Gå til innhold

Får ikke i meg nok kalorier.


OhMickey

Anbefalte innlegg

Jeg ønsker å bygge muskler uten å legge på meg i fett%, og har fått estimert kaloriinntak på ca 2200 kcal av diett.no. Men problemet er det at enkelte dager får jeg ikke i meg mer 1200-1600kcal (har litt problemer med å spise nok mat pga en spiseforstyrrelse, så hjelper ikke å si: spis mer :p). Er heller ikke spesielt glad i fete matvarer, liker stort sett kun lettprodukter. Men spørsmålet mitt er, er det bedre for kroppen min om jeg fyller på med de siste kaloriene fra "usunne" kilder, som godteri, brus, brød, pasta, karbohydrater, enn å spise for lite kalorier? (dog de kaloriene jeg får i meg er stort sett sunne, og får i meg nok proteiner, spiser lite karbohydrater)

Evt, noen forslag på sunne matvarer som har høyt kalorinivå, som er lett å få i seg? Drikker 2 scoops proteinpulver nesten hver dag.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det er leit at du har en spiseforstyrrelse, men jeg får det ikke helt til å gå opp at du ikke klarer å spise mer, men lurer på om du kan spise brød, pasta og andre ting for å fylle på? Dette er da å spise mer?

Men hvis du er ute etter matvarer med høy kaloritetthet er nøtter et alternativ. Du kan også satse på å lage noen proteinshaker med noko åttat, altså ha matvarer som øker kaloriinnholdet i shaken.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tips: Flytende kalorier, metter mindre ;)

Finn fram blender, hell i melk, nøtter, frø, frukt (banan :wub:), bær, proteinpulver, div. søtning/krydder etter ønske (stevia, kanel, kardemomme), ja bare fantasien setter grenser, og kjør det hele sammen til en fin kaloribombe-smoothie som både smaker godt og er enkel å få i seg :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Larskr: Skrev kanskje litt forvirrende, har en type spiseforstyrrelse som er en form av selektiv spiseforstyrrelse, som gjør at jeg ikke klarer å spise kjøtt, enkelte mattyper, pålegg, o.l. Ofte varierer det veldig hva jeg klarer å spise, og blir veldig fort kvalm av enkelte mattyper, og blir da ofte ærende kvalm utover dagen. Prøver å holde meg unna karbohydrater for å holde vekta nede, men er redd jeg nå blir nødt til å ty til mer av dette, for å få i meg nok ?

Nøtter og smoothie var gode alternativer, det er ting jeg kan spise uten å bli dårlig :) Skal prøve å legge det inn som mellommåltider. Sjokolademousse hørtes veldig godt ut.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skal du bygge muskler må du få i deg nokk næring for å nå dine mål,,og siden du har en spiseforstyrrelse syntes jeg ikke du burde tenke så mye på fettprosent,heller begynne å se fremgangen i speilet ettersom kroppen din vil bli sunnere og mere markert..spis avokado f.eks veldig sunt og bra kalorier,egg kan du jo forme i mange varianter og en stor proteinbonus ;) 1200-1600 kcal om dagen når du allerede er tynn og trener hardt ved siden av,er ikke veldig sunt.Du har alt igjenn for å spise og du kan vel trygt spise litt pasta,brød og litt godis med god samvittighet..eller kutt ut alle lett produktene med vanlige så holder det kanskje med det lille inntaket du har..lykke til,,dette fikser du vettu,bare prøv deg frem :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...