Tirilns Skrevet 11. august 2015 Skrevet 11. august 2015 Hei! Går det fint å lage overnight oats med proteinpulver eller vil det lukte/smake forferdelig etter en natt i kjøleskapet? Vet hvor fort det lukter død og fordervelse i shakeren, så det vil jeg helst slippe Siter
Sephania Skrevet 12. august 2015 Skrevet 12. august 2015 Proteinpulver i overnight oats vil kunne smakssette grøten din lett, på en positiv måte! Jeg har det alltid i min grøt Tirilns 1 Siter
Inger-Lise Skrevet 12. august 2015 Skrevet 12. august 2015 + anbefaler en dæsj kakaopulver også om du har sjokoladesmak (eller vanilje) på proteinpulveret Evnt legge en vaniljestang oppi over natta! Tirilns 1 Siter
Samsons Skrevet 12. august 2015 Skrevet 12. august 2015 Jeg spiser ikke overnight oats uten proteinpulver, med vaniljepulver + vanilje gresk yoghurt så blir frokosten så ekstremt god! Frida=) 1 Siter
Frida=) Skrevet 12. august 2015 Skrevet 12. august 2015 Jeg spiser ikke overnight oats uten proteinpulver, med vaniljepulver + vanilje gresk yoghurt så blir frokosten så ekstremt god! nam!! hvordan lages dette? elsker jo havregrøt så dette må jeg si frista;) Siter
Tirilns Skrevet 12. august 2015 Forfatter Skrevet 12. august 2015 nam!! hvordan lages dette? elsker jo havregrøt så dette må jeg si frista;) Slenger meg på Frida! Blander du bare alt i samme bolle kvelden før? Siter
Sephania Skrevet 12. august 2015 Skrevet 12. august 2015 Personlig bruker jeg mager kesam, proteinpulver og havregryn, kanel er også godt oppi, eller vanlijeessens, eller kakao! Siter
02-snapper Skrevet 12. august 2015 Skrevet 12. august 2015 Havregryn, kanel, sukrin, kardemomme, og linfrø + proteinpulver. Blander sammen med vann. Og så tilsetter jeg cottage cheese og en halv boks liten vanilje yoplait-yoghurt. Mikser alt. Lar d stå over natten. Beste frokosten som finnes :-) Kan toppes med 1 ss peanøttsmør Eller lage en mer fruktig miks ved å velge vaniljeprotein, eller noe med bær, og tilsette banan/frukter, eller bær i røra. Siter
Inger-Lise Skrevet 12. august 2015 Skrevet 12. august 2015 Jeg pleier også å blande inn bakepulver!! Proteinpulver + havregryn + bakepulver. Hell oppi vann og rør som en gal! Da blir den skikkelig kremete og fløffy ettena88 1 Siter
Samsons Skrevet 13. august 2015 Skrevet 13. august 2015 nam!! hvordan lages dette? elsker jo havregrøt så dette må jeg si frista;) Grunnoppskrift for den nøytrale versjonen 1 dl melk 1 dl mager kesam/ gresk yoghurt 1,5 dl havregryn Søtning etter smak – steviadråper, steviapulver, sukrinmelis etc. Bland sammen ingrediensene, og tilsett evt. det lille ekstra for å få smak på grøten. Hvis du bruker proteinpulver i, så må du tilsette litt ekstra væske. Hell blandinga over i en skål, dekk til med plast og la den stå minst 6 timer kaldt. Rør litt før du spiser den, og ha evt. over valgfri topping.[/CODE] ettena88, Tirilns og Frida=) 3 Siter
arvid k Skrevet 27. oktober 2015 Skrevet 27. oktober 2015 Har i en bolle og spsis med skje, funker bedre...eller?? Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.