Thomas HardyBoy Rossland Skrevet 9. april 2012 Skrevet 9. april 2012 Her kommet oppskrift på en ostekake som er supergod! og ikke minst..... super sunn 2 bokser cottage cheese 2 egg 50 g vanilje protein 6 eggehviter 5-6 ss Sukrin+ eller vanlig sukrin 1 ts bourbon vanlije pulver (kan sløyfes) 1. Mos cottage cheesen sammen med vanilje protein og 2 egg til en fin ostemasse (jeg brukte blender) 2. Stiv pisk 6 eggehviter med sukrin, å dette må være stiiiiivt! Jeg gjorde det i en kjøkken maskin. 3. Vend eggehvitene inn i ostemassen, her trenger du en stor bolle. 4. Hell i en 24cm smurt form, og stek på 160 grader til kaken har stivnet og gjennomstek. Avkjøles og nyyyytes gjerne med sukkerfritt syltetøy PS: Smaker best dagen etter når den er godt avkjølt i kjøleskap! God fornøyelse! Næringsinnhold: 1000 kcal 149 g protein 12 g karbohydrater 38 g fett Deler du kaka i 8 blir det pr stykke: 125 kcal 19 g proteiner 2 g karbohydrater 5 g fett Krie, fitnesspuuzen, Kalii og 22 andre 25 Siter
Krie Skrevet 9. april 2012 Skrevet 9. april 2012 Åh herregud, den tyter ut av formen jo :thumbsup: Denne må jeg lage!! Siter
Thomas HardyBoy Rossland Skrevet 9. april 2012 Forfatter Skrevet 9. april 2012 Husk å steke den lenge nok! min ble desverre litt blaut i midten, men det blei OK resultat når den fikk stått i kjøleskapet Cottage cheesen må stivne også skal lage en ostekake til, men da uten steking Krie 1 Siter
nano Skrevet 9. april 2012 Skrevet 9. april 2012 Jeg laget noe liknende, men hadde mager vaniljekesam i stedet for cottage cheese. Det var i hvert fall suksess! Jane og Thomas HardyBoy Rossland 2 Siter
FrkVil Skrevet 9. april 2012 Skrevet 9. april 2012 Åh,himmel!! Denne skal prøves ut - kakemonsen jeg er Siter
Krie Skrevet 9. april 2012 Skrevet 9. april 2012 Husk å steke den lenge nok! min ble desverre litt blaut i midten, men det blei OK resultat når den fikk stått i kjøleskapet Cottage cheesen må stivne også skal lage en ostekake til, men da uten steking Keep 'em coming:D:thumbsup: Hvor lenge stekte du denne kaka på 160 grader? Siter
Thomas HardyBoy Rossland Skrevet 9. april 2012 Forfatter Skrevet 9. april 2012 Keep 'em coming:D:thumbsup: Hvor lenge stekte du denne kaka på 160 grader? Jeg var vel oppe i 30-35 min, men jeg stekte den på 175, så 160 grader med litt lenger tid vil gjøre susen tenker jeg hadde den stått lenger hos meg ville den blitt brent :/ Krie 1 Siter
Thomas HardyBoy Rossland Skrevet 9. april 2012 Forfatter Skrevet 9. april 2012 Hvor mange kg blir en sånn kake ca? Huh? Hva mener du? Siter
Gjest ILU Skrevet 9. april 2012 Skrevet 9. april 2012 kilogram/vekta/vekten på ostekaken ferdig? Siter
Thomas HardyBoy Rossland Skrevet 9. april 2012 Forfatter Skrevet 9. april 2012 kilogram/vekta/vekten på ostekaken ferdig? Det aner jeg ikke, men kanskje rundt 800 g? Siter
Thomas HardyBoy Rossland Skrevet 9. april 2012 Forfatter Skrevet 9. april 2012 kan veie når jeg lager ikveld nå. Det kan du gjøre men hvorfor er det viktig for deg om jeg får spørre? Jane 1 Siter
Gjest ILU Skrevet 9. april 2012 Skrevet 9. april 2012 fordi jeg må over 2kg for å slå min forrige ostekakerekord på 1,75kg. CaraMella, Lars Nyheim, Kristianne og 6 andre 9 Siter
Thomas HardyBoy Rossland Skrevet 9. april 2012 Forfatter Skrevet 9. april 2012 fordi jeg må over 2kg for å slå min forrige ostekakerekord på 1,75kg. Håhå er nok desverre ikke noe tyngde i den her. Siter
Gjest ILU Skrevet 9. april 2012 Skrevet 9. april 2012 Kan være, om jeg bare lager tre stk da. Thomas HardyBoy Rossland og Cheesecake 2 Siter
Olaf G. Skrevet 10. april 2012 Skrevet 10. april 2012 Så ut som et fint hviledagsmåltid til LeanGains Siter
Gjest ILU Skrevet 10. april 2012 Skrevet 10. april 2012 Å herregud skjær meg løs! Har akkurat spist 3 kg ostekake. Cheesecake, Admira, Tone Angelika og 11 andre 14 Siter
Mona Elisabeth Skrevet 10. april 2012 Skrevet 10. april 2012 Nam, sier jeg. Denne skal prøves i kveld Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.