Andy Skrevet 22. april 2012 Del Skrevet 22. april 2012 Her har du forresten litt lesestoff: http://www.bodyrecomposition.com/nutrition/protein-controversies.html Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7601-egg/page/3/#findComment-269013 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vegard L Skrevet 22. april 2012 Del Skrevet 22. april 2012 jepp, det har jeg, jeg er instruktør. dommer innen vektløftning, og opp til trener 3 kurset Ja men da kan du jo vise til noen kilder for påstandene dine da. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7601-egg/page/3/#findComment-269016 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vektløfteren Skrevet 22. april 2012 Del Skrevet 22. april 2012 det kan stemme andy men i ganske mange lærerbøker fra blant annet studier om medisin osv osv.. litt rart, dette kan diskuteres frem og tilbake, mange mener alt mulig rart, og det er masse forskjellig forskning bak alt mulig, jeg går utifra det jeg leser. noe dere også gjør. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7601-egg/page/3/#findComment-269017 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymCapybara Skrevet 22. april 2012 Del Skrevet 22. april 2012 "for mye vann på for kort tid vil drepe deg" Det er sant da. http://www.dagbladet.no/dinside/2002/07/03/341134.html Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7601-egg/page/3/#findComment-269021 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Andy Skrevet 22. april 2012 Del Skrevet 22. april 2012 det kan stemme andy men i ganske mange lærerbøker fra blant annet studier om medisin osv osv.. litt rart, dette kan diskuteres frem og tilbake, mange mener alt mulig rart, og det er masse forskjellig forskning bak alt mulig, jeg går utifra det jeg leser. noe dere også gjør. Du kan jo sammenlikne referansene i medisinstudiene dine med disse studiene: Martin WF et. al. Dietary protein intake and renal function. Nutr Metab (2005) 2: 25.Millward DJ. Optimal intakes of protein in the human diet. Proc Nutr Soc. (1999) 58(2): 403-13.Poortmans JR and Dellalieux O. Do regular high protein diets have potential health risks on kidney function in athletes? Int J Sport Nutr Exerc Metab. (2000) 10(1):28-38.Dawson-Hughes B. Calcium and protein in bone health. Proc Nutr Soc. (2003) 62(2): 505-9.Bonjour JP. Dietary protein: an essential nutrient for bone health. J Am Coll Nutr. (2005) 24(6 Suppl): 526S-36S.Massey LK. Dietary animal and plant protein and human bone health: a whole foods approach. J Nutr. (2003) 133(3):862S-865S.Dawson-Hughes B. Interaction of dietary calcium and protein in bone health in humans. J Nutr. (2003) 133(3):852S-854S.Frassetto L et. al. Diet, evolution and aging–the pathophysiologic effects of the post-agricultural inversion of the potassium-to-sodium and base-to-chloride ratios in the human diet. Eur J Nutr. (2001) 40(5):200-13.Wiederkehr M, Krapf R. Metabolic and endocrine effects of metabolic acidosis in humans. Swiss Med Wkly. (2001) 131(9-10):127-32.Barzel US and LK Massey Excess dietary protein can adversely affect bone. J Nutr. (1998) 128(6):1051-3.Fogelholm M. Dairy products, meat and sports performance. Sports Med. (2003) 33(8):615-31.Sabate J. The contribution of vegetarian diets to human health. Forum Nutr. (2003) 56:218-20. 13. Li D et. al. Lean meat and heart health. Asia Pac J Clin Nutr. (2005) 14(2):113-9.Hodgson JM et. al. Increased lean red meat intake does not elevate markers of oxidative stress and inflammation in humans. J Nutr. (2007) 137(2):363-7. LinksBiesalski HK.Meat and cancer: meat as a component of a healthy diet.Eur J Clin Nutr. (2002) 56 Suppl 1:S2-11.Hodgson JM et. al. Partial substitution of carbohydrate intake with protein intake from lean red meat lowers blood pressure in hypertensive persons.Am J Clin Nutr. (2006) 83(4):780-7.Hill M. Meat, cancer and dietary advice to the public. Eur J Clin Nutr. (2002) 56 Suppl 1:S36-41Elmadfa I, Freisling H. Fat intake, diet variety and health promotion. Forum Nutr. (2005) (57):1-10. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7601-egg/page/3/#findComment-269025 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vektløfteren Skrevet 22. april 2012 Del Skrevet 22. april 2012 bøker jeg har lest, og utskrifter jeg har fått fra Norges idrettshøyskole. der er mine kilder! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7601-egg/page/3/#findComment-269026 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Jester Skrevet 22. april 2012 Del Skrevet 22. april 2012 Det er sant da. http://www.dagbladet.no/dinside/2002/07/03/341134.html Nettopp Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7601-egg/page/3/#findComment-269030 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vektløfteren Skrevet 22. april 2012 Del Skrevet 22. april 2012 men som jeg sa, det er mye feil info overalt. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7601-egg/page/3/#findComment-269033 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Jester Skrevet 22. april 2012 Del Skrevet 22. april 2012 bøker jeg har lest, og utskrifter jeg har fått fra Norges idrettshøyskole. der er mine kilder! "Bøker" og "utskrifter" er ikke kilder før du gir oss mulighet til å finne de ved skikkelig kildehenvisning. Påskeharen finnes, det har jeg lest skjønner du.... Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7601-egg/page/3/#findComment-269036 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pho Skrevet 22. april 2012 Del Skrevet 22. april 2012 Har ikke så mye peiling selv så for kostholdsråd bruker jeg perfect health diet. Om høyt protein inntak ikke er skadelig hvor er feilen i følgende argument? At a protein intake of 230 g/day (920 calories), the body’s ability to convert ammonia to urea is saturated. [3] This means the nitrogen from every additional gram of protein lingers in the body as ammonia, a toxin. Clearly marginal dietary protein is toxic, via ammonia poisoning, at this intake level. A reasonable estimate for where toxicity begins is between 150 to 200 g/day. http://perfecthealthdiet.com/?p=2712 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7601-egg/page/3/#findComment-269041 Del på andre sider Flere delingsvalg…
nano Skrevet 22. april 2012 Del Skrevet 22. april 2012 bøker jeg har lest, og utskrifter jeg har fått fra Norges idrettshøyskole. der er mine kilder! Som er hvor gamle...? Enda ikke hørt noe om dette på studiet mitt (medisin) i hvert fall. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7601-egg/page/3/#findComment-269046 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vektløfteren Skrevet 22. april 2012 Del Skrevet 22. april 2012 vettefaen jeg, du får ringe de! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7601-egg/page/3/#findComment-269050 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vegard L Skrevet 22. april 2012 Del Skrevet 22. april 2012 bøker jeg har lest, og utskrifter jeg har fått fra Norges idrettshøyskole. der er mine kilder! Kildehenvisning ABC: Du må nesten henvise til hvilke bøker du snakker om. Å si at det står i en bok er nemlig ikke å henvise til en kilde skjønner du. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7601-egg/page/3/#findComment-269051 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vegard L Skrevet 22. april 2012 Del Skrevet 22. april 2012 Som er hvor gamle...? Enda ikke hørt noe om dette på studiet mitt (medisin) i hvert fall. Ikke på universitetsutdannelse i ernæring heller vettefaen jeg, du får ringe de! Kildehenvisning ABC-2: Om du mener vi skal oppsøke noen så må du nesten gi oss et navn eller annen kontaktinfo. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7601-egg/page/3/#findComment-269057 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Veronica88 Skrevet 23. april 2012 Forfatter Del Skrevet 23. april 2012 Fant matvaretabbelen her i en skuff nå skal vi se så per 100gr eggehvite gir 10,1 gr protein 0gr fett 46 kcal. Eggeplommen gir 16,4 gr protein og 33 gr fett. og 363 gr kcal. så uansett blir det jo litt lurt å kutte en del av plommen når en skal tenkte på kcal inntaket iløpet av den dag med all den andre maten man spiser og de sunne næringsstoffene vil en jo få i seg uansett hver dag om en bare spiser ett par plommer og 10 hviter... og sant mye protein gir jo luft i magen., men hva spiller det noen rolle da... det er jo verdt det i lengda woop wopp Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7601-egg/page/3/#findComment-271118 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vegard L Skrevet 23. april 2012 Del Skrevet 23. april 2012 Fant matvaretabbelen her i en skuff nå skal vi se så per 100gr eggehvite gir 10,1 gr protein 0gr fett 46 kcal. Eggeplommen gir 16,4 gr protein og 33 gr fett. og 363 gr kcal. så uansett blir det jo litt lurt å kutte en del av plommen når en skal tenkte på kcal inntaket iløpet av den dag med all den andre maten man spiser og de sunne næringsstoffene vil en jo få i seg uansett hver dag om en bare spiser ett par plommer og 10 hviter... og sant mye protein gir jo luft i magen., men hva spiller det noen rolle da... det er jo verdt det i lengda woop wopp 1. Dette er tall per 100g, ikke per hvite eller plomme. Ett egg er ca 70g, og det er litt i underkant av 100 kcal per egg, så kan man regne derfra. I stedet for å kutte plomme kan man spise færre egg. 2. Proteiner gir luft i magen, hvordan? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7601-egg/page/3/#findComment-271399 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Velvet Skrevet 24. april 2012 Del Skrevet 24. april 2012 Det er like mye protein i plommen som i hviten, og den biologiske verdien øker også om du spiser begge to. Off topic, hva er en biologisk verdi? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7601-egg/page/3/#findComment-272370 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vegard L Skrevet 24. april 2012 Del Skrevet 24. april 2012 Off topic, hva er en biologisk verdi? Den biologiske verdien sier noe om hvor nyttig proteinene er for kroppen. Her tas det hensyn til hvor lett proteinene tas opp i tarmen, og sammensetningen av aminosyrer. Den biologiske verdien av eggeprotein øker når du varmebehandler egget, siden fordøyelsen/opptaket da går lettere. Velvet 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7601-egg/page/3/#findComment-272438 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.