Nye favoritten min.. Proteinshake og skummet melk. Farlig godt! HAR DU OPPSKRIFTEN??? Moby, oslove, Camillam og 2 andre 5 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/12079-maten-jeg-spiser-for-tiden/page/2/#findComment-469184 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Torbiz Skrevet 11. september 2012 Forfatter Del Skrevet 11. september 2012 HAR DU OPPSKRIFTEN??? En skje sjokolade proteinpulver som er fra Tech Nutrition og så mye melk du føler for, ikke for masse da. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/12079-maten-jeg-spiser-for-tiden/page/2/#findComment-469190 Del på andre sider Flere delingsvalg…
eelise Skrevet 11. september 2012 Del Skrevet 11. september 2012 Har ingenting å si om du får i deg 100-200gram karbs om dagen feks. Så lenge du spiser bra med proteiner, litt fett og holder deg i kcalunderskudd.. Men tips: går du ned på karbs, gå opp på fett..går du opp på fett, gå ned på karbs. Men du spurte jo om sukker i syltetøy. Og sukker som er tilsatt alle mulige produkter er noe man burde holde seg så mye som mulig unna. Ei spiseskje med syltetøy om dagen er ingen krise, men blir raskt den del tilsatt sukker. Hvor mye/lite karbs bør man ha før man øker fettmengden? Og hvor mye karbs må man ha før man minsker fettmengden? Om du skjønner Og hva er anbefalt ved vektnedgang? mer fett eller mer karbs? Eller er det individuelt? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/12079-maten-jeg-spiser-for-tiden/page/2/#findComment-469193 Del på andre sider Flere delingsvalg…
VegarL Skrevet 11. september 2012 Del Skrevet 11. september 2012 Veldig individuelt hva man syns funker for kroppen. For min del funker det best med "mye" karbs og lite fett..jeg liker å si 50% proteiner 30-40%karbs 20-10% fett for MEG. Noen liker å spise karbs sent på kvelden og fettet tidlig på dagen, andrer spiser 2-3måltider med alt i. Prøv deg frem, se livsstilen du har nå og ta den som utgangspunkt. Justering av fett-karbforhold er lettere hvis man er i overskudd. Ligger du i underskudd og går ned på karbs kan du ikke justere fettet opp med en gang..Må en god del ned før man kan justere ene veien (da fett har mer energi pr gram). Enklere å ikke tenke på det og holde seg i kcalunderskudd med sunne matvarer og vaner eelise 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/12079-maten-jeg-spiser-for-tiden/page/2/#findComment-469212 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Torbiz Skrevet 11. september 2012 Forfatter Del Skrevet 11. september 2012 Veldig individuelt hva man syns funker for kroppen. For min del funker det best med "mye" karbs og lite fett..jeg liker å si 50% proteiner 30-40%karbs 20-10% fett for MEG. Noen liker å spise karbs sent på kvelden og fettet tidlig på dagen, andrer spiser 2-3måltider med alt i. Prøv deg frem, se livsstilen du har nå og ta den som utgangspunkt. Justering av fett-karbforhold er lettere hvis man er i overskudd. Ligger du i underskudd og går ned på karbs kan du ikke justere fettet opp med en gang..Må en god del ned før man kan justere ene veien (da fett har mer energi pr gram). Enklere å ikke tenke på det og holde seg i kcalunderskudd med sunne matvarer og vaner Er ihvertfall viktig å få i seg massevis av protein! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/12079-maten-jeg-spiser-for-tiden/page/2/#findComment-469366 Del på andre sider Flere delingsvalg…
VegarL Skrevet 11. september 2012 Del Skrevet 11. september 2012 Er ihvertfall viktig å få i seg massevis av protein! Indeed! Proteiner er Nr1 Ikke bare for skjelletmusklaturen men også indre. Sondre Aalbotsjord 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/12079-maten-jeg-spiser-for-tiden/page/2/#findComment-469421 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Torbiz Skrevet 11. september 2012 Forfatter Del Skrevet 11. september 2012 Indeed! Proteiner er Nr1 Ikke bare for skjelletmusklaturen men også indre. Jepp! Jeg tenkte jeg skulle ta meg et eller to stekte egg etterpå , med kalkunpålegg og brødskive. Hvordan høres det ut? noen som vet hva jeg ligger på om dagen? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/12079-maten-jeg-spiser-for-tiden/page/2/#findComment-469428 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sondre Aalbotsjord Skrevet 11. september 2012 Del Skrevet 11. september 2012 Jepp! Jeg tenkte jeg skulle ta meg et eller to stekte egg etterpå , med kalkunpålegg og brødskive. Hvordan høres det ut? noen som vet hva jeg ligger på om dagen? Gratis online dagbok for diett, slanking og kosthold vet. Diett.no vet alt. Diett.no driter i hva du får i deg, den bare teller det. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/12079-maten-jeg-spiser-for-tiden/page/2/#findComment-469429 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Torbiz Skrevet 11. september 2012 Forfatter Del Skrevet 11. september 2012 Gratis online dagbok for diett, slanking og kosthold vet. Diett.no vet alt. Diett.no driter i hva du får i deg, den bare teller det. Hahaha! Men jeg er så dårlig på sånn.. ingen som hadde giddi å sjekka? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/12079-maten-jeg-spiser-for-tiden/page/2/#findComment-469430 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest noen123 Skrevet 11. september 2012 Del Skrevet 11. september 2012 du klarer da vel å skrive inn hva du spiser der? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/12079-maten-jeg-spiser-for-tiden/page/2/#findComment-469433 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Torbiz Skrevet 11. september 2012 Forfatter Del Skrevet 11. september 2012 du klarer da vel å skrive inn hva du spiser der? Jeg forstår ikke dritten der.. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/12079-maten-jeg-spiser-for-tiden/page/2/#findComment-469456 Del på andre sider Flere delingsvalg…
VegarL Skrevet 11. september 2012 Del Skrevet 11. september 2012 Jepp! Jeg tenkte jeg skulle ta meg et eller to stekte egg etterpå , med kalkunpålegg og brødskive. Hvordan høres det ut? noen som vet hva jeg ligger på om dagen? Det hørtes bra ut NAM! Gratis online dagbok for diett, slanking og kosthold så kan du enkelt skrive inn hva du eter og finne det ut. Lære man sjæl også. Registrerer du deg gratis blir det også lagret. Du skriver " kalkunpålegg" og velger det som popper opp..og evt gram eller så står det antall skriver..og "add" / "legg til".. så skriver du "brød" og velger brødtype" og mange "gram/skiver" "add/legg til" Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/12079-maten-jeg-spiser-for-tiden/page/2/#findComment-469458 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Torbiz Skrevet 11. september 2012 Forfatter Del Skrevet 11. september 2012 Det hørtes bra ut NAM! Gratis online dagbok for diett, slanking og kosthold så kan du enkelt skrive inn hva du eter og finne det ut. Lære man sjæl også. Registrerer du deg gratis blir det også lagret. Du skriver " kalkunpålegg" og velger det som popper opp..og evt gram eller så står det antall skriver..og "add" / "legg til".. så skriver du "brød" og velger brødtype" og mange "gram/skiver" "add/legg til" Off.. kav! Jeg får bare spise og prøve å følge kroppen. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/12079-maten-jeg-spiser-for-tiden/page/2/#findComment-469466 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sondre Aalbotsjord Skrevet 11. september 2012 Del Skrevet 11. september 2012 Torbiz Kanskje dette hjelper deg? forstår du litt bedre nå? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/12079-maten-jeg-spiser-for-tiden/page/2/#findComment-469657 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Torbiz Skrevet 11. september 2012 Forfatter Del Skrevet 11. september 2012 Torbiz Kanskje dette hjelper deg? forstår du litt bedre nå? Tusentakk! Det er alt for masse... herregud. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/12079-maten-jeg-spiser-for-tiden/page/2/#findComment-469678 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sondre Aalbotsjord Skrevet 11. september 2012 Del Skrevet 11. september 2012 Tusentakk! Det er alt for masse... herregud. Hva er alt for masse? det jeg spiser, eller det å loggføre på diett.no? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/12079-maten-jeg-spiser-for-tiden/page/2/#findComment-469682 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Torbiz Skrevet 11. september 2012 Forfatter Del Skrevet 11. september 2012 LHva er alt for masse? det jeg spiser, eller det å loggføre på diett.no? LOL! jeg trodde jeg spiste så masse karbohydrater i forhold til protein. Prøvd å proppa i meg proteiner i hele dag skjønner du, så jeg skjønte ikke helt. Men takk skal du ha ! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/12079-maten-jeg-spiser-for-tiden/page/2/#findComment-469696 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.