Gå til innhold

Cooljazz

Medlemmer
 • Innholdsteller

  243
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Cooljazz vant dagen sist Februar 11 2017

Cooljazz hadde mest likt innhold!

Om Cooljazz

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 23. sep. 1964

Nylige profilbesøk

890 profilvisninger
 1. Har brukt Fitnotes en stund til styrketrening, kan anbefales. For spinning og annen cardio finnes det sikkert andre/bedre alternativ.
 2. Cooljazz

  Styrkeøvelser for vond skulder

  Anbefaler denne artikkelen: https://treningogrehab.no/opptrening-skuldersmerter/ Skuldrene mine har i alle fall hatt veldig godt av øvelsene som er demonstrert i artikkelen.
 3. Cooljazz

  Spotify - Del din treningsmusikk!

  Min treningsmusikk, mest rock og metal, med noen innslag av prog og fusion.
 4. Cooljazz

  Program and routine, på norsk?

  Rutine? Sekvens?
 5. Cooljazz

  Tråden for dumme spørsmål!

  Tja,kommer an på hvor fet den er og hvor tette posene er. Magert kjøtt som er godt pakket kan holde seg i hvertfall et par år etter min erfaring. Bare å prøve, det er ikke farlig. I verste fall litt uappetittlig.
 6. Cooljazz

  Tråden for dumme spørsmål!

  Har en 2mnd gammel Auris hybrid. I praksis er dessverre forbruket ganske mye høyere enn hva Toyota oppgir. Ligger vel nå på 0,56 til 0,58 med stort sett småkjøring, kaldt i været og vinterdekk. Desto kaldere, desto mer forbruk dersom du ikke vil ha minusgrader i kupeen. Når det var varmere i været og med sommerdekk holdt forbruket seg på rundt 0,4. Ellers er jeg veldig fornøyd med bilen og med Toyota kvaliteten generelt (Er på 4. toyotaen nå...)
 7. Cooljazz

  Tråden for dumme spørsmål!

  Det kommer vel litt an på hva du er ute etter og til hvilken kvalitet, men både Clas Ohlson og Biltema har vel en god del. Av de mer proffe kommer jeg på fosen-tools og verktøy.no (Luna). Muligens Tess også. Utenlandske har jeg ingen peiling på.
 8. Cooljazz

  Hva spiste du til middag idag-tråden

  Pannekaker med bacon og blåbærsyltetøy
 9. Cooljazz

  Nybegynnerprogram ødelegger treningslysten!

  Har omtrent samme erfaring som @Supermosjonist. Nybegynnerprogrammet jeg fikk utdelt på senteret bestod av 10-12 maskinøvelser. 4x10reps på hver øvelse. Drepende kjedelig, og tok et hav av tid. Den gratis "PT-timen" som var inkludert i medlemskapet var å rusle rundt og prøve 2-3 reps på hver maskin, sammen med 8-10 andre som hadde fått utlevert nøyaktig det samme programmet. Ble ikke direkte imponert.
 10. Cooljazz

  5x5 for gamliser

  Takk for gode tips. Det blir nok en form for tung, medium, lett heretter. Får se an litt hvordan progresjonen blir.
 11. Cooljazz

  5x5 for gamliser

  Mye her som høres fornuftig ut. Kanskje det er på tide å forkaste tanken om økning fra økt til økt.
 12. Cooljazz

  5x5 for gamliser

  Takk for tipset . Skal sjekke ut om dette kan være noe for meg.
 13. Cooljazz

  5x5 for gamliser

  Takk for svar. Kommer til å gjøre som du foreslår. Det er nok ingen grunn til å gjøre dette mer innviklet.
 14. Cooljazz

  5x5 for gamliser

  Har fulgt Stronglifts 5x5 i noen uker med god framgang. Liker programmet pga enkelheten og progresjonen, og ønsker å fortsette med noe lignende. Men merker etterhvert som det begynner å bli "tungt" at det følger med en god del småvondter her og der, spesielt i og rundt knær og lår. Føler ofte at jeg er langt fra fullt restituert før neste økt, med bare èn hviledag. M.a.o. det blir litt mye med knebøy 3 ganger i uka. Er redd dette over tid vil føre til: 1. At jeg mister motivasjonen. 2. Skader. Så til det jeg lurer på: Finnes det ferdigspøta varianter av 5x5 eller lignende for oss fossiler? Kanskje jeg bare skal redusere til f.eks 3x5 og/eller legge inn en lettere økt når jeg føler det er nødvendig? Er det andre her i sin beste alder (?) som kan dele erfaringer? Kan legge til at jeg er mann, 51 år, og har trent styrke i ca 1,5 år med litt varierende intensitet. Liker å trene og motiveres av framgang , men har ingen spesifikke mål annet enn å "bremse forfallet" og å prøve å kompensere for en meget stillesittende jobb.
 15. Earbuds: kan anbefale disse: http://www.sony.co.uk/electronics/in-ear-headphones/mdr-as800bt Sitter som et skudd, og lyden er god. eneste minuset er at de må laddes for ca hver annen trening. (Oppgitt batteritid er 4.5t)
×