Lily Skrevet 11. september 2011 Skrevet 11. september 2011 Jeg vet at johannesbrødkjernemel er et fortykningsmiddel som gjør bakverk tykkere og gir det bedre konsistens, men er det noe mer som er spesielt med jbkm? Jeg er fan av guar gummi, og bruker det regelmessig, særlig i syltetøy. Noen som vet forskjellen på guargummi, xanthangummi og jbkm? Siter
justwannabeswole Skrevet 11. september 2011 Skrevet 11. september 2011 De pannekakene så vanvittig gode ut! Må nesten gå til innkjøp av JBK-mel og teste ut! JBK-mel kan i de allerfleste tilfeller byttes ut med Fiberhusk som er noe lettere å få tak i (Meny). Jeg vet at johannesbrødkjernemel er et fortykningsmiddel som gjør bakverk tykkere og gir det bedre konsistens, men er det noe mer som er spesielt med jbkm? Jeg er fan av guar gummi, og bruker det regelmessig, særlig i syltetøy. Noen som vet forskjellen på guargummi, xanthangummi og jbkm? Er ingen ekspert, men tror du også kan bytte ut jbk-mel med de du nevner uten problem. Siter
IngunnE Skrevet 12. september 2011 Skrevet 12. september 2011 tunfisk omelett: 2 egg- vispes sammen paprika, purre og masse annet snacks urter tunfisk Stekes i stekepanna og spises med noe brød eller noe til Yndlingen min til lunsj Siter
jallajalla Skrevet 13. september 2011 Skrevet 13. september 2011 De fleste steder hvor de selger proteinpulver Bakepro fra Dalblads bruker jeg, avhengig fra første dag! http://gymgrossisten.no/6/no/artiklar/protein-5/valleprotein/bake-pro?gclid=CP_W567omasCFUEYzQod-loblw Siter
justwannabeswole Skrevet 13. september 2011 Skrevet 13. september 2011 Hvor kjøper man bakeprotein? Sunkost butikkene pleier og å ha Bakepro. Jeg pleier bare bruke vanlig prottis så lenge smaken passer til det jeg skal lage. Kristian Z 1 Siter
CaraMella Skrevet 13. september 2011 Skrevet 13. september 2011 Ahaa, thanx. Er helt grønn på å lage mat. Men er dette det "samme som" bakepulver?? Uff, er ikke blond atså..hehe Siter
justwannabeswole Skrevet 13. september 2011 Skrevet 13. september 2011 Nei, det er absolutt ikke det samme! Bakepro er en type proteintilskudd som er beregnet på å putte i div. mat, for å gjøre det lettere å få i deg nok proteiner. Siter
jallajalla Skrevet 13. september 2011 Skrevet 13. september 2011 Jeg syns selv det gir ett bedre resultat enn dersom man bruker vanlig proteinpulver, da dette har en tendens til å gjøre maten veldig tørr. Men bakepro likner feks. pannekakene mer på pannekaker, og ikke på tørre, "usnuelige" lefser.. Siter
Gjest Skrevet 13. september 2011 Skrevet 13. september 2011 En superenkel og mettende liten "rett": 2 eggehviter og sukrin. Stivpiskes. Spises. Nytes. Har blitt mye av denne eggefluffen under PSMF. Vomfyll. Siter
Chrika Skrevet 15. september 2011 Skrevet 15. september 2011 Lagde Kristines (http://dedication.blogg.no/) squashkake igår...anbefales! Sååå god! Spesielt med ekstra kanel i røren og på toppen. Siter
Kristina89 Skrevet 15. september 2011 Skrevet 15. september 2011 Denne kaken har jeg lagd flere ganger, og den er sååå god! Kristine Økern ( dedication.blogg.no ) har utrolig mye gode oppskrifter. Siter
Chrika Skrevet 15. september 2011 Skrevet 15. september 2011 Denne kaken har jeg lagd flere ganger, og den er sååå god! Kristine Økern ( dedication.blogg.no ) har utrolig mye gode oppskrifter. Skriver under på at den kaken er knasende god. Prøvde den sist jeg lagde kake.. Siter
Spuff Skrevet 17. september 2011 Skrevet 17. september 2011 Jeg er student så jeg prøver å holde meg til billige oppskrifter, i det siste har jeg ofte spist dette: Kyllingkjøttdeig Spinat Brokkoli Blomkål Hakkede tomater med chilli Litt krydder Litt peanøtter Steik kjøttdeig, hiv oppi resten, kok noen minutter=) (edit: Glemte peanøtter) Siter
jallajalla Skrevet 20. september 2011 Skrevet 20. september 2011 HAr aldri trodd at jeg likte tunfisk, eller jeg har smakt det ett par ganger og IKKE likt det.. MEN i går krøp jeg til korset og prøvde meg igjen, og det ble faktisk ganske godt! Jeg sier ikke "kjempegodt", rett og slett fordi jeg ikke er vant til å spise tunfisk, men jeg regner med at det tar seg opp etterhvert! 1 boks tunfisk i vann (170 g) 2 ts mager kesam pepper etter ønske ca 2-3 cm hakket purre Sitron Mikset alt sammen og hadde på ett knekkebrød sammen med tomat og enda litt pepper :-) Totalt: prot: 45 g fett: 2 g karb: 2 g (pluss evt knekkebrøøøød!) Siter
Gjest Skrevet 20. september 2011 Skrevet 20. september 2011 HAr aldri trodd at jeg likte tunfisk, eller jeg har smakt det ett par ganger og IKKE likt det.. MEN i går krøp jeg til korset og prøvde meg igjen, og det ble faktisk ganske godt! Jeg sier ikke "kjempegodt", rett og slett fordi jeg ikke er vant til å spise tunfisk, men jeg regner med at det tar seg opp etterhvert! 1 boks tunfisk i vann (170 g) 2 ts mager kesam pepper etter ønske ca 2-3 cm hakket purre Sitron Mikset alt sammen og hadde på ett knekkebrød sammen med tomat og enda litt pepper Totalt: prot: 45 g fett: 2 g karb: 2 g (pluss evt knekkebrøøøød!) Prøv tunfisk (i vann, avrent) blandet med 2-3ss soltørrede tomater (hakkede tomater) i olje. Eller med 2-3ss majones og finhakket agurk. Har spist tunfisk hver dag siden jeg fant de to kombinasjonene. Elsk. Siter
Kristianne Skrevet 21. september 2011 Skrevet 21. september 2011 Ahaa, thanx. Er helt grønn på å lage mat. Men er dette det "samme som" bakepulver?? Uff, er ikke blond atså..hehe [ATTACH]280[/ATTACH] Sånn kan du kjøpe! 'Bøtta' og jeg er gode venner. CaraMella 1 Siter
Sessa Skrevet 28. september 2011 Skrevet 28. september 2011 Er det noen som har forsøkt å lage protein scones? Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.