Acd Skrevet 18. april 2015 Del Skrevet 18. april 2015 Jeg har fått tilgang til en del kjøtt av hjort, men har aldri verken smakt eller tilberedt det før. Aner ikke hva slags tilbehør som passer heller.. Noen som har erfaring med dette? Stekes det som vanlig biff? eller bør det stekes i ovn? Studentlivet er ikke så verst alltid, med slikt på menyen! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/33437-tilbereding-og-tilbeh%C3%B8r-hos-hjort/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sephania Skrevet 18. april 2015 Del Skrevet 18. april 2015 Hjort er delicious! Brokkoliblanding og viltsaus + potet er eksempler på godt tilbehør, eller søtpotetfries! Hjort kan du steke i ovnen eller som en slags biffsnadder, godt mottatt her hvertfall. Har du tilgang på kjøttdeig er det fancy å bruke litt i taco eller på pizza, eller, det aller beste, lage viltburger Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/33437-tilbereding-og-tilbeh%C3%B8r-hos-hjort/#findComment-1134789 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Acd Skrevet 18. april 2015 Forfatter Del Skrevet 18. april 2015 Hjort er delicious! Brokkoliblanding og viltsaus + potet er eksempler på godt tilbehør, eller søtpotetfries! Hjort kan du steke i ovnen eller som en slags biffsnadder, godt mottatt her hvertfall. Har du tilgang på kjøttdeig er det fancy å bruke litt i taco eller på pizza, eller, det aller beste, lage viltburger Det hørtes godt ut, tusen takk for tips! kjempegreier :happy: er middels store biffstykker jeg har tilgjengelig, men skal prøve meg på å steke i ovnen eller som biffsnadder som du foreslo! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/33437-tilbereding-og-tilbeh%C3%B8r-hos-hjort/#findComment-1134807 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aurelius Skrevet 18. april 2015 Del Skrevet 18. april 2015 Vet du hvilken stykningsdel av hjorten er det du har fått tilgang på? Indrefilet, rundstek, lårtunge og bankekjøtt bør alle behandles på litt forskjellige måter=) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/33437-tilbereding-og-tilbeh%C3%B8r-hos-hjort/#findComment-1134839 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Acd Skrevet 18. april 2015 Forfatter Del Skrevet 18. april 2015 Vet du hvilken stykningsdel av hjorten er det du har fått tilgang på? Indrefilet, rundstek, lårtunge og bankekjøtt bør alle behandles på litt forskjellige måter=) "Kjøtt fra dåhjort av lår" men ser ut som indrefilet nesten, hvertfall veldig fint kjøtt=) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/33437-tilbereding-og-tilbeh%C3%B8r-hos-hjort/#findComment-1134844 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aurelius Skrevet 18. april 2015 Del Skrevet 18. april 2015 Ja da er det nok så mørt at du kan behandle det som biff Acd 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/33437-tilbereding-og-tilbeh%C3%B8r-hos-hjort/#findComment-1134853 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Cooljazz Skrevet 18. april 2015 Del Skrevet 18. april 2015 Biff av hjort er noe av det møreste og beste kjøtt som finnes! Bare pass på å ikke oversteke det, aller best er det med rød/rosa kjerne. Mitt favorittilbehør er smør- og hvitløksdampet broccoli, sellerirotpure, stekt løk og sjampinjong. Nam! :-) Aurelius 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/33437-tilbereding-og-tilbeh%C3%B8r-hos-hjort/#findComment-1134870 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Acd Skrevet 18. april 2015 Forfatter Del Skrevet 18. april 2015 Biff av hjort er noe av det møreste og beste kjøtt som finnes! Bare pass på å ikke oversteke det, aller best er det med rød/rosa kjerne. Mitt favorittilbehør er smør- og hvitløksdampet broccoli, sellerirotpure, stekt løk og sjampinjong. Nam! Wow, det hørtes godt ut! tusen takk for tipset kan du forklare meg hvordan jeg hvitløksdamper broccolien? det har jeg ikke prøvd før, men hørtes jo utrolig godt ut. Gleder meg til å teste ut!! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/33437-tilbereding-og-tilbeh%C3%B8r-hos-hjort/#findComment-1134875 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Cooljazz Skrevet 18. april 2015 Del Skrevet 18. april 2015 Kok opp litt (1/2 til 1cm over bunnen)vann og en god klatt smør, 2-3 pressede hvitløksfedd og en ts salt. Ha i den oppdelte broccolien og damp under lokk i 3-4 min.(jeg liker den best når der er litt tyggemotstand). Vend et par ganger mens det damper. vesen 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/33437-tilbereding-og-tilbeh%C3%B8r-hos-hjort/#findComment-1134882 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Acd Skrevet 18. april 2015 Forfatter Del Skrevet 18. april 2015 Kok opp litt (1/2 til 1cm over bunnen)vann og en god klatt smør, 2-3 pressede hvitløksfedd og en ts salt. Ha i den oppdelte broccolien og damp under lokk i 3-4 min.(jeg liker den best når der er litt tyggemotstand). Vend et par ganger mens det damper. Tusen takk for svar! settes pris på Cooljazz 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/33437-tilbereding-og-tilbeh%C3%B8r-hos-hjort/#findComment-1134886 Del på andre sider Flere delingsvalg…
cesandberg Skrevet 19. april 2015 Del Skrevet 19. april 2015 Hjort indre / ytrefilet etc er perfekt i sous vide, men kan også dra den gjennom panna eller helsteke i ovn. Lag en stappe/pure med søtpotet, meierismør, creme fr, Dijon sennep, fløte, sort pepper etc. Lag en klassisk viltsaus med meierismør, kremfløte geitost, einerbær, tyttebær, grovmalt pepper, sukkerkulør. vesen 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/33437-tilbereding-og-tilbeh%C3%B8r-hos-hjort/#findComment-1134927 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Acd Skrevet 19. april 2015 Forfatter Del Skrevet 19. april 2015 Hjort indre / ytrefilet etc er perfekt i sous vide, men kan også dra den gjennom panna eller helsteke i ovn. Lag en stappe/pure med søtpotet, meierismør, creme fr, Dijon sennep, fløte, sort pepper etc. Lag en klassisk viltsaus med meierismør, kremfløte geitost, einerbær, tyttebær, grovmalt pepper, sukkerkulør. Det hørtes nydelig ut skal definitivt teste ut denne varianten også! takk for tipset Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/33437-tilbereding-og-tilbeh%C3%B8r-hos-hjort/#findComment-1134937 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.