Annette Helene Tønnesen Skrevet 19. mars 2012 Forfatter Skrevet 19. mars 2012 Hmmm..den der ikke så dum ut da! Tror den må testes en dag no eg Den ble kjempe god Siter
Annette Helene Tønnesen Skrevet 19. mars 2012 Forfatter Skrevet 19. mars 2012 Har du regnet ut hvor mye kalorier det er i denne pizzaen ? Har ikke regnet det ut, men kan sikkert gjøre det hvis dere ønsker det:) Fyllet målte vi ikke opp, kun bunnen:D asianface 1 Siter
Annette Helene Tønnesen Skrevet 19. mars 2012 Forfatter Skrevet 19. mars 2012 Mulig tunfisk er bedre når den blir servert og tilberedt som "vanlig" fisk, men når den kommer i sånne små hermetikkbokser, så er det kattemat i mine øyne. Jeg hadde katt tidligere, og det minner meg rett og slett om maten jeg serverte henne x-antall ganger. Tunfisksalat er ikke så ille da. Da har den vært borte fra boksen en stund, og man får i tillegg ekstra saftighet og smak fra kesam/majones (eller det man bruker som "base"). For tunfisk er veldig tørt :thumbsdown: Jeg har lagt ut mange tunfisk tips på bloggen min Lily 1 Siter
emmylou Skrevet 19. mars 2012 Skrevet 19. mars 2012 Dette så utrolig godt ut Du er kjempeflink annette! (og obligatorisk i den daglige bloggrunden min, hihi) Siter
Annette Helene Tønnesen Skrevet 19. mars 2012 Forfatter Skrevet 19. mars 2012 Tusen takk, så utrolig koselig å høre Siter
Annette Helene Tønnesen Skrevet 21. mars 2012 Forfatter Skrevet 21. mars 2012 Denne skal lages igjen til helgen Siter
Lily Skrevet 22. mars 2012 Skrevet 22. mars 2012 Har du prøvd å lage den med mandelmel? Og har noen andre i heimen der du bor smakt den? Grunnen til at jeg spør er fordi jeg vurderer å lage noe lignende til foreldrene mine i helga Siter
Annette Helene Tønnesen Skrevet 22. mars 2012 Forfatter Skrevet 22. mars 2012 Har ikke prøvd enda, kanskje bytte ut bakepro med mandelmel !? kun fantasien som stopper:) jeg har jo prøvd Mandelmel i rundstykkene:) Siter
Zita Skrevet 22. mars 2012 Skrevet 22. mars 2012 Dette så veldig godt ut, skal definitivt prøves ut Siter
timich Skrevet 23. mars 2012 Skrevet 23. mars 2012 Nå er det helg og ungene vil ha pizza i kveld så da må jeg prøve å lage denne:D Siter
timich Skrevet 23. mars 2012 Skrevet 23. mars 2012 Forresten, skal egget/hvittene bare blandes inn som de er eller skal de piskes først? Siter
Annette Helene Tønnesen Skrevet 23. mars 2012 Forfatter Skrevet 23. mars 2012 Blander alt om ungene er glad i sprø bunn kan jeg anbefale deg å steke bunnen 10 min før du legger på fyllet og steker alt timich 1 Siter
Gjest Skrevet 23. mars 2012 Skrevet 23. mars 2012 All creds til Lilo for denne http://mauribuksa.com/2012/01/08/oppskrift-tunfisksnack/ Fyll er hva du måtte ønske hehe guu så ekkelt det høres ut skvist tunfisk som pizzabunn men smaker sikkert helt greit kan jeg tenke meg Siter
timich Skrevet 23. mars 2012 Skrevet 23. mars 2012 Nam, takk for deilig oppskrift! Smakte virkelig godt:-) Siter
Annette Helene Tønnesen Skrevet 23. mars 2012 Forfatter Skrevet 23. mars 2012 Så koselig å høre:) Siter
Jarle Skrevet 28. mars 2012 Skrevet 28. mars 2012 hehe guu så ekkelt det høres ut skvist tunfisk som pizzabunn men smaker sikkert helt greit kan jeg tenke meg Prøv så skal du se, er ikke vond smak i det hele tatt, bare pass på å bruk en del krydder Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.