Nina Kristin Skrevet 5. mars 2016 Del Skrevet 5. mars 2016 Hei. Jeg har tenkt til å begynne å planlegge maten noen dager i forveien, Food prep, men har aldri gjort dette før. Har dere noen tips til hva man kan ha i mat boksene? Hvor lenge laks, kjøttdeig, biff og kylling holder seg i kjøleskapet samt grønnsaker? Jeg skal opp i vekt, så er snakk om mye mat ALLE tips mottas med stoooor takk Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/35390-hvordan-food-prepper-dere/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
oil Skrevet 5. mars 2016 Del Skrevet 5. mars 2016 Nina Kristin skrev (På 5.3.2016 den 18.53): Hei. Jeg har tenkt til å begynne å planlegge maten noen dager i forveien, Food prep, men har aldri gjort dette før. Har dere noen tips til hva man kan ha i mat boksene? Hvor lenge laks, kjøttdeig, biff og kylling holder seg i kjøleskapet samt grønnsaker? Jeg skal opp i vekt, så er snakk om mye mat ALLE tips mottas med stoooor takk Ekspander Personlig lager jeg all maten på kvelden til neste dag. Da blir maten uansett hvilken type mat stående i kjøleskapet. Skal du planlegge for flere dager fremover, ville jeg ha hatt det i matbokser og i fryseren. Slik at du bare tar opp maten kvelden før og den er da tinnet til neste dag. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/35390-hvordan-food-prepper-dere/#findComment-1178881 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Min treningslykke Skrevet 5. mars 2016 Del Skrevet 5. mars 2016 Jeg lager for 3 dager om gangen. Koker pasta/ris/søtpotet, steker kylling/karbonadedeig e.l og koker egg. Holder seg fint i 3 dager det ihvertfall putter i avocado, salat, paprika osv kvelden før Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/35390-hvordan-food-prepper-dere/#findComment-1178882 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nina Kristin Skrevet 5. mars 2016 Forfatter Del Skrevet 5. mars 2016 oil skrev (På 5.3.2016 den 19.58): Personlig lager jeg all maten på kvelden til neste dag. Da blir maten uansett hvilken type mat stående i kjøleskapet. Skal du planlegge for flere dager fremover, ville jeg ha hatt det i matbokser og i fryseren. Slik at du bare tar opp maten kvelden før og den er da tinnet til neste dag. Ekspander Okei Jeg er så utrolig lei av å stå på kjøkkenet hrle dagen, har en samboer som ikke gidder å lage mat, så alt er på mine skuldre. Derfor hadde det vært godt å lage for fler dager om gangen Kan all mat tines opp, stekes og fryses igjen? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/35390-hvordan-food-prepper-dere/#findComment-1178885 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nina Kristin Skrevet 5. mars 2016 Forfatter Del Skrevet 5. mars 2016 Min treningslykke skrev (På 5.3.2016 den 20.04): Jeg lager for 3 dager om gangen. Koker pasta/ris/søtpotet, steker kylling/karbonadedeig e.l og koker egg. Holder seg fint i 3 dager det ihvertfall putter i avocado, salat, paprika osv kvelden før Ekspander Okei Hadde vært så godt å slippe å stå på kjøkkenet mer enn jeg må Så tenkte å få orden på sakene snart Takk for tips Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/35390-hvordan-food-prepper-dere/#findComment-1178886 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest =xXx= Skrevet 5. mars 2016 Del Skrevet 5. mars 2016 For ca 3 dager om gangen. Matprepping er en del av livsstilen Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/35390-hvordan-food-prepper-dere/#findComment-1178888 Del på andre sider Flere delingsvalg…
oil Skrevet 5. mars 2016 Del Skrevet 5. mars 2016 Nina Kristin skrev (På 5.3.2016 den 20.13): Okei Jeg er så utrolig lei av å stå på kjøkkenet hrle dagen, har en samboer som ikke gidder å lage mat, så alt er på mine skuldre. Derfor hadde det vært godt å lage for fler dager om gangen Kan all mat tines opp, stekes og fryses igjen? Ekspander Slik jeg har forstått det kan alt rått tines, stekes og fryses igjen. Men en skal vel ikke steke, fryse, varme opp/tine også fryse igjen. Ville nok brukt søndagen da til å lage mesteparten av ukens måltider. Bruk stekeovn til så mye som mulig, da kan du steke alt for hele uken i en smekk, mens du koker ris, poteter osv. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/35390-hvordan-food-prepper-dere/#findComment-1178891 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hans-LG Skrevet 6. mars 2016 Del Skrevet 6. mars 2016 Personlig lager jeg mat for hele uken på søndager. Begynner rundt 6-tiden og lager 3 bokser til hver skoledag. (2x mellommåltid og 1x lunch). Sparer mye tid som jeg kan bruke til å gjøre andre viktige ting med å ofre den tiden det tar på søndagene, sjeldent man gjør noe stort på søndagene uansett Pleier også å fryse ned boksene mine også tiner det som regel i skolesekken frem til når det skal varmes i microbølgeovn. Fryser ned bare for å være på den sikre siden så jeg ikke plutselig åpner opp en grønn boks med mugg Lykke til! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/35390-hvordan-food-prepper-dere/#findComment-1178898 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nina Kristin Skrevet 6. mars 2016 Forfatter Del Skrevet 6. mars 2016 oil skrev (På 5.3.2016 den 21.21): Slik jeg har forstått det kan alt rått tines, stekes og fryses igjen. Men en skal vel ikke steke, fryse, varme opp/tine også fryse igjen. Ville nok brukt søndagen da til å lage mesteparten av ukens måltider. Bruk stekeovn til så mye som mulig, da kan du steke alt for hele uken i en smekk, mens du koker ris, poteter osv. Ekspander Ok Takk for tips ! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/35390-hvordan-food-prepper-dere/#findComment-1178911 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nina Kristin Skrevet 6. mars 2016 Forfatter Del Skrevet 6. mars 2016 Hans-LG skrev (På 6.3.2016 den 2.16): Personlig lager jeg mat for hele uken på søndager. Begynner rundt 6-tiden og lager 3 bokser til hver skoledag. (2x mellommåltid og 1x lunch). Sparer mye tid som jeg kan bruke til å gjøre andre viktige ting med å ofre den tiden det tar på søndagene, sjeldent man gjør noe stort på søndagene uansett Pleier også å fryse ned boksene mine også tiner det som regel i skolesekken frem til når det skal varmes i microbølgeovn. Fryser ned bare for å være på den sikre siden så jeg ikke plutselig åpner opp en grønn boks med mugg Lykke til! Ekspander Æææææ, nå hadde jeg skrevet så mye til kommentaren din, åsså klikker nettet.. Jaja.. Hehe.. Takk for tips Kjekt å kunne fryse det igjen da Men veit du hvor lenge laks kan oppbevares i kjøleskapet etter at det er stekt? Jeg har ikke stort å bedrive kveldene med etter at dattera mi har lagt seg Så for meg kan jeg jo lage 2-3 dager i forveien Nei, mugg er ikke særlig godt.. Greit å unngå det Tusen takk Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/35390-hvordan-food-prepper-dere/#findComment-1178913 Del på andre sider Flere delingsvalg…
19-91 Skrevet 6. mars 2016 Del Skrevet 6. mars 2016 Nina Kristin skrev (På 6.3.2016 den 11.41): Æææææ, nå hadde jeg skrevet så mye til kommentaren din, åsså klikker nettet.. Jaja.. Hehe.. Takk for tips Kjekt å kunne fryse det igjen da Men veit du hvor lenge laks kan oppbevares i kjøleskapet etter at det er stekt? Jeg har ikke stort å bedrive kveldene med etter at dattera mi har lagt seg Så for meg kan jeg jo lage 2-3 dager i forveien Nei, mugg er ikke særlig godt.. Greit å unngå det Tusen takk Ekspander Laks kan vel holde seg et par dager Ikke så veldig mye lengre tror jeg. Lukter det greit, så spiser jeg det:) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/35390-hvordan-food-prepper-dere/#findComment-1178934 Del på andre sider Flere delingsvalg…
gnyg Skrevet 6. mars 2016 Del Skrevet 6. mars 2016 Har ikke noe gjennomført system på det. Mye på grunn av begrenset kjøleskapsplass, blir bedre med egen leilighet. Det jeg gjør er at jeg lager 3-4 porsjoner hver gang jeg først lager middagen. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/35390-hvordan-food-prepper-dere/#findComment-1178957 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.