Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Skrevet

Gå for MAGER KESAM og ikke tine JA eller mager kesam vanilje. I Vaniljeversjonen er det mer sukker. Det optimale er derfor plain mager kesam med noen dråper stevia vanilla. Jeg har også noen ganger litt sukrinmelis i :)

Annonse

Skrevet

Kesam er mye bedre også, mer tjukk "skyr" konsistens så blir mer mett av kesam fremfor yoghurt. Og mer proteiner såklart:thumbsup: . Føler man kan bruke kesam til ALT. I havregrøten, proteinpannekaker i cc osv osv.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...