Gjest Skrevet 28. april 2012 Skrevet 28. april 2012 oppskrift?De ser gode ut<! lå akkurat ut oppskriften på loggen, men kan koppiere den inn hit og 20 g vita hjertegodlett margarin 8 g splenda (hun brukte 30g sukrinmelis) 1 hvitte (dette piskes sammen) 30 g havregryn 15 g sjokoladeprotein 5 g vaniljeprotein 5 g mandelmel 5 dråper stevia vanilje litt kanel 1/2 ts bakepulver 30 g sukkerfri mørk sjokolade Bland sammen det tørre, og rør inn det våte, la røren stå i kjøleskapet i ca 10 min, før du steiker ca 10 min på 175 grader..kjempe gode Siter
AnonymCapybara Skrevet 28. april 2012 Skrevet 28. april 2012 På lørdag spiser jeg hvaa jeg vil - så lenge det ikke blir for mye sukker ila. dagen og jeg holder meg innenfor budsjettet I dag ble det lettis og 100 g smågodt til lørdagsgodt. Sist lørdag bakte jeg fiberrike, sukkerreduserte boller. Rema 1000-tankegang: Det er sluttsummen på diett.no som teller Krie og CaraMella 2 Siter
Karine Skrevet 29. april 2012 Skrevet 29. april 2012 Rødvin og mørk sjokolade er fast innslag her i gården Siter
MarenH Skrevet 29. april 2012 Skrevet 29. april 2012 Mango, druer og sprite zero! Gjerne jordbær også. Siter
ooo Skrevet 29. april 2012 Skrevet 29. april 2012 proviant passe salt, melkesjokolade, dotskjeks, eller så faller jeg for fristelsen og baker noe syyyyyyyyykt deilig fra passion4baking.com.... Siter
IdaEriksen Skrevet 29. april 2012 Skrevet 29. april 2012 I går ble det gulrøtter og agurk med hjemmelaget kesamdip og druer, men neste lørdag blir det nok heeelt andre ting, har store planer om _blant annet_ sjokolade! Men når man har bursdag på fredagen og ikke har spist godteri på to uker er det heeelt greit Forsvarsfrue 1 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.