Sessa Skrevet 3. oktober 2011 Skrevet 3. oktober 2011 Etter å ha fått hjelp av Mr. Eilertsen med å få noen generelle retningslinjer i forhold til kostholdet, så har jeg ganske slavisk spist etter måltidseksemplene jeg fikk. Det har gått greit å finne på variasjoner på mellommåltider og middager, men det er en ting jeg nå begynner å bli litt lei av - nemlig lunsjen min. 2 knekkebrød med 2 kokte egg og 2 skiver ost har blitt spist nå nesten hver dag i 4 uker. Derfor tar jeg gjerne imot noen forslag for annet proteinrikt pålegg som kan (hvertfall nesten) matche det å spise egg? Helst noe mer spennende enn å skulle ha 3-4 skiver kjøttpålegg på hvert knekkebrød Siter
Sessa Skrevet 3. oktober 2011 Forfatter Skrevet 3. oktober 2011 Det slo meg at denne kanskje hører mer hjemme i matlaging tråden, flytt den gjerne Siter
Lily Skrevet 3. oktober 2011 Skrevet 3. oktober 2011 Have you missed out magerost naturell fra Kavli? Per 100 g: 6 g fett, 0 g karbohydrater og 19 g proteiner - masse proteiner med andre ord! Speltlompe + magerost naturell + (masse) sukrin - og du har en veldig god "base" for videre eksperimentering! Prøv i tillegg (sukrin kan kanskje droppes i noen av tilfellene, men jeg er bare så glad i søtt ): - Kanel - Egg eller eggehviter - så lett 10 % ost og skinke/kyllingskinke - parmaskinke jallajalla 1 Siter
Sessa Skrevet 4. oktober 2011 Forfatter Skrevet 4. oktober 2011 Takk for tipset! Skal sjekkes ut Endte i går opp med hjemmelaget tunfisksalat som skal testes ut i dag, satser på at det kan bli et godt innslag Siter
Stig Ingebrigtsen Skrevet 4. oktober 2011 Skrevet 4. oktober 2011 Jeg har Hafler til kvelds et par ganger i uken, som regel 2 stykker, og av pålegg har jeg da. Halve rundstykke nummer 1 - 150g hamburgerygg og 2 skiver lettost Halve rundstykke nummer 2 - 100g Roastbiff Halve rundstykke nummer 3 - Halv boks med makrellfilet Halve rundstykke nummer 4 - Halv boks med makrellfilet Siter
Sessa Skrevet 4. oktober 2011 Forfatter Skrevet 4. oktober 2011 Takk Handlet inn både makrellfilet og tunfisk så da gleder jeg meg til litt variasjon. Blir det ikke litt i overkant med 100-150g kjøttpålegg på en "skive", eller går det greit? Siter
Stig Ingebrigtsen Skrevet 4. oktober 2011 Skrevet 4. oktober 2011 Det kommer jo selvfølgelig helt an på hvor mye kalorier man skal innta til det måltidet. Jeg syns det bare er flott å spise pålegg med rundstykker istedefor det motsatte ChristinaGJ og Madeleine 2 Siter
Sessa Skrevet 4. oktober 2011 Forfatter Skrevet 4. oktober 2011 Mhm, ser absolutt den. Har etterhvert vent meg til det selv siden jeg har kuttet betraktelig ned på karboen, og så må det jo nesten til for å få nok proteiner Siter
Gjest Brukernavn007 Skrevet 4. oktober 2011 Skrevet 4. oktober 2011 Pålegg med rundstykker - amen til den! Føler meg litt "småkriminell" siden dette ikke var lov hjemme når jeg var liten jente, noe som bare gjør det ekstra godt! tihi... Sweat 1 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.