Gå til innhold

gnyg

Medlemmer
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av gnyg

 1. Jeg har nå denne uka kjørt programmet i 2 uker. Mest fokus på teknikk innledningsvis. Men skal begynne å øke jevnt nå. Knebøy: 3x5 x 30kg. Markløft: 3x5 x 40kg. Benkpress: 3x4 x 30kg. Pendlay Rows: 3x5 x 30kg. Press: 3x5 x 20kg. Tar det basert på artikkelen om Starting Strength på fitnessbloggen.no. Kjørte tidligere på nybegynnerprogrammet på siden her og har gått opp litt, men har trent alene og slitet med kontinuiteten. Om meg: 24år, 187cm høy, 71kg. Hvor mye bruker dere på mat hver måned? Er klar over at det er snakk om å ete MYE mat.. Så spør av nysgjerrighet rett
 2. Anbefaler å få bekymringene ut av verden så fort som mulig. Noen regninger eller andre ting som burde vært gjort men som ikke er gjort? Gjør det! Har hendt at jeg har stått opp 01.00 noen ganger for å betale en regning bare for å bli kvitt den og sovner fort etterpå. Alt for mange kvelder blir ødelagt av fokus på sånne ting.
 3. gnyg

  Dagens Glade

  73 kg ! Riktignok innveid 1.påskedag, men for en spjæling på 67kg høsten 2015 så er det meget godkjent! Ikke alt er fett heller. Sakte men sikkert
 4. gnyg

  Dagens Glade

  Det var egentlig fredagens lille glade men det får gå. Så jeg kjører andre runde på fitnessbloggens nybegynnerprogram. Begynte med den i fjor før eksamener tok overhånd. Har begynt å legge inn litt knebøy, hvor etter noen uker på og av med varierende teknikk, så har jeg endelig fått til 30kg 3x10 i knebøy. Bicepscurl med ez-stand så har jeg alltid slitt med å komme opp på 2x10. Plutselig fikset jeg det lett, og tok deretter 1+6. Ellers øker jeg jevnt i hva jeg løfter. Vekten går sakte oppover, men den store utfordringen ligger i det å spise på studentbudsjett.
 5. Har ikke noe gjennomført system på det. Mye på grunn av begrenset kjøleskapsplass, blir bedre med egen leilighet. Det jeg gjør er at jeg lager 3-4 porsjoner hver gang jeg først lager middagen.
 6. gnyg

  Dagens Glade

  Da har man trent i dag, deilig å trene på en lørdag uten altfor mye folk. Fikk til og med begynt så smått med knebøy for første gang, stativet var endelig ledig.
 7. gnyg

  Dagens Glade

  Jeg kom meg for en gangs skyld opp før 08.00 nå så nå rekker jeg å trene før intens eksamensjobbing.
 8. gnyg

  Dagens Glade

  Iron Maiden blir bra. Men enda viktigere er det at Elder spiller i Oslo 22 april. Elsker musikken de lager. Om noen er interesserte så anbefaler jeg Dead Roots Stirring og Lore.
 9. Har den siste uka sett nesten alt av Narcos. Veldig bra!
 10. En sjelden gang vandrer man inn i jazzens verden. Dette ble resultatet: https://www.youtube.com/watch?v=6Zl5vpy__dQ
 11. Breaking Bad Daredevil Marco Polo Modern Family Mad Men Jeg er elendig på å se serier, men dette er noen av de jeg liker veldig godt.
 12. Jeg trener det selv og merker god fremgang. Utfordringen for min del er å spise nok på studentlønna fra staten..
×
×
 • Opprett ny...