Lars85 Skrevet 27. mai 2012 Del Skrevet 27. mai 2012 Har ALLTID, crispsalat/isbergsalat, tomater, paprika, agurk, løk, hvitløk, boks mais, boks ananas, gulrot og tidvis brokkoli og tørket tomat. i kjøleskapet. Sammen med litt ymse ris, mel, tørrgjær og en liter med melk, buljong pulver + noen kjøtt biter type; pølser/farser/karbonadedeig/fisk gir det gforholdsvis mange muligheter.. Da er det bare viljen din og skillsa dine som stopper deg;) Greia er at om man hele tiden har ting, så er det lettere og være oppfinnsom.. krydder/saushylla innholder sikkert 30 forskjellige flakser/bøsser.. i dag f.eks endte jeg med den her; Pølsepiroger – matprat.no Jeg mangla tomatpurre, men hey, jeg hadde tomater, løk, paprika, ketchup, olje, salt pepper, en kjele og en stavmikser... Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7505-bruker-dere-ferske-eller-fryste-gr%C3%B8nnsaker/page/2/#findComment-325297 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AdelH Skrevet 27. mai 2012 Del Skrevet 27. mai 2012 Begge deler Liker de ferske best siden jeg ikke liker å koke grønnsakene mye(vil ha dem crispy), og jeg synes de frosne er veldig bløte uansett. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7505-bruker-dere-ferske-eller-fryste-gr%C3%B8nnsaker/page/2/#findComment-325310 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Zeph Skrevet 27. mai 2012 Del Skrevet 27. mai 2012 Alltid ferske, utan at eg har reflektert stort over det. Greit å vite at frosne ikkje har noko mindre næringsverdi, tvert imot. Tilbereding skjer i steikepanna eller ved lett damping. Om eg tar dei i panna legg eg eit lokk på mot slutten for å få dei gjennomkokt. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7505-bruker-dere-ferske-eller-fryste-gr%C3%B8nnsaker/page/2/#findComment-325338 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jakebob Skrevet 27. mai 2012 Del Skrevet 27. mai 2012 Ferske økologiske <3 Spiste en del fryste før, men har fått helt avsmak på det etter at jeg har skjemt meg bort med ferske en stund. Fryste er ikke godt.. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7505-bruker-dere-ferske-eller-fryste-gr%C3%B8nnsaker/page/2/#findComment-325367 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bambi Skrevet 27. mai 2012 Del Skrevet 27. mai 2012 Jeg er ikke så glad i kokte eller stekte grønnsaker, så foretrekker ferske som jeg spiser rå. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7505-bruker-dere-ferske-eller-fryste-gr%C3%B8nnsaker/page/2/#findComment-325374 Del på andre sider Flere delingsvalg…
MarenH Skrevet 27. mai 2012 Del Skrevet 27. mai 2012 Ferske er best, men fryste er enklest Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7505-bruker-dere-ferske-eller-fryste-gr%C3%B8nnsaker/page/2/#findComment-325496 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Espen Skrevet 29. mai 2012 Del Skrevet 29. mai 2012 Stort sett frosne, men fortærte nettopp en salat med masse ferske grønnsaker. Frosne grønnsaker må tilberedes riktig, ellers blir de fort vassne. Kok opp lettsaltet vann og ha grønnsakene oppi fosskokende vann. Når vannet igjen koker heller du av vannet og grønnsakene er ferdig. Ehm - kokte wok-grønnsaker ? Tenker vi konkluderer med at grønnsaker må tilberedes riktig jeg. Forøvrig er kokte grønnsaker veldig økonomisk hjemme hos meg, for da eter ingen det so blir servert. Salat,wok eller grateng er favorittene her i gården. Ferske de første dagene etter handling, frosne er back-up. Handler en dag pr uke, litt logistikk å ha alt tilgjengelig til enhver tid ... Prisen er helt avhengig av hva man vil ha. En pose wok blanding er ikke så veldig dyr, men vi trenger 2 poser for å få nok til 4 familiemedlemmer, og da er det brått ikke så rimelig. En enkel metode å drøye en pose på, er å hakke etpar løk og en stor paprika og wok`e denne først, og helle posen oppi etterhvert. Da holder det med en pose. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7505-bruker-dere-ferske-eller-fryste-gr%C3%B8nnsaker/page/2/#findComment-327112 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vegard L Skrevet 29. mai 2012 Del Skrevet 29. mai 2012 Ehm - kokte wok-grønnsaker ? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7505-bruker-dere-ferske-eller-fryste-gr%C3%B8nnsaker/page/2/#findComment-327233 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Monroe Skrevet 29. mai 2012 Del Skrevet 29. mai 2012 Alltid ferskvare Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7505-bruker-dere-ferske-eller-fryste-gr%C3%B8nnsaker/page/2/#findComment-328112 Del på andre sider Flere delingsvalg…
n8b6 Skrevet 29. mai 2012 Del Skrevet 29. mai 2012 Fryste grønnsaker kan faktisk være mer næringsrike enn ferske da de blir forvellet og fryst rett etter høsting, men ferske som regel blir "kunstig" modnet under lampe ved frakt. Synes ikke du skal være negativ til frosne grønnsaker, for den andre metoden din blir jo i grunn bare veldig tungvindt. Å fryse ferske grønnsaker er ikke særlig heldig for kvalitet og smak heller... Jeg brukte alltid frosne grønnsaker da jeg hadde fryser ( ) av samme årsak som nevnt over her. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7505-bruker-dere-ferske-eller-fryste-gr%C3%B8nnsaker/page/2/#findComment-328382 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.