Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Maria's havregrøt

1079397-1-1298961073270.jpg

  • 2 dl havregryn (1 dl store, 1 dl små)
  • 1 dl hvetekli
  • 7 dl lettmelk/skummet melk
  • 1/2 dl hasselnøtter
  • 1/2 dl valnøtter
  • 1/2 dl solsikkekjerner
  • 1 ts salt
  • litt sukrin og kanel

Ha melka, saltet, havregyn og hvetekli i en kaserolle. Kok opp på middelsvarme, rør hele tida. Kok i ca 10 min mens du rører.

1079397-1-1298961073710.jpg

Hakk opp nøttene og solsikkekjærnene. Jeg liker dem finhakket, men det går helt fint å grovhakke dem med kniv på ei fjøl. Ha grøten i en bolle. Strø over nøtteblandingen, kanelel og sukrin. Del ett eple opp i biter og strø over om du har (hadde ikke eple idag)

1079397-1-1298961074303.jpg

Velbekomme, Marias Havregrøt!

Fortsetter under...

Skrevet
Prøvde denne i dag, og den var utrolig god! Anbefales til alle grøtskaller :D

Er denne bedre enn å bare ha oppkuttede eplebiter oppå grøten når den er ferdig, isåfall hva er forskjellen? :)

Skrevet

Her er en enkel havregrynsveleeoppskrift jeg bruker av og til:

Havregryn

Cottage Cheese

Egg

Bland sammen (mengdemål er for pingler) med en stavmikser en god stund

Stek

Ha på rørte bær eller lønnesirup ellerno

Skrevet

vann

havregryn

kanel

Cottage Cheese

Varm vann og havregryn i micro til deigen nesten renner over ( må ha nok vann vist ikke så svulmer den ikke opp)

Så tar du den ut å blander i ønsket mengde Cottage Cheese og strør over kanel

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...